Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
33 Misafir (7 Mobil) - 26 Masaüstü7 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
243.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yeni başlayacak şaman arkadaş varsa beraber takılabiliriz. Yüzük felan var evlilik için, kasadabilirim. 2 metin2 açamıyorumda :D
  • Kırmızı bayraktayım hocam. At madalyonu bulup 22:00 gibi girerim tekrardan oyuna. Nickim "OtuzBesli"

Daha önce hiç at zırhlamadım nasıl halledilecek bu birden fazla kişiyle?
  • Hocam 35 lvlım at zırhlı, 30 ort' +9 FMS, +9 34'lük zırh vs. ile 2.köyde metin kasmak mı daha karlı olur yoksa senin dediğin gibi 45 lvl metinlerde kasabilir miyim? Skill booklardan başka işe yarar bir şey düşmüyor çünkü.
  • yasinnzz kullanıcısına yanıt
    45 metinleriyle 2. köy metinleri arasında ruh taşı düşmesi arasında fark yok.Ama 45'lik metinlerin yerlerinin sabit olması işini daha kolaylaştırır.Muhtemelen itemlerin kesmeye yeter.Youtube'de metinlerin belli aralıklarla düştüğü yerleri gösteren videolar bulabilirsin.

2-3 tane güzel iç item dizmeden 42 lvl'i geçmeni önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 6 Haziran 2017; 18:13:12 >
  • Anladım.

Oyun içi nickiniz aynı ise bir ara itemlerimi göstereyim ona göre yorum yaparsanız fikir edinmiş olurum.
  • Oyundaki nickim:Nerdern Mesaj atıp istediğini sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 6 Haziran 2017; 20:2:4 >
  • bir emektar daha satildi
    son final sinavindan once ilac gibi geldi
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• Hudut34 adamdır World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Sağolsun atımı zırhlattı büyük beladan kurtardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

bir emektar daha satildi

1.5t ödemiş, adama bak. Benzerleri çok daha ucuz, iyi yakalamışssın adamı

• ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkemq

Hudut34 adamdır World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Sağolsun atımı zırhlattı büyük beladan kurtardı

Ne demek kardeşim kolay gelsin :)

• quote:

bir emektar daha satildi

Kardeşim yine milleti nası kazıkladığını anlatan gönderilerine başlamışşsın , bi süredir rahattık :D

• Hudut34 kullanıcısına yanıt
    alış : 400kk
    fiyat : 1kkk
    satış : 1.5kkk
    verdiği zevk : 5kkk

edit : 8haz. finaller bitiyor. piyasanin anasini aglatacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 6 Haziran 2017; 23:35:46 >
  • quote:

alış : 400kk
    fiyat : 1kkk
    satış : 1.5kkk
    verdiği zevk : 5kkk

edit : 8haz. finaller bitiyor. piyasanin anasini aglatacam

Oyunun Rockefelleri gibi oldun artık bi hesap diz ws at ,yakında gmlere faizle borç yang verecen utanmasan :)
  • Önceki bir görevden kalma 3 tane Toy Gift var elimde. Ne satılıyor ne atılıyor. Bu itemlerin görevi hala devam ediyor mu? Eğer etmiyorsa nasıl kurtulabilirim bunlardan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyboardminer -- 7 Haziran 2017; 5:22:17 >
  • Dün galiba yanlışlıkla bayrak savaşı çıkardım vadide teleporterın oradaki orclarda.

Masum masum ork dişi kasmaya gittim ama sarı bayraktan 2 kişi oradaki slotu tutmuştu ben de kenardan kenardan ks yapmadan kasayım bari dedim ama arkadaşlar agresif çıktı direk daldılar bana. Kasmama izin vermediler ben de chatten yardım istedim durumu anlattım. İlk etapta yüksek lvl 5-6 kişi gelip adamları kestiler sonra adamlar kaçtı tabi, bizimkiler bekliyordu hala sonra kaçan adamlar da 6-7 kişi getirdiler bunlar baya bir kapıştı en sonunda iki tarafta kamyonla adam getirdi, acayip eğlendim.
  • O sen miydin ahaha
  • normal metin2 den farkı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahomsss

normal metin2 den farkı nedir ?

1-2 sayfa geride anlattık tek tek. Elimizden geldiğince. Lütfen araştırın biraz sormadan önce
  • solde maddi olarak biraz yardım edebilecek var mı? 150kk para harcadım efsun için ne zırha ne kolyeye 2k hp gelmedi. Battım şuanda :D
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.