Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yasinnzz kullanıcısına yanıt
    Sende gelecek görüyorum Yasin, Maxou kurnazlığı ve İsmail Saymaz netliği ile şahlanırsın demedi deme
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Bakalım daha öğrenecek şeyler var, Maxou'dan ticari taktikler kapabilirsek bu iş tamam.
  • Top 6 vs Top 6

Bu da bugünkü eventten (2li metin kesme keyfi)

@Maxou İyi kazıklamışsın roquayı İngilizce konuştuğunuza göre seni tanımıyor herhalde. O kazığın acısı sonra çıkar ondan

Gerçi fena küpe değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 7 Haziran 2017; 23:13:56 >

• Metin eventinden...Calamity ve ember metinlerini çok rahat kesebiliyorum.LYS'den sonra şamanı 90 yapınca iyi para kasmaya başlarım herhalde.

25 lvlim hacı dolu yok adam gibi zırh yok ya g yok , sence nerde kasılmalıyım bir tek atım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Selam. İstersen maymun zindanında atının madalyonlarını kasabilirsin hem level da alırsın. 35'e kadar kasmaya çalış bir şekilde 34lük itemler konusunda yardım ederim.
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    pm at bu aksam bana oyundan eger pazarda 10-15kk dan dolu bulursan. alip vereyim sana

• S.a arkadaşlar bende başlamayı düşünüyorumda hangi sw de oynuyorsunuz?
  • yardım etmek isteyen özelden mesaj atabilir
  • Param yok hocam dolunay almaya maalesef ...

35 oldum expi sabitledim, balık yapıyorum hocam , itemler fazla iyi değil aslan +5 34lük yeşil zırhta +4 elimde de +5 kargı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

Param yok hocam dolunay almaya maalesef ...

ben ismarliyorum

• Siz siz olun efsun işini inada bindirmeyin

Kara büyü zırha 150 changerda bir şey getiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 8 Haziran 2017; 22:41:5 >
  • Arkadaşlar ben oyunu bırakmış bulunuyorum :) Kısaca sebeplerini de anlatayım,

Aslında herşey güzel başlamıştı,tigris bera farmıyla 10-15m kasıp kısa sürede 35 oldum ve itemleri yaptım. +9 yin yang +9 abanoz x2 kendim bastım. +9 savaş kalkanı +9 dolunay 1500 hpli ayakkabım vardı. 35de sabitlendim 4 gün boyunca aralıksız metin ve yüzbaşı kestim. Tam da bookday eventine 6 sayfa kitap yetiştirdim, bu arada yin yangı efsunlamaya çalıştım. Şaman kastım 40 levele ve evlendirdim.

Sonuç olarak, bookday eventi 6 envanter kitaptan 50m bıraktı. Onunla 10me altın kolye +9 aldım.
    Oyunu bıraktıran olaya geldiğimizde ise, 20den fazla green changer ile yin yanga 1 kere 2k hp gelmedi. 8 normal changer ile altın kolyeye 1 kere 2k hp gelmedi. En son sinirlendim 20 ortalamayı dolunayı değiştirdim ve -4 olarak son noktayı bıraktı.

Oyun genel itibariyle güzel fakat piyasa gerçekten pahalı. Para kasmak zor, en azından bana öyle geldi. Yine de herkese teşekkür ederim yardımlarından dolayı.

• LucKK L kullanıcısına yanıt
    İtemlere talibim hocam

• LucKK L kullanıcısına yanıt
    Talihsiz şeyler yaşamışsın ancak oyunu bırakmak için yeterli bahaneler gibi gelmedi bana. Oyunu bırakmanın arkasında başka bir sebep yoksa bu kararını tekrar gözden geçirmelisin. Sonuçta efsun atmak bir kumar ve bunun sonucunda kazanmakta var kaybetmekte. Buna rağmen ortada çok çok büyük bir zarar yok gibi.
  • Aslında olay direkt efsun değil. 1 haftadır uğraşıyorum para kasmak için, şuan düzgün denilebilecek hiç bir şeyim yok ve 100k param var. Yani 1 haftanın sonucu sıfır olarak döndü sayılabilir. 3 ay 35 levelde farm yaparak geçiremem, zevk alamam. Attığım efsunlar son çaremdi açıkcası. Gelseydi bi nebze iyileşip, ileri level farmlarına yönelebilirdim. Ama olmadı, sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucKK

Aslında olay direkt efsun değil. 1 haftadır uğraşıyorum para kasmak için, şuan düzgün denilebilecek hiç bir şeyim yok ve 100k param var. Yani 1 haftanın sonucu sıfır olarak döndü sayılabilir. 3 ay 35 levelde farm yaparak geçiremem, zevk alamam. Attığım efsunlar son çaremdi açıkcası. Gelseydi bi nebze iyileşip, ileri level farmlarına yönelebilirdim. Ama olmadı, sağlık olsun

Yeni başlayanlar kesinlikle efsun atmamalı. Efsun attığınız itemin en iyi efsunlusu zaten 50 60kk ya bulunabiliyorken neden efsun işine giriyorsunuz anlamıyorum. Changer zaten 5kk. Ben hala başka çarem kalmadıkça efsun atmıyorum. Yeni aldığım bi iteme 60 changer attım bugün hiçbir sey gelmedi yapacak bir şey yok.

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Çünkü hocam dediğim gibi biraz şanssızlık mı diyeyim artık bilmiyorum, 2 gün bera tigris 5 gün metin farmı yaparak 1 haftada 80kk anca kasabildim. İtem, + basma derken 60kk ya düştü bu. Alacağım itemleri kabaca hesaplarsak,
    Golden neck 80kk
    leather boots 80kk - ki gerçekten zor bu fiyata hiç göremedim -
    iyi bir dolunay 40kk min.
    pentagon 50kk
    yin yang 90kk
    ebony ear 80kk dediğimizde

420kk gibi bir rakam çıkıyor, 400 diyelim biz ona

1 haftada 80kk kasabildiğime göre, 1.5 ay sadece item için uğraşırsam ben bu oyundan zevk alamam. Çünkü aynı döngü tekrar olacak. İleride de 80kkya golden neck satıp 120kk biriktirip htn alacağım.

Tamam Metin2 zaten böyle bir oyun biliyoruz fakat sonuçta TR oynamıyoruz. Kaldı ki ortaokul, lise yıllarında da değilim. İşten arta kalan vakitte 2-3 saat oynayarak o itemleri yapmam 1.5 ay değil, 1.5 yıl sürer heralde :)

Herşey için teşekkürler tekrar. İyi eğlenceler diliyorum hepinize

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.