Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.899
Cevap
50
Favori
242.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıldım ya şuan tek zevkim efsun atmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @temür

Merhabalar, hoşgeldin temür

@Gorkemq

Hiç imha farmı yapmadım ama levelın sınırda gözüküyor, o levelda kalsan iyi olur.Ayrıca 3 client açarak imha farmı yapmak zor olur, onun yerine bir bedensel çar aç, eminim daha kolay kesersin slotları.Hiçbir şey düşmemesinin sebebi de eldiven takmaman veya 1 saatte çok az slot kesmen gibi gözüküyor.

@SivHD00

Bayram bayram sıkıyorsa bayramın keyfini çıkar, pazartesi devam ederiz
  • Şuan oyunda tek işim metin farmı yapmak ve satıp para kazanmak.

Aklıma bir fikir geldi sizinle paylaşmak istedim.33 lvlim sadece 3 skili geliştirsem yeterli olurmu ?
  • Bedenselsen eğer sadece Hava Kılıcı ve Öfke'yi 35. levelda Master yapman farm için kâfi.Sura isen 1. master Büyülü Keskinlik olmalı, 2. master tercihe göre Dehşet veya Büyülü Zırh olmalı.Dediğin gibi 3. skill çok fuzuli kalır ve efektif bir farmın önünü açmaz.
  • Uzun zamandır oyunda görmediğim arkadaşları loncadan attım.Loncada şu an 53 kişiyiz, bu 53 hesabın 53'ü de aktif olarak oyunu oynuyorlar.Oyuna yeni başlayan ve lonca içi sohbeti & ticareti canlı tutmak vesilesiyle bunu yapmak zorundaydım, atılan arkadaşlar oyuna geri döndüklerinde bana ulaşırlarsa loncaya tekrar onları geri alabilirim.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• günlük update
    bugün nolife oynadım denebilir çok gold yaptım çok fazla changer ile itemlari değiştirdim ama boşa gitti iyi bişey tutturamadım 20k civarı zarardayım denebilir ama olsun yılmak yok düzgün efsunları getiricem elbet

bunlarda en son şuanki pazar para durumu 3. depo sayfasındakiler günlük düşen bk sayısı
    eklemeden edemicem baya şanslıydım bugün üst süte 3 tane aura düştü üstüne birde enchanted blade filanda eklenince iyiydi denebilir...
    iyi şanslar herkeze
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
    edit:eklemeyi unuttum red hair fetişim var yengeniz olur xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barkside -- 18 Temmuz 2015; 1:17:47 >

• Adamın pazara 70 m den koyacağı şeyi 7 m e koyduğunu görüp söyledim pişmanım :(

Edit : 4 efsunlu gümüş bilezikti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboyz -- 18 Temmuz 2015; 2:21:40 >
  • BEYLER SİTEDE SS NEREYE ATİLİR BULAMADİM İLGİLENİRMİSİNİZ ŞU ARKADAS HAK ETTİ !
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaklee

BEYLER SİTEDE SS NEREYE ATİLİR BULAMADİM İLGİLENİRMİSİNİZ ŞU ARKADAS HAK ETTİ !
    Nickim Sadpandabear büyük ihtimalle suan yazsaniz cevap vermem 2 saat banim var chatte ^_^. Şunun fiyatını merak ediyorum söyleyebilecek var mi?

• @Barkside

İyi bir farmersın, gidişini beğeniyorumBöyle devam

@yasaklee

Şikâyet ettim

@Levs

PvP'de hile kullanan burada oynamasın diyorum, hile bulduğunu söylüyorsun ve mesajında beni alıntılıyorsun.Amacın nedir?
  • Levs kullanıcısına yanıt
    Peki.
    Singapur'da da vardı senin gibisinden.1 haftada 10k moonlight kastım falan diyordu, kontrol ettirdim Logları fos çıktı.Dikkat ona da benzemeyesin, hileni ıssız yerlerde yap birileri ispiyonlar seni falan.
  • Çoluk çocukla uğraşmayin hocam bloklayin geçin swnin zaten kalitesi ortada ban yer er yada geç yapiyorsa hile bu arkadaş
    Ya zaten emek verip eski metin2deki zevki almak istemeyen gelmesin lütfen swye gidin başka swye biz mutluyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tokadı aldın mı? :)

Edit:

@.PAINKILLER

Bu arada bedenselle daha kolay farm yaptım şimdilik %18 ortalamalı yaprak hançeri düşürdüm tam kasılmalık.Bayramlaşmalardan sonra tekrar girerim.Teşekkür ederim tavsiyeniz için,işe yaradı.
    Bir de eldiven/hız ayakkabısı bitince napacaz? Ticarete de konmuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkemq -- 18 Temmuz 2015; 13:31:17 >

Çocuk aklınla benle ve loncadaki arkadaşlarla niye uğraşırsın ki?PvP'de neden hile kullanmaya çalışırsın ki?Al sonucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Levs

Hile buldum isteyene atabilirim arkadaşlar. Balık botu falan her şey mevcut. Ban yeme riski yok.

Tabii canım, ban riski yok. Facebook onaylı herhalde, değil mi?
    Ban yiyerek hepimizi korkudan titrettin koç, bravo sana. Bu server'ın ve GM'lerin ne kadar kaliteli ve ilgili olduğunu gösterdiğin için de bravo.

Sen kimsin ya? Hepinizi tokatlayacağım nedir? Sen kimsin aslanım? Çocuk aklınla gaza gelmişsin hile açıp kral benim naraları atıyorsun, ardından banı yiyip cuk diye yerine oturuyorsun.

Biz enayimiyiz koçum? Biz hile açamayacak kadar salakmıyız? Hayır değiliz, aksine şerefliyiz. Milletin emeğiyle resmen dalga geçmek bize değil senin gibi haysiyetsizlere düşer. Hilelerin ne halt olduğu belli zaten iki ucu b*klu değnek. Neyse ya, şu yazıyı yazarken harcadığım 5 dk'ya yazık, lanet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 18 Temmuz 2015; 14:38:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hangi bayraktınız ben başlamayı düşünüyorum da
  • @Gorkemq

Hırsız eldivenlerinin 3 saatlik olanı takınca çıkarılabiliyor ve pazarda satılıyor ama satın almana gerek yok, yeni bir çar açıp itemları ona aktararak farma devam edebilirsin.

@Azkin

Kırmızı bayraktayız, buyur gel bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azkin

Hocam siz hangi bayraktınız ben başlamayı düşünüyorum da

Forumun büyük çoğunluğu gıbı kırmızı hocam, buyur gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broken Wings kullanıcısına yanıt
    Ben setup'ı indirdim ama açılmıyor sadece öyle kalıyor çözemedim şunu
    Edit:Bir de patcher olana bakıyorum şuan olucak sanırım bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades333 -- 18 Temmuz 2015; 14:58:12 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.