Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.883
Cevap
49
Favori
234.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt
    1-)WOM3'ün kapatılacağı ocakta duyuruldu.Discorddakiler 1-2 ay öncesinden kapanacağını söylüyorlardı zaten.Demek ki takım sunucuyu kapatmaya karar vermesine rağmen uzun bir süre nesne marketi aktif tutmuş.

    2-)''Yeterli vakit ayırıp birinci köyde bile günde 1t kazanabilirsiniz.''.Birinci köyde yeşil efsun düşürerek mi 1 t kasacağız ? 30 kişiyle 1 moba dalıp sandık kovalayarak günde 100 m zor kasarsınız.Gece saatlerinde 5-6 saat aralıksız farmlamanız gerekiyor.

    3-)''Takım üyelerinin oyuncu karakteri olmasında sakınca yok, bu karakterler sürekli kontrol edilir ve görevini suistimal etmediğinden emin olunur.'' şu dediğine inanacak bir kişi çıkacak mı çok merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 10 Mart 2020; 16:39:35 >
  • Bu akşam 8 de başlayıp gece yarısına kadar devam edecek olan "Metin Heyecanı" etkinliğinde zindan harici metinler, normal droplarına ek olarak zen fasulyesi de düşürebilecek. Daha verimli bir farm yapmak istiyorsanız kaçırmayın.
  • Gameforge Rubinum'un fişini çektiği gibi bu tarz köklü PVP leri neden kapatamıyor acaba istese yapamaz mı Rubinum u kapattığı gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rubinum Almanya kaynaklıydı, Gameforge Rubinumu tehdit etti (haklı olarak), ya kapatırsınız ya da dava açarım diye. Rubinumdakiler de oyunu kapattılar. WoM2 gameforge un tehditi altında olan bir yerde değil, o yüzden rahat olabilirsiniz.
    Gameforge un kapattırdığı bütün metin2 ler hep almanya kaynaklıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 12 Mart 2020; 12:52:7 >
  • Akşam 8 de metin yağmuru etkinliği var. 60. seviyeye kadar olan metinler Yongbi Çölünde, 60 seviye üstü metinler Sohan Dağında olacak. Oyun içi anonslardan hangi kanalda olduklarını takip etmeyi unutmayın.
  • server birleşimi duyuruldu bugün tr baya canlancak tr oynamaya töbe etmiş birisinin resmi yollardan oynamasının tek yolu
    Metin2 Ongame fakat dili portekizce brezilyada bir şirket tarafından yayımlanıyor galiba bir de brezilya kimlik koduyla
    üye olabiliyorsunuz singapur vardı o da haklarını kaybetti pvpye döndü çinde var bir sunucu yine fakat çince bilen kaç kişi vardır metin2 oynayanlardan



    @AccUssEdGR singapurun sunucularıda almanyada neden kapatamıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 12 Mart 2020; 17:54:4 >
  • Tehdit olarak görmüyor olabilirler, veya lisans için para ödemiştir, söylemek zor. Aeldra ve Rubinum çok büyüktü ve tehdit olarak gördükleri için ihtar vermişler, belki SG ye de ihtar verdiler ama onlar umursamıyordur, bilemiyorum kesin sebebini.
  • Bir süredir girmediğim hesaba clientten girerken girebiliyorum fakat websitesine girmem için sentinel tarafından kod isteniyor, sorun şu ki hesabın kayıtlı olduğu e-mailimi hatırlamıyorum. Ne yapabilirim bu durumda?
  • RayFlux kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir email adresinden support@wom2.org a ticket atın, hesap adı veya karakter adını yazıp, email adresini sorun, tamamını olmasa da hatıralatacak kadar ipucu verilir. Tamamının verilmeme sebebi güvenlikten dolayı.
  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • AccUssEdGR kullanıcısına yanıt
    singapur eskiden lisanslıydı daha sonra lisanslarını kaybettiler 2016'da ve artık pvp olarak devam ediyor
    doğrudur tehdit olarak görmüyor olabilirler fazla kalabalık değil artık. eskisi gibi kalabalık tek server tr sunucusu
    turkey 2 gibi dehşet insan yığını var girerken bile dakikalarca bekletiyor pazar günleri
  • Akşam 10 da tilki avı etkinliği var. Akabinde 48 saat boyunca kazanan hanedanlığa %50, kaybeden hanedanlığa %25 tecrübe bonusu verilecek.
  • Akşam 10 da OX etkinliği var, ödül pek iyi olmasa da eğlenceli
  • Akşam 6 ya kadar minik balık etkinliği devam edecek, 5 minik balık karşılığında gizemli kutu alıp çeşitli ödüller kazanabilir veya diğer oyunculara kutuyu satabilirsiniz
  • 8 saatte 3kkk yapiliyormus bugun ogrendim. Onceden oynadigim, balik tutup metin dogradigim hesabimda bu kadar yang yok. Eskiden yeni baslayanlar ve tatli rekabet vardi. Anladigim kadariyla su anki hali, tum piyasayi hayatsiz birkac yuz oyuncu belirliyor ve farmliyor. Rekabet etmek mumkun degil. Gir balik tut gir metin dogra book day bekle elde var sifir, 5 yil once oynuyordum da yeniden indirdim su an sadece oyundakilerle geyikliyorum. Cok zaman gecmis, cok degismisiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senuzulme1 kullanıcısına yanıt
    Eskiden 42-61 lvl arası oyuncular sd2 ve deceitte çok iyi yang kasıyordu.İkisinide öldürdüler.Zamanla ticaret de olanaksızlaştı.3 yıl önce 300 m değerinde olan SCE'ler bugün 3kkk ya ulaşmış durumda.Yüksek seviye Rumen oyuncular piyasayı belirliyor.Şu an 0'dan başlayıp onlarla rekabet edebilmek gece-gündüz oynamazsanız imkansız ki 3-4 yıl önce bile günde 4-5 saat ayırmadan hızlı gelişemiyordunuz.

    Uzun lafın kısası bu sunucu zaman kaybı.Haftalarını,aylarını buraya heba etmiş biri olarak söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 19 Mart 2020; 23:44:59 >
  • Akşam 10 da Hanedanlık savaşı var ve akabinde de 48 saat boyunca kazanan hanedana %50, kaybeden hanedana %25 tecrübe bonusu verilecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 20 Mart 2020; 22:7:25 >
  • Saat 10 da OX etkinliği var, farma ara verip diğer oyuncularla beraber oyun bilginizi yarıştırabilirsiniz

    300+ oyuncu sadece OX içinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 24 Mart 2020; 13:2:59 >
  • Bahar Piyangosu başladı

    30 marta kadar düşürdüğünüz piyango biletlerini saklayın.30 martta kazanan numaralar açıklanacak ve sakladığınız piyango numaralarını kontrol edip kazandıysanız GM ile iletişime geçebilirsiniz.

    İlk 15 - 100 DC
    Sonraki 20 - 10 efsun değiştirme nesnesi.


    Ayrıca bugün boss etkinliği var. Örümcek kraliçeye kadar olanlar çölde, daha yüksek seviyeler dağda çıkacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 24 Mart 2020; 13:8:13 >
  • eskiye göre çok az türk var sanki
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.