Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.899
Cevap
50
Favori
241.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cok fazla ch atmadigimda 2 patch acikken saatte 10mb yiyordu benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LucKK L kullanıcısına yanıt
    30 kas balik tut surekli, istridye sat. Gelen parayla kendine dolunay alirsin, bu sirada at gorevlerini ihmal etme. Birde vote4coins rehberi var wom2 forumunun turkce kisminda, onu yaparak bedava ejderha parasi biriktir, 14 ejderha parasi olunca item mall'dan 30 gunluk eldiven alip 35 levelda ati zirhla, 2. Koyde metin kesmeye basla hocam. Baligi kucumseme cok karli

• quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

Cok fazla ch atmadigimda 2 patch acikken saatte 10mb yiyordu benim

10mb ise iyi hocam. Sahura kadar oynamak için süper olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

oynanmaz bu oyun full hayatsız kemik tayfa kalmış bomboş vakit kaybı gidin csgo witcher falan oynayın

Evet sen cs oynayınca dünya barışına hizmet ediyorsun.

Oynamıyorsan oynama oynayanlara niye laf ediyorsun. Daha da önemlisi bu konuda ne işin var?

benim ifsa ettigim bi akil hastasi vardi hatirlarmisin bilmem. bu onun hesabi

Tam hatırlayamadım da belli bi sıkıntısı olduğu :D

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Sen de dene üstad bi, vodafone'san 7000'e INTERNETSORGU yaz yolla, sonra oyunda takıl 30 dk, tekrar yap, anlarsın zaten
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    10dk gir sonra bak kac harcamis pisman olma sonra. tabi arka planda calisan uygulamalara da bagli biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Return scroll nerden bulabilirim
  • General store.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

Surayla 42 levelda gölge metni farmı çok net. 20 item droplu gümüş bilezik ve abanoz küpe, +4 taşlı 34 zırhı, 30-35 ortalama dolunay, zırhlı at yeterli olacaktır. Yetmezse 1500-2000 HP li düz kolye ve ayakkabi alabilirsin. Para birikince değişirsin

Yanına şaman alırsanız bu kadar iteme bile gerek kalmaz. Ama drop önemli cidden.
  • Yani bence gölge metni baya zor metin o levellarda, M1 Kutsamalı şaman bile olsa en azından +4 taşlı zırh olması gerek bence kesebilmek için. Gerçi suralar biraz başka, çok can çekiyorlar :D
  • Solde bugun +4 monster stone dusurdum. 2kk param vardi gittim denedim gecti :P cok mutluyum su an toplam 3.5kklik iteme 14kk almis gibi oldum. Sansim yaverdi

• Resmen oyunda tıkandım şuan. 31 levelim 4 level atım var şuan onu geliştiriyorum düzenli.
    Fakat hiç bir şekilde para yapma yolu bulamadım. Metin kıramıyorum zaten itemler kötü, balık desen onu beceremiyorum, becerebilsem bile istiridye çıkma oranı düşük, çıksa bile 500k. Ne önerirsiniz ?

+6 bambu
    +6 18 zırhı
    +8 gümüş bilezik
    +9 savas kalkanı

10kk para var bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucKK -- 2 Haziran 2017; 12:19:14 >
  • Değerli oyuncularımız,

31 Mayıs'ta geçen haftaki v8.1 Güncellemesi ile alakalı bir düzeltme güncellemesi yayınlanmış bulunuyoruz.

Kostüm Penceresi kullanıcı arayüzü penceresine genel iyileştirmeler eklendi.
    Yeni kostümler ve saç stilleri için oyuna bilgi eklendi. Yakında Nesne Market'te yer alacaklardır.
    Kadın karakterlerin giydiği bazı kostümlerde animasyonun düzgün şekilde işlememesi sorunu düzeltildi.

Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere!

En iyi dileklerimizle,
    WoM2 Takımı.
    Yaşlı kadından jin-hee görevini yaparak para kasabilirsin.Söz yüzüklerinin tanesi 6kk ediyor.Ya da şamanla evlenip 2 charla maden işine girebilirsin.Maden için tapınak idealdir.Heavens tear 2kk'dan satılıyor.+9 düzgün bir dolunay aldıktan sonra 2.köydeki vahşi yüzbaşıyı farmlayabilirsin.
  • 2.köydeki vahşi okçu/uzman yerleri sabit mi? Eğer öyleyse haritada gösterebilir misin?
    Sadece bestial captain yerini biliyorum hep aynı yerde çıkıyor sanırım.

Ben vadi girişinde orcların orada görüyorum arada bestial archer/infantryman.
  • Selam. Finaller bittikten sonra arada vakit geçirmek üzere wom2de takılmak istiyorum. Takıldığınız server ve bayrak hangisi? Eskiden ilk server'da olduğu gibi ts3 üzerinden iletişimde olduğunuz aktif loncanız var mı? Bu konuda bilgi verebilirseniz benim için iyi olur :)
  • yasinnzz kullanıcısına yanıt
    Mavi bayrakta şehrin hemen altındaki köprünün altında ve üstünde uzman, en soldaki köprünün altında okçu var.

yeni bi çar açıp 45 adet mini boss sandığı açtım. 1 tane changer çıktı. 1 tane 1500hp 17 level ayakkabısı çıktı, sevndim ama 1kk imiş değeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinnzz

2.köydeki vahşi okçu/uzman yerleri sabit mi? Eğer öyleyse haritada gösterebilir misin?
    Sadece bestial captain yerini biliyorum hep aynı yerde çıkıyor sanırım.

Ben vadi girişinde orcların orada görüyorum arada bestial archer/infantryman.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Sarı bayrakta okçu ve uzman burada çıkıyor.Diğer bayrakları bilmiyorum malesef.Ayrıca 30 levele gelince balıkçıdan fishing challange görevini alabiliyorsunuz.1 defaya mahsus 5 tane ölü sudak balığı götürünce karakterinize uygun 30 lvl silah veriyor.

Bir an önce 35lvl olup atı zırhlaman lazım, 2. Köyde Metin kesersin. Zaten 2. Köyde Metin kesen yok rahat kesersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_61 Y kullanıcısına yanıt
    Atı zırhlamak kolay. 1 saat sonra 5 level olacak. Yarın 10 levele ulaşırım. Şuanki sıkıntım item alacak paramın olmaması. Mini boss sandıklarını 300k dan pazara koydum bakalım alınacak mı.

Bu arada sol mavi bayrak arkadaşlar muhtemelen 1-2 gün içinde at zırhlayacağım, yardımcı olabilen olursa sevinirim

+9 fms 20 ortlu 2 kırık taşlı 8kk ye aldım. Ucuzdu sanırım epey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucKK -- 2 Haziran 2017; 18:13:31 >
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.