Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stop playin' this shit. Get a life. Get a girlfriend and get some friends. You guys playing this crap game like asocial crazy persons. Abandon! This is your life, and it's ending.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55SuperSpy55 5 kullanıcısına yanıt
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

Stop playin' this shit. Get a life. Get a girlfriend and get some friends. You guys playing this crap game like asocial crazy persons. Abandon! This is your life, and it's ending.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucKK

Çünkü hocam dediğim gibi biraz şanssızlık mı diyeyim artık bilmiyorum, 2 gün bera tigris 5 gün metin farmı yaparak 1 haftada 80kk anca kasabildim. İtem, + basma derken 60kk ya düştü bu. Alacağım itemleri kabaca hesaplarsak,
    Golden neck 80kk
    leather boots 80kk - ki gerçekten zor bu fiyata hiç göremedim -
    iyi bir dolunay 40kk min.
    pentagon 50kk
    yin yang 90kk
    ebony ear 80kk dediğimizde

420kk gibi bir rakam çıkıyor, 400 diyelim biz ona

1 haftada 80kk kasabildiğime göre, 1.5 ay sadece item için uğraşırsam ben bu oyundan zevk alamam. Çünkü aynı döngü tekrar olacak. İleride de 80kkya golden neck satıp 120kk biriktirip htn alacağım.

Tamam Metin2 zaten böyle bir oyun biliyoruz fakat sonuçta TR oynamıyoruz. Kaldı ki ortaokul, lise yıllarında da değilim. İşten arta kalan vakitte 2-3 saat oynayarak o itemleri yapmam 1.5 ay değil, 1.5 yıl sürer heralde :)

Herşey için teşekkürler tekrar. İyi eğlenceler diliyorum hepinize

hocam ben ilk basladigimda (ekim ayinda) subat tatiline kadar efsunsuz bi set anca dizerim diye hesaplamıştım farm yaparak. 2. koyde 10kk farmladim sonra biraktim. Al sat yaparak 1kkk item olmustu subata kadar. Oyle hesaplandiği gibi olmuyor. Farmi bosverin is ticarette. Simdi bi kac tane arkadas hava atiyosun diye kizacak ama demeden edemeyeceğim 50kkk item var. 1-2 ay önce yanlis hatirlamiyorsam yine yazmistim bu forumda. o zaman 40kkk'ydi. bi süre zarfinda oyuna çok nadir girdim. al sat yapiyorum hep. farm yapmaktan nefret ederim. 1-2 gun pazarlari gezin piyasaya hakim olun. Ben bu kadar itemi farmla yapmaya kalksam ohoo . Dediğim gibi farmi en azından bir süre boş verin ticarete bakın. çünkü şuanda yaptığınız farm vakit kaybi. o 80kkyi ilerde 1 saatte yaparsiniz itemleri dizince.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

quote:

Orijinalden alıntı: LucKK

Çünkü hocam dediğim gibi biraz şanssızlık mı diyeyim artık bilmiyorum, 2 gün bera tigris 5 gün metin farmı yaparak 1 haftada 80kk anca kasabildim. İtem, + basma derken 60kk ya düştü bu. Alacağım itemleri kabaca hesaplarsak,
    Golden neck 80kk
    leather boots 80kk - ki gerçekten zor bu fiyata hiç göremedim -
    iyi bir dolunay 40kk min.
    pentagon 50kk
    yin yang 90kk
    ebony ear 80kk dediğimizde

420kk gibi bir rakam çıkıyor, 400 diyelim biz ona

1 haftada 80kk kasabildiğime göre, 1.5 ay sadece item için uğraşırsam ben bu oyundan zevk alamam. Çünkü aynı döngü tekrar olacak. İleride de 80kkya golden neck satıp 120kk biriktirip htn alacağım.

Tamam Metin2 zaten böyle bir oyun biliyoruz fakat sonuçta TR oynamıyoruz. Kaldı ki ortaokul, lise yıllarında da değilim. İşten arta kalan vakitte 2-3 saat oynayarak o itemleri yapmam 1.5 ay değil, 1.5 yıl sürer heralde :)

Herşey için teşekkürler tekrar. İyi eğlenceler diliyorum hepinize

hocam ben ilk basladigimda (ekim ayinda) subat tatiline kadar efsunsuz bi set anca dizerim diye hesaplamıştım farm yaparak. 2. koyde 10kk farmladim sonra biraktim. Al sat yaparak 1kkk item olmustu subata kadar. Oyle hesaplandiği gibi olmuyor. Farmi bosverin is ticarette. Simdi bi kac tane arkadas hava atiyosun diye kizacak ama demeden edemeyeceğim 50kkk item var. 1-2 ay önce yanlis hatirlamiyorsam yine yazmistim bu forumda. o zaman 40kkk'ydi. bi süre zarfinda oyuna çok nadir girdim. al sat yapiyorum hep. farm yapmaktan nefret ederim. 1-2 gun pazarlari gezin piyasaya hakim olun. Ben bu kadar itemi farmla yapmaya kalksam ohoo . Dediğim gibi farmi en azından bir süre boş verin ticarete bakın. çünkü şuanda yaptığınız farm vakit kaybi. o 80kkyi ilerde 1 saatte yaparsiniz itemleri dizince.

Herkes senin gibi ticaret yapsa sana ekmek kalmaz biliyorsun dimi

Ticaret her zaman yapılabilir her zamanda kar vardır. Ben de bi ara ticaretten günde 120kk yapıyordum. Sonra piyasa öldü. Al sat çok zor şuan. Sadece belli ürünlerin al satı iyi. Geçen seneki gibi pazar olsa deli ticaret yapılır.

Bi de büyük karlar ancak çaylak oyunculardan bi itemi ucuza alarak yapılabiliyor. O tip oyuncu pek kalmadı.

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    aynen geçen seneki gibi ticaret ortamı yok malesef. online çok az. geçen senenin üçte biri online var şuan. yoksa rahat bir şekilde şuanki satıklarımın 2 katı satılırdı.
    Ayrıca bi item varmış ismini yeni duydum. "Bottomless Wallet" görev veriyor bunu. tum hesaplarla o görevi yapacağım. içine 2kkk koyup 24 saatte bir %0.5 faiz veriyormus. içine 4kkk koysak ayda 600kk yapıyor şaka gibi resmen
  • quote:

aynen geçen seneki gibi ticaret ortamı yok malesef. online çok az. geçen senenin üçte biri online var şuan. yoksa rahat bir şekilde şuanki satıklarımın 2 katı satılırdı.
    Ayrıca bi item varmış ismini yeni duydum. "Bottomless Wallet" görev veriyor bunu. tum hesaplarla o görevi yapacağım. içine 2kkk koyup 24 saatte bir %0.5 faiz veriyormus. içine 4kkk koysak ayda 600kk yapıyor şaka gibi resmen

Ohoo bilmiyor muydun yazık olmuş

İçine 1 kkk koyabiliyorsun. Her chara 1kkk atman gerek. Hepsininde pazar süresi full olacak.

10 15kkk sı olan adamlar var günde 70 80kk sırf faizden kazanıyorlar. Ben max 3 chara 1kkk atabildim. 4 . Char yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 9 Haziran 2017; 14:7:11 >

• 55SuperSpy55 5 kullanıcısına yanıt
    Hakkında söylenilenlere katılmıyordum ama artık anladım.Sen gerçekten ruh hastasısın.
  • Arkadaşlar laptop bozuldu benim şimdi ben sadece metin2 oynıcam bunun için hangi seviye ekran kartlı laptop yeter sorunsuz oynatıcak acil şu kardeşinize yardım etseniz 1500 2000 vermek istemiyorum en ucuz kaldıracak tavsiye istiyorum para gitmesin onu demek istedim note asgari ücretliyim.

• bir emektar daha gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: neksusb

Arkadaşlar laptop bozuldu benim şimdi ben sadece metin2 oynıcam bunun için hangi seviye ekran kartlı laptop yeter sorunsuz oynatıcak acil şu kardeşinize yardım etseniz 1500 2000 vermek istemiyorum en ucuz kaldıracak tavsiye istiyorum para gitmesin onu demek istedim note asgari ücretliyim.

Hocam piyasada f/p aly kademe laptop yok denecek kadar az, ytakınlarda laptop aldım bence az daha biriktirip 3 k tl civarına sağlam bi laptop al
  • Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cs 1.6 ve sadece metin2 oynuyorum eski laptoptada 6 sene bu 2sini oynadım yani metin2 kaldıracak en düşük ekran kartı hangisidir

• eskiden oynardım metin2.
    eskiden dediğim zamanlarıda ilk zamanları.
    Alesta vardı sadece.
    Sarı bayraktaydım.Showtime loncamız vardı.Birinciydik, çok güzel insanlardı.
    Sonra ne olduysa ard arda serverlar derken yaş seviyesi yerlere düştü...
    öylece bırakmıştık baya bir kişi.Şimdi nedense biraz oynayasım var, sizce başlayayım mı bu server'a ne dersiniz?
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    Ozamanlar 2ci köy bilmediğimden 26 lwle kadar kasmak için 1 ci köyde 18 gün geçirdim aslan plaka takıyım die +3 yapmıştım ulan ne güzeldi ozman vs 10 dakka sürüodu şimdi gir 2dakkada 100m çek dolu al nerden nereye

• quote:

Ozamanlar 2ci köy bilmediğimden 26 lwle kadar kasmak için 1 ci köyde 18 gün geçirdim aslan plaka takıyım die +3 yapmıştım ulan ne güzeldi ozman vs 10 dakka sürüodu şimdi gir 2dakkada 100m çek dolu al nerden nereye

oyunu indirdim, dh ahalisi kırmızı bayrakta mı?

oyuna girdim 2 köpek kestim hevesimi aldım çıktım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 10 Haziran 2017; 1:15:2 >
  • quote:

Hocam ben cs 1.6 ve sadece metin2 oynuyorum eski laptoptada 6 sene bu 2sini oynadım yani metin2 kaldıracak en düşük ekran kartı hangisidir

Hocam ucuz olması için kesinlikle freedos almanızı öneririm ilk başta,çünkü win10 bir işletim sistemi 400 tl civarında fark eder.Alınca kendiniz işletim sistemi kurabilecek durumdaysanız freedos en iyisi bence. bu tip bi laptop yeter aslında metin2 ye , fiyatıda gayet uygun geldi bana.Ayrıca hp marka eski bi laptopunuz varsa indirimde yapıyolarmış galba.

Bunlarıda buldum buraya linkini koyuyum bi bak bunlarada 2. laptop --->
    akakce.com
    HP 250 G5 X0Q11ES i5-7200U 4 GB 500 GB Radeon R5 M330 15.6" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-hp-250-g5-x0q11es-fiyati,46146529.html

3. laptop --->
    akakce.com
    HP 250 G5 1NV70ES i3-5005U 4 GB 500 GB Radeon R5 M430 15.6" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/notebook/en-ucuz-hp-250-g5-1nv70es-fiyati,75598567.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 10 Haziran 2017; 14:31:54 >

• Hudut34 kullanıcısına yanıt
    Usta asus gtx 950m i7 laptop var 2459 tl çok ucuz ama kronik sorun var diyorlar nekadar doğru bunu alsam n11 den kullanan varmı

• pazarları kurdum sonunda.

• CH1 Sol serverinde para takviyesi yapacak arkadaş varmı skill sıfırlayamıyorum .

nickim 90bpm
  • quote:

pazarları kurdum sonunda.

Maşallah allah arttırsın. 144p mi açtın sekmeleri

Ne kadar ufak öyle

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.