Bildirim
World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (244. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Islemci gucunu azaltmak icin 400x300 😂 bu sekilde %50 yuk biniyor islemciye. pencere basi %5 @AlpKhanate
Maskeler 1 gunluk hocam cadilar bayramindan kalma. Beklettim ki 1 gunluk maskeyi 15kkdan alsinlar diye. Istersen 1 adet numune vereyim ucretsiz olarak 😁
@ArchloveKilled
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
An itibariyle map2 35 farmından sıkıldım. Snakefield metinlerinde denedim 54lük desert outlaw spawn olmadığı sürece kesebiliyorum yoksa ölüyorum. (büyülü silah sura)
Tavsiye verebilirseniz sevinirim.
edit: Enchanted blade ve Enchanted armour M4.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinnzz -- 11 Haziran 2017; 13:46:44 > -
-
2. resim bir harika. içim eridi valla -
FMSye 2 tane +5 taş geçireceğim diye 100kk yakın para yedim. Bana göre bu mebla çok tabi çoğunuza sinek vızıltısı ama olsun bu işler ciddi masraflıymış tecrübe ederek öğreniyoruz.
Neyse artık kendimi biraz balığa vereceğim. -
Ne yazık ki hazır item almak artık kolay bir seçenek değil.Eskiden 150-200 kk arasına çok iyi fms veya rib bulunabiliyordu.Artık 40 ortalamayı geçince 500 kk fiyat çekiyorlar.Öte yandan +5 taş fiyatları da düştü.Yani 100 kk harcamış olman çok şanssız olduğunu gösteriyor.Potion of binding denen zımbırtıyı denedin mi ? -
Taşların tanesini 10kk civarına aldım. Bir çoğu geçmeyince stone craft booklara da para gitti maalesef. Potion of bindingi bilmiyorum işlevi nedir? -
Adını yanlış söylemediysem taşları basma şansını arttırıyor -
Wom2 tarzında online sayısı yüksek olan başka bir server varmı ? -
metin2 global
lethal war
angel2
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Global mi güldürmeyin Wom2'den daha boş bir server.Burda en azından oyun yöneticileri oyunla ilgileniyor.Orda yapılan bakım sonrası 1 hafta ruh taşı okuyamadık kimse ilgilenmedi başı boş biryer orası.Diğer serverlara bakıcağım.Teşekkür ederim
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maxou
15 kilic 10 kritik 2000hp inci kolye 1kkk. tam diyordum ki bir şey almıyorlar nalet olsun diye. ilaç gibi geldi
oo hayirli olsun 105 level kilic
edit: silah +9 olmadı mi ya oldu sandim goremedim atladim mi acaba :D
@AlpKhanate
Ov 1t ne öyle glacial gibiİyi satmışsın.
Eyvallah 9 oldu. Dakika 4:56 da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Efsun asla atma dolunaya, cok mantikli degil genelde zararli oluyor insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geçen ay 55 tane atmıştım.Sonuç hüsran olmuştu.30-35 avgli +4 taşlı fms her türlü idare ediyor.Gerek yok yani -
Cailen adlı romanyalı çingene [GM]Neeya dır. Hakkında bir şey yazarsanız direk banlar. Dün serverın yarısını banladı. Rmtlere gelince hiçbir şey yapmıyorlar ama. Adalet ölmüş serverda
Akitas da pisliğin tekidir. Serverda en yüksek rütbeye sahip ve türklere karşı olumsuz bir bakışı var. Sırf laf etti diye gözümün önünde bir arkadaşı permaladı.90+ aktif oynayan birisiydi. Hiçbir zaman bi türkün lehine karar aldığını görmedim. Birde birbirini koruyor bu 2 şarlatan.
Ek olarak cailen denen çingene twitch yayınında türkleri banlayıp türkler hakkında olumsuz şeyler de söylüyor. Oyun içindede türk takipçileriyle dalga geçtiğine şahit oldum.
Safkan türk düşmanı 2 romanyalı şahıs malesefki gm bu serverda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 18 Haziran 2017; 18:46:7 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X