Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (280. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.881
Cevap
49
Favori
234.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kateujanod

    Bu arada bana Alp'in fake i dediğini yeni gördüm.Burayı yeni keşfettiğin ortada.2016'dan beri wom2 ana konusuna mesaj atarım gerilere gidersen görürsün.Bu kadar paranoyak olmak iyi değil.Alp'in her yaptığını doğru bulmuyorum ama yalan söylediğine pek şahit olmadım.
    Sorma alman forumunda falanda yazıyorum. Orda da her kötüleyene Alp diyorlar. Forumun sahibiyle konuştum, o bile gülüyor bunlara. Her forumda, discordda 10larca hesap açmakla uğraşacağımı sanıyorlar. O kadar işsiz değilim.

    Vengeful kendisi bile yazdı zaten "takım içinde huzursuzluk çıkarıyordu" gibi. Evet çıkardım. Çünkü laf söz dinlemiyorlar. Vengeful gibi pasifler zaten hiçbir şeye karışmıyor. Normalde ben burda vengefula tek kelime yazmazdım kalkıp da bana burda saldırmasa, pmle beni millete şikayet etmese.
    Takımda yaptığım işlerin %90 ına laf eden, karışan bir blok vardı. Ben bu adamlara 5 6 aydır kinliyim. Takıma girdiğimde takımın üst seviyedeki birkaçı beni zaten istemiyordu emma olayından dolayı. Beni yayında onun charını kesmekle suçluyorlar ama öyle bir yasak yoktu. Hala da yok. Ben bu yasağı wom3te eklettim. Delen kişi ise Vengeful oldu. En çok izlenen alman yayıncımızı yayın esnasında kesiyordu. Ben o olduğunu bilmiyordum. Akitasa banlattım. Daha sonra işte yukarıda yazdığım gibi ağlayıp açtırdı. Vengefulun charı olduğunu da baya birkaç ay sonra öğrendim. Sıkıysa yalanla bunu.
    Yani bu tip kurallar bunlara işlemiyor.
    Wom2ye de getirmek istedim bu kuralı, hiçbiri istemedi. Olmadı.
    Bana aylarca takım içinde saygısız davranan, önerileri takmayan, usulsüzlüklerini içerilerine girince çok net gördüğüm bu takıma ayrılırken iyi bir ders vermeyi aylardır planlıyordum.
    Ben umdumki olumlu değişimler olur, bu bahsettiğim kişilerin gücünü etkisini kırabilirim diye düşündüm. Ocak ayında bu sebepten birazda boş olduğumdan dolayı abandım. Türklerin potansiyelini gösterdim. Hatta 1 senedir eklemedikleri çevirinin bir kısmını eklediler. Olumlu bir hareketti. İtemciyle ep satış anlaşması yaptım. Discordda yin alım satım odaları var. Bir sürü kişinin t alıp satmasına aracı oldum. Hatta kendimde satmayı düşündüm bir ara ama sonra o emeğe değmeyeceğini düşündüm. Neyse 1 Şubat itibariyle olumlu bir değişim olmasını beklerken tam tersi oldu.
    Muhasebeci olumsuz hareketlerde bulunduğu gibi, birde bu ayki performansın 0 dedi. Bir başkası takım içinde kavga ettiğin için dedi. Halbuki bir süredir salmıştım artık bunları kendi haline. Kavga falan etmemiştik. Bende tam o gün birkaç ss daha çekip çıktım. Zaten çektiğim sslerin bazıları 1 şubat, ona dikkat edebilirsiniz. O gün çıktım resmi olarak.

    Charımı, yangımı, itemlerimi silerek, bu şekilde attık vs şeklinde konuştular.

    İtemi yangı verdi vs diyorya. 3 farklı kişinin 3 farklı lafını söyliyim size. Söyledikleri her gün değişti.
    Alea: Olay taze iken, benim hesabıma bir arkadaşımın girdiğini, soydugunu soyledi. Daha sonra şifreyi 1 gün önce değiştirdiğimi, sentrynin açık olduğunu söyledim. Mailde gelmedi. Sonra işte bir şeyler geveledi. İsim istedim, baya geç cevap vererek bir isim salladı ve banladık dedi. Hiç duymadığım bir isimdi. Sırf test etmek için itemleri geri istedim. Veremeyiz dedi. Trade logu göstermesini istedim. Ona da hayır dedi. Bende peki sen görürsün dedim ve o ilk videoyu yaptım.

    Shogun: "Bana senin itemleri yere attığını söylediler" dedi önce.
    Sonra bunla bir forumda kavga ettik. Dediki "arkadaşına söyledin, o senin charına girip yere attı."
    Allah allah hani soyulmustum, banlanmıştı falan.

    Vengeful: Dhde yazdığına göre ben itemleri arkadaşıma vermişim. Bu yere atmaktanda bahsetmiyor. O kişi de banlı değil diyor.

    Bildiğin dalga geçiyorlar kısaca. Beni kendi arkadaşlarımla düşman etmeye mi çalıştılar, kudurtmaya mı çalıştılar bilmiyorum ama sinirlendirmeyi başardılar. İtemindede değilim, zaten bir daha oynamazdım. Ama isterse 1 yang olsun, böyle bir şeyi kabul etmem. Senelerdir onlarca oyun oynadım. Birçok p server oynadım. Womu düşünelim sadece. 4 senedir varım. 4 senedir soyulmuyorum. Takımdan çıktığım ve instayı vermediğim saat charıma girilip soyuluyor. Çıkarken de ben biraz tartışmıştım. Ben bunların olacağını Aleaya aylar önceden söyledim. Uyardım. Yapımı biliyor. Az çok tanımıştır, çünkü en çok onla muhattap oluyordum. Bu vengefulla toplasanız 3 cümlemiz falan var. Hiçbir şeyden haberide bilgiside yok.

    İşin komik yanı, charda 100 ep duruyordu oyla kazandığım. Bir de beni soyduğunu iddia ettikleri kişi 30 40 lvl birisi. Benim Charim calamityde boş vaziyetteydi. 40 lvl biri calamitye gelip itemleri yangı nasıl aldı acaba. Neresinden tutsam patlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 4 Ağustos 2020; 17:44:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "O kadar işsiz değilim."
    *Yorum niyetine konuyla alakasız roman yazan kişi*

    Yarın akşam 10 da Tilki Avı etkinliği var, hanedanınızla birlikte zamana karşı yarış. Özel haritadaki tilkileri diğer hanedandan hızlı kes, ve haftasonu boyunca %50 tecrübe bonusu keyfini sür. Kaybetsen de üzülme %25 tecrübe bonusu alacaksın.

    Hazımsızlık çekenlere PANKREOFLAT, kuyruk acısı dinmeyenlere Terramycin öneriyorum, ve herkesi yarınki etkinliğe bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 21 Şubat 2020; 0:37:25 >
  • Akşam 10 da Tilki Avı etkinliği var, hanedanınızla birlikte zamana karşı yarış. Özel haritadaki tilkileri diğer hanedandan hızlı kes, ve haftasonu boyunca %50 tecrübe bonusu keyfini sür. Kaybetsen de üzülme %25 tecrübe bonusu alacaksın.

    Bugün de hayalgücü yüksek arkadaşlardan kaliteli hikayeler bekliyoruz, başlıklar da benden.

    "Vengeful sattığı t ler ile kendine yat aldı."
    "VengefuL oyundaki ve takımdaki kızlara sarkıyordu, namuslarını ben korudum."
    "Vengeful dinsizdi, Türkleri ateist yapmaya çalışıyordu, imanlarını ben kurtardım."

    Herkese iyi oyunlar,

    Forumdan/discorddan/wom2 forumundan/oyun içinden ulaşabilirsiniz. Discord :https://discordapp.com/invite/72fQ4j
    [GM]VengefuL




  • Birisi boş beleş gevelemiş yine. Spam yaparak bazı şeylerin üstünü örtmeye çalışıyor. Çöp bir eventi burda peşpeşe spam yaparak acizliğini gösteriyor.

    Yazıp durduğun ilaçları da çalıştığım 10 ay boyunca çok kullanmışsın herhaldeki bukadar överek öneriyorsun. İsimlerini ilk defa duyuyorum ilaçları. Çok şükür öyle şeylere muhtaç kalmadım senin gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 4 Ağustos 2020; 17:31:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sıfırdan başlanır mı? alternatifi var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

    beyler sıfırdan başlanır mı? alternatifi var mı?
    Kesinlikle başlanmaz. Oyun p2w, adamlar 100t çekip öyle başlıyorlar charı fullüyorlar. Oyun dışı ticaret serbest olan serverda emek olmaz.
    Wom2 oynayanların zaten şuan yarısı falan t satmaya oynuyor. Çoğunluğu senelerdir oynayan full char sahibi kişiler. Para yatırmadan bunlara yetişmene imkan yok. Birkaç sene farmlaman veya binlerce lira yatırman lazım.

    Zor tarz istiyorsan sana age of menor önerebilirim, yeni hype bir server. Sg ne durumda bilmiyorum ama woma alternatif.

    Rubi tarzı istersen origins2 şuan en güzel tercih. Online 3k civarlarında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 21 Şubat 2020; 17:36:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    hocam metin2 tarzı mmorpg öneriniz var mı peki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

    hocam metin2 tarzı mmorpg öneriniz var mı peki?
    Var albion online şuan hype. Ytda sürekli reklamına denk geliyorum. Gameforge oyunu gene.
    Bunun dışında inferna var steamde. Metin3 olarak isimlendiriliyor. Hype ını kaybetti biraz ama yine denenir bence. 3d metin2 öyle düşün.

    Farklı şeyler ararsan ben sana direkt elder Scrolls online önereyim. 10 numara oyun ara ara oynuyorum. Bir kez alıyorsun senin oluyor. Skyrimin online versiyonu. Pvp , pvm çok çeşitli seçenekler var.

    Bunun dışında wow, knight, archeage, bdo, guild wars2 oynayabilirsin.

    Daha başlamamışken asla metin2 bataklığına saplanma derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    çok uzun yıllar metin2 oynadım hocam. ama artık canım çekmiyor. oynanan bir mmorpg bulsam arkadaşlarla başlayacağız. scrolls iyiymiş ama biraz tuzlu gibi. 99 tl.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

    çok uzun yıllar metin2 oynadım hocam. ama artık canım çekmiyor. oynanan bir mmorpg bulsam arkadaşlarla başlayacağız. scrolls iyiymiş ama biraz tuzlu gibi. 99 tl.
    50 liraya iniyor o indirim takip et. Oyun ingilizce onu söyliyim. Ama sonsuza yakın içerik var. Türk loncalar gruplar var. Ama Türkiye'de çok popüler değil dil desteği olmadığı için. Bu sebepten de düzgün bir kitlesi var. Hiç küfür eden görmedim örneğin.
    Online 20 30k var abartısız. Steam + kendi launcherı. Aşırı dolu bir oyun, yayınlarını falan izle anlarsın. 5k izlenen yayıncıları var.

    Bu eleman örneğin :http://www.twitch.tv/alcasthq/v/555036714?sr=a&t=1s

    Rehberleride çok güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    o zaman scrolls indirime girene kadar albion online'ı kovaliyim biraz. onun online sayısı hakkında bilgin var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlanır, şu an wom uzun süreli oynanış sunan oyunlar arasında en kolay ilerleyiş yapabileceğin tarzda. Oyunda Türklerde mevcut oyunu oğrenmede yardımcı olabilirler. Oyundan zevk almak için para yatırmana gerek yok, atmosferi yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-25D61F122

    o zaman scrolls indirime girene kadar albion online'ı kovaliyim biraz. onun online sayısı hakkında bilgin var mı?
    Vaktim yok incelemedim hiç. Ama fazla olduğuna eminim çünkü sağda solda çok görüyorum. Birde gene gameforge un oyunu var. Adı 4story. Onada bakabilirsin.

    Accused isimli kişinin mesajlarını hiç okuma bile. Serverın paralı çalışanı. Bu konuda bu serverı oynayan pek kimse kalmadı. Herkes nostaljisine giriyor okuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanedanlıkların kıyasıya mücadelesi Bojonun zaferi ile sonuçlandı.
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!


    Pazar günü akşam 10 a kadar Bojona %50, Jeongbog a %25 tecrübe bonusu ödülü verildi.
  • Akşam 7 de Dojang PvP etkinliği var. 5 farklı seviye kategorisinden uygun olanı seç ve birincilik için diğer oyuncuları yen. Ayrıca kazanacağını düşündüğün oyuncu üzerine bahis oynayıp paranı da katlayabilirsin. Bojonda %50, Jeongbog da %25 ekstra tecrübe etkinliği devam ediyor.

    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • Mesajlar mı silindi ne oldu.Gerçekleri kaldıramayanlar sansüre başvurmuş gibi.
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Benim de bazı mesajlarım silinmiş. İyi oldu, burası oyun tanıtım yeri, oyun ile alakalı raklam yapmak ve konuşmak için, başka işler için değil.
  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt
    Oyun ile ilgili şikayetlerimizi dile getiriyorduk.Yıllarımızı verdik.Adminlere şikayet edip sildirmen hiçbir şey değiştirmez.Buraya bakan herkese gerçekleri söyleyeceğim.
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Şikayetlere, önerilere kapımız her zaman açık. Kişisel veya kurumsal asılsız suçlamalar ise konuyla ilgisizdir. Benim mesajım da silinebilir başkasının da.

    WoM Forumu Türkler buraya Türkçe.
    WoM öneriler buraya ingilizce.
    yazıp önerilerin daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

    WoM hataları
    Burda da oyun için karşılaştığınız sorunlar yazılabilir.

    Tabi burda da paylaşabilirsiniz ama gören sayısı az olur, benim yapabileceğim de sadece takıma iletmek olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 22 Şubat 2020; 13:36:32 >




  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım şey wom3 forumuna yazdığım öneriler ve şikayetlere hiç cevap gelmemesi.Bütün takım online iken bile hiç biriniz cevap yazmıyordu.Bize hakaret edenleri uyarmayıp postlarını beğeniyordunuz.

    Bu akşam wom2'ye başlamak isteyen oyuncular için bir rehber hazırlayacağım
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.