Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar user sayısı neden bu kadar düşük yeni indiriyorumda hani bi eski mt2 tarzı pazarların sığmadığı mt2 falan düşündümde Sitede 900 user yazıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustayfa24

Arkadaşlar user sayısı neden bu kadar düşük yeni indiriyorumda hani bi eski mt2 tarzı pazarların sığmadığı mt2 falan düşündümde Sitede 900 user yazıyor :(

900 user anlık olarak oynayan sayısı yalnız.Birde ch1 leri dolaş istersen türkten bir farkı yok.
  • Oyunu şimdi yükledim karakter oluşturma ekranında ekran bozuluyor ninjayı seçiyorum mesela seçilmiyor foto atıyım bide off :(
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Bi hevesle yükledim kursağımda kaldı :(

Not : İsim falan yazıncada tık tık tık yazma sesi geliyor ama isim yazıldığı gözükmüyor :(

PC ÖZELLİKLERİ :

İşlemci : İntel i5 (4200)
    RAM : 8Gb DDR3
    Ekran Kartı : Nvidia Gforce 740m (2GB)
    Bağlantı : 10mbit
    İşletim Sistemi : Windows 8.1 64 Bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustayfa24 -- 15 Temmuz 2015; 13:47:36 >

• quote:

Oyunu şimdi yükledim karakter oluşturma ekranında ekran bozuluyor ninjayı seçiyorum mesela seçilmiyor foto atıyım bide off :(

Not : İsim falan yazıncada tık tık tık yazma sesi geliyor ama isim yazıldığı gözükmüyor :(

PC ÖZELLİKLERİ :

Intel Sürücüleri ile alakalı bir durum sanıyorum. Aynısını ben de güncel intel grafik sürücüleri ile yaşadım. Güncel intel grafik sürücülerinin hatası. Önceki sürücü(driver) dönerseniz sanıyorum düzelecektir. [NOT:İşlemi yapmadan önce 2 defa düşünün. Bir sorun doğurabilir.]

• quote:

Orijinalden alıntı: redegit

quote:

Oyunu şimdi yükledim karakter oluşturma ekranında ekran bozuluyor ninjayı seçiyorum mesela seçilmiyor foto atıyım bide off :(

PC ÖZELLİKLERİ :

Intel Sürücüleri ile alakalı bir durum sanıyorum. Aynısını ben de güncel intel grafik sürücüleri ile yaşadım. Güncel intel grafik sürücülerinin hatası. Önceki sürücü(driver) dönerseniz sanıyorum düzelecektir. [NOT:İşlemi yapmadan önce 2 defa düşünün. Bir sorun doğurabilir.]

Aynen hocam bende biraz araştırdım herkes intelde sorun var diyor bende Wom'u Nvidiaya geçiremedim bir türlüde sizin attığınz fotoda o 3. Kısıma tıklanmıyor ?

• Bütün sevdigim arkadaslarim kirmizi geçmis sap gibi sarida kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözdüm intelin eski driverini yükleyerekte oyunda dili nasıl Türkçe yapacağız ? Game settings falan baktım bulamadım ?
  • Servis Ayarlarında. Language yazıyor.
  • 1050 beceri kitabıyla Kitap Günü eventine hazırım.Skillerimi daha da ileriye götürecek veya çöp olmayan beceri kitapları Tome'ların çoğunluğunu oluşturur umarım.
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Tamamdır geldi. Ama biraz uzun sürdü. Book day eventi gece üçe denk geliyor

• olvidohho08 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle 2 saat sonra Kitap Günü eventi başlıyor, bakalım event bitiminde şu an M5 olan skillerimi daha kaçıncı seviyeye kadar yükseltmek için beceri kitabı çıkartacağım

• +8 kaplanımı 2. köyde düşürdüğüm kutsama ile +9 basmalı mıyım?
    efsun: aldığını hasarın %3ünü hp olarak geri kazanma
  • Beyler yarın bende başlıyorum inşallah. Şaman açacağım bu yüzden beni kasacak arkadaş lazım yarın bayram namazına kadar sabahlamayı düşünüyorum benimle birlikte sabahlayacak bir arkadas gerekiyor.

• YoungThug'un tavsiyesi loncadan ch0x dan FMS +9'u idarelik aldık :) Kırılmış taş parçalarını aldıktan dakikalar sonra görmemde cabası Neyse sorun yok imha ve 2.köy metin farmına devam . İyi eğlenceler :)

• Event başlayınca alıntılayabilecek var mi

• An itibariyle 80 sb 0 taichi/berserk/aura. Şans yok abi bizde.
  • Bende bşladımda ilk başlar biraz zor 1-2 m verebilecek bi hayırsever varmı :D
  • kitap eventinden 9 tane aos çıkardıktan sonra ben

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barkside -- 16 Temmuz 2015; 11:17:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

1050 beceri kitabıyla Kitap Günü eventine hazırım.Skillerimi daha da ileriye götürecek veya çöp olmayan beceri kitapları Tome'ların çoğunluğunu oluşturur umarım.

1050 sb den g açacak kadar tome çıkar gibi. Şimdiden hayırlı olsun

• Arkadaşlar +9 26 ortalamalı +3 kritik +3 delici taşlı RIB var elimde FMS ile takasmı yapsam yoksa 18 kk ya satsammı ?

Edit : 18 kk ya sattım dolunay arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboyz -- 16 Temmuz 2015; 18:03:51 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.