Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah saol hocam hep mavi oynardim dh ekibi kirmizida olunca kirmizi olalim dedik ama multeci gibi oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasterHero kullanıcısına yanıt
    Kırmızı bayrakta yeni isen sorularını buradan veya loncamıza katılıp lonca sohbetinden de sorabilirsin.
  • ARKADASLAR BU CAR KİMİN BİLMİYORUMDA METİN KESERKEN METNE DALDİM DİYE BANA BÖLE ŞEYLER YAZMASİ GARİBİME GİTTİ BİLDİGİM KADARİYLA SWDE KS SERBEST YANLİŞSAM DÜZELTİN !
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Akşam oyuna girince loncaya katılırim hocam sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: yasaklee

ARKADASLAR BU CAR KİMİN BİLMİYORUMDA METİN KESERKEN METNE DALDİM DİYE BANA BÖLE ŞEYLER YAZMASİ GARİBİME GİTTİ BİLDİGİM KADARİYLA SWDE KS SERBEST YANLİŞSAM DÜZELTİN !

O hesap benim.

Şaka mısın ulan sen ? Birisi bir metin keserken gelip ks atmaya çalışmak yanlıştır yoluna bakar devam edersin bu bir. İkincisi ayıp değil mi diye sorduğumda "tapulu malın mı ? " gibi bir cevap verdin ve bunu ss alıp foruma koyup üste çıkmaya çalışıyorsun yanlış yapıyorsun yanlışının farkına var ve bir daha böyle bir harekette bulunma. Benide tav etme. İyi oyunlar.

• Serverda ks serbest, bu yüzden dileyen dileyenin metnine dalabilir.Amma derseniz ki metni kesenle aynı loncadayım, dalarsam tatsızlık çıkabilir, bu güzel bir bakış açısıdır ama dalındığında da bir şey deme hakkına sahip değiliz.Şurada aynı platformu zevk için paylaşan insanlarız, biraz daha anlayışlı olsak diyorum
  • Skiller M7 oldu, daha epey Tome'um var, hedefim M9 bakalım ne olacak

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• Loncamıza Türkish kid soldiers diye hakaret eden, bu da yetmezmiş gibi Türkiye'ye hakaret eden, kıbrıs üzerinden bize yüklenen yunana ağzının payını verdim, ardından kendisi all chat ta racism racism diye ağlayarak gmlerin beni mute lemesini sağladı. Tam taraflı davrandıklarını düşünüyordum ki, türkiyeye hakaret eden bir çocuğu da 2 saat mute ledi. Tarafsızlığını gösteren GM'lere teşekkürler. Yunanlı'nın chat ban yememesi biraz da benim suçum, ss alamadım. Alsam 1 day ban yerdi kesin. Bana 120 min chat ban'a mal oldu ama olsun.

Olaylar,olaylar. Her neyse metin farmına devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 20 Temmuz 2015; 12:03:26 >

• Yanlisim varsa duzeltin ama 4 skill master yapmak icin 4x17 ve +1 level olmalisin yani 69 nasil oldu da 67 de 4 tane g yaptin acaba

• @Doom.

Kardesim böyle bir olay olduğunda ya ekran görüntüsü alıp Wom2'nin destek mail adresi support@wom2.org'a gönder ya da bir GM'ye pm atıp ona chati gözden geçirmesini söyle, özellikle Türkler tekelinde ırkçılık yapanların mute alması falan kabul edilemez, hakkımızı arayalım lütfen.

@sasmora

Kardesim eleman çocuk diye daha kaç kere diyeceğiz?Bırakın yazsın yazsın gitsin, yok hileymiş 75 olmadan çıkmazmış da, herkes biliyor ki bu eleman yeni çar açıp item ve balık botu dileniyor, yüz bulamayınca foruma girip şu gün böyle hile yaptım, yarın böyle yapacağım, yok şimdiye kadar 22 kişiye verdim diye kendi çocuk aklıyla kendini tatmin ediyor ve trolluk yaptığını sanıyor.Gerçek trolluk böyle olmaz.İnandırıcı olması için bu saatten sonra hile mesajlarını ikiye katlar diye tahmin ediyorum.Bu konuya tek faydası konuyu up'laması, haricinde zaten yazdıklarına gülüp geçiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sasmora

Yanlisim varsa duzeltin ama 4 skill master yapmak icin 4x17 ve +1 level olmalisin yani 69 nasil oldu da 67 de 4 tane g yaptin acaba

Maksat konuyu trollemek. İplemeyin gider ve tabi şikayet edin cıvıtırsa. Kafasında soru işareti oluşan arkadaşlar için de söyleyeyim multibot balık bot falan açarsanız muhakkak banlanırsınız. Sadece hileyi kullanan değil bu hileden çıkar sağlayan bütün hesaplar sınırsız banlanır. Ya diğer hesabımı bulamazlar demeyin eski GM lerden biri olarak söylüyorum bu hilecilerin anasını ağlatmak hobimdir. Şu anda oyundaki GM lerin de çok hoşuna gidiyor hilecileri ağlatmak. Herkese iyi oyunlar

• Türk metin2 artık iyice bozdu , şu an indiriyorum world of metin2 yi , toplu olduğunuz hangi bayrak ve loncaya alım varmı
  • Kırmızı bayraktayız , loncaya alım var. Oyun içinden YoungThug (@.PAINKILLER ) a pm atabilirsin.
  • HPli itemlarım sayesinde HPye ihtiyacım olmadığını görünce Blood Pill(Kan Hapı) sayesinde HP statülerini SP'ye verdim, görüyorsunuz ne kadar arttı değerler

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 21 Temmuz 2015; 1:12:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

HPli itemlarım sayesinde HPye ihtiyacım olmadığını görünce Blood Pill(Kan Hapı) sayesinde HP statülerini SP'ye verdim, görüyorsunuz ne kadar arttı değerler

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Kardeşim sen ayrıca G.Beden skillerinide geliştiriyorsun :) Acaba ilerde G.B oynamayıda mı düşünüyorsun planın nedir ?

• hamit_aksln kullanıcısına yanıt
    Evet, zihinsel bir PvP çar hazırlıyorum

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Zihinsel sıkıntı değil mi ya? Genellikle pvp sunucularda benden belli bir seviyeye kadar güçlü olsun ruh vuruşu ve diğer bir tane kılıcı yere vurarak skili var. Sürekli miss attırıyorum sürekli yer değiştirerek. Tr de öyle iyileştirme m5 şimşek atma m5 47lwl şaman ile 2g li 65lvl savasçıyı aldım(ruh vuruşu ve g. Beden g idi). Toplam 8 tane skill (8x2k) kaçırdı. Ben de o sırada düz vuruşlara falan hp bastım o kadar 7k canımın 5k sı duruyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkemq

Zihinsel sıkıntı değil mi ya? Genellikle pvp sunucularda benden belli bir seviyeye kadar güçlü olsun ruh vuruşu ve diğer bir tane kılıcı yere vurarak skili var. Sürekli miss attırıyorum sürekli yer değiştirerek. Tr de öyle iyileştirme m5 şimşek atma m5 47lwl şaman ile 2g li 65lvl savasçıyı aldım(ruh vuruşu ve g. Beden g idi). Toplam 8 tane skill (8x2k) kaçırdı. Ben de o sırada düz vuruşlara falan hp bastım o kadar 7k canımın 5k sı duruyordu

Zihinsel damage yemez üstüne sadece ruhla bedenselleri beklediğimi bilirim. Kara buyu ile birlikte en rahat vs atan karakter

• Tek bir karakterim var itemleri ona alıyorum ve onunla farm yapıyorum zihinsel geçmemi önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnylmz71

Tek bir karakterim var itemleri ona alıyorum ve onunla farm yapıyorum zihinsel geçmemi önerir misiniz ?

Onu farm çarın yap sonra git bi tane ana hesap kas vslik.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.