Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.893
Cevap
49
Favori
239.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese, 76 level enchanted blade p g7 fear g2 ench armour bir suram ve 79 level g8 enchant damage g1 bless spell bir şamanım var, çarımda hiç fena olmayan farmlık itemlerim + 530kk nakit param var, sizce şu an ne yapmam mantıklı olur bu arada belirteyim hiç simyam yok takılı ve simya muhabbetini neredeyse hiç bilmiyorum ne yapmalıyım ne farmlamalıyım, bu levelde kalmalı mıyım 90a mı kasmalı mıyım, şu an yaptığım farm red forestta 85-90 level metin farmı burdan düşen eşyaları alıp markete satarak nakit para kasıyorum, beni bi aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Alman serverları birbir kapanmaya devam ediyor. Akın akın insan wom'a gelmeye başladı. Akşamları online 1knın altına düşmüyor. Event falan olursa 1.3 ü görüyor. Daha da artacak gibi şuan. Geri başlamayı düşünenler için çok iyi bir zaman şuan.

Hocam bende ayarlar eski stil çıkıyor böyle değil o neden olur?

Edit:

Bu da ilk günün farmı 😊 Kaç kk kastigimda 75e geçmeliyim sizce?

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axor-2528 -- 22 Ocak 2020; 10:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Axor-2528

Hocam bende ayarlar eski stil çıkıyor böyle değil o neden olur?

Edit:

Bu da ilk günün farmı 😊 Kaç kk kastigimda 75e geçmeliyim sizce?

Alıntıları Göster
    O ayar daha gelmedim. Gelecek güncellemenin gifini attım öncesinde.
    Kaç kk kastigin onemli değilde, bi skilini gle, zehir kılıcı al sonra kas bence. Bi anda kasmanın anlamı yok. Bioyu da ihmal etme.

@RayFlux tavsiyem skillerini biologunu tamamla 90a kas 2 charı da. Paragonla okursan çok hızlı Plersin.

Bu arada her ikinize de wom Türkiye discordumuzun davet linkini attım. Aktif oynayan 100 civarı türk oyuncu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Başlamayı düşünüyorum bende 2 gündür server aradım da pek güzel bulamadım m2global vardı hatırlarsan o server bugüne kadar en keyif aldığım serverdı wom2yi hiç oynamadım ama güzele benziyor dc linkini banada atarsan uğrarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingsofzaun

Başlamayı düşünüyorum bende 2 gündür server aradım da pek güzel bulamadım m2global vardı hatırlarsan o server bugüne kadar en keyif aldığım serverdı wom2yi hiç oynamadım ama güzele benziyor dc linkini banada atarsan uğrarım
    Aynen bende severdim orayı son gününe kadar oynadım. Özelden attım sana bizim discordun linkini. Gel başla, bu ara başlayan çok var.
  • Bütler bitsin başlayacağım bende. Sadpandabear dı 3-4 yıl önceki nickim. Çok zor server ama lonca ortamı falan keyif veriyordu biraz tekrar oynayasım geldi.
  • quote:

Aynen bende severdim orayı son gününe kadar oynadım. Özelden attım sana bizim discordun linkini. Gel başla, bu ara başlayan çok var.

Alıntıları Göster
    Bana da atar mısın discord linkini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mythxx

Bana da atar mısın discord linkini?

Alıntıları Göster
    Yolladım özelden, 120 kişi olduk bu arada.

• WoM2 server açılışları hariç ömründe ulaşamadığı onlinelara ulaştı. 1.6k!!!
    Ben 1k üstü gördüğümü hatırlamıyorum geçmişte oynarken.

• quote:

WoM2 server açılışları hariç ömründe ulaşamadığı onlinelara ulaştı. 1.6k!!!
    Ben 1k üstü gördüğümü hatırlamıyorum geçmişte oynarken.

npc'lere +9 dolunay falan koyulsa 1.6k yı geçer bile aeldranın yerini alabilir.

• Selamlar ... Eskiden bu serverde oynardım . Bırakalı cok oldu . Hesabımı unutmusum , yeniden baslamayı dusunuyorum . Hayırlısı bakalım , eskiden sarıyordu .
  • Yıllarca TR'de 82 level zihinsel karakterimle oynuyordum. 6-7 yıl sonra canım baya Metin2 çekti bir bakayım dedim TR'de level artmış değişik itemler çıkmış vs. Bu başlığı görünce şansımı burada deneyeyim dedim baya hoşuma gitti ortam. 15 level'da kalıp item dizmeyi düşünüyorum boş vakitlerimde. Türkler, özellikle DH olarak oluşum mevcut mu hala? Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır?
  • Wom3'e başlayacaktım fakat kapanmış, buna başlayayım bari :) Sararsa devam ederim, göreceğiz...
  • yeniden döneyim dedim. valla hesaplarıma giriş yapamıyorum silindi mi tüm hesaplar noldu ya
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    hangi krallıktasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

hangi krallıktasınız
    Oynamıyoruz bıraktık. Yani ben ve birçok arkadaşım.
  • Resmi instagram sayfasında çok ilginç paylaşımlar oluyor ==https://www.instagram.com/womglobal/

Aylar önce Sg2 konusuna yazdığım iki postu tekrarlama gereği duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 7 Şubat 2020; 1:23:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Resmi instagram sayfasında çok ilginç paylaşımlar oluyor ==https://www.instagram.com/womglobal/

Aylar önce Sg2 konusuna yazdığım iki postu tekrarlama gereği duydum.

Atmışken tam atsaydın keşke. İster inan ister inanma kendi isteğimle çıktım. Kavga ederek çıktım. Çünkü zaten aylardır çok sinirliydim ve idare etmeye çalışıyordum. Ama aldığım para bu toxic insanlarla beraber çalışmaya, onlardan emir almaya yeterli değildi. Bir düşün o ssleri niye almışım. Çünkü çok önceden planladım aniden çıkarsam ve istemediğim şeyler olursa diye. Eğerki ima ettiğin şekilde atılmış olsaydım, elimde hiçbir şey olmazdı.

Bunu yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım. Benden çeşitli sözler istediler, vermedim. 1 saat geçmeden arkadaşa worlds shieldını geri vermek için oyuna girdim. Ve char bağlı yazdı. Halbuki şifreyi bir önceki gün değiştirmiştim. Kimsede yoktu, sentry açıktı. Şamanda aynı şekilde. Ve charın içinde çöp dahi kalmamıştı. 1 pot , 1 çöp bk bile bırakmamışlar. Loncayı, 1 lvl charları, silebilecekleri herşeyi silmişler. Ama komik tarafı bir şeyi unutmuşlar. Charda oylamayla biriktirdiğim 100 ep duruyordu. Hesap sorduğumda da birisi benim itemlerimi yere attığımı söyledi, öbürü chara bi türkün girdiğini söyledi. Salla babam salla. Dalga geçer gibi yanıt verdiklerinde sinirim 2 3 kat arttı. Neyse seni inandıramam ama en azından diğer okuyacaklara olsun bu yazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 4 Ağustos 2020; 17:48:46 >

• WoM'un kemik yönetim kadrosunun ne kadar karaktersiz olduğunu bilmeyen yoktu zaten, işlerin eninde sonunda böyle olacağını tahmin edebiliyorduk. Irkçılık ve çalıştırıp maaş vermemek en büyük huyları. İfşa etmek hoş olmasa da bunların hak ettiğini yapmış Alp.

Şimdi bakıyorum da neredeyse 5 yıl olmuş bu konuya yazalı, lise hayatımı harcadığım WoM2'nin devri de kapanmış, benim için hep 2016 yazındaki güzelliği ve özlemiyle hatırlanacak. Sevene, sevmeyene saygılar. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o değilde comanızda güzelmiş
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.