Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 35 lvl 2.köy farmı sura için gerekli itemleri yazabilecek biri var mı?
  • yasinnzz kullanıcısına yanıt
    2. Köy farmı surayla yapılmaz. Tavsiye etmiyorum, bedenselle yapmak daha mantıklı. Surayla yapacaksan, Abanoz küpe ve dolunay yeterli
  • Peki hangi farmı önerirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

oynanmaz bu oyun full hayatsız kemik tayfa kalmış bomboş vakit kaybı gidin csgo witcher falan oynayın

Evet sen cs oynayınca dünya barışına hizmet ediyorsun.

Oynamıyorsan oynama oynayanlara niye laf ediyorsun. Daha da önemlisi bu konuda ne işin var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Binding olayini yapiyorum da. Helmetlerin verdigi ore 36liklardan daha fazla ve su gibi dusuyor resmen.. O yuzden onu yapmak istedim hem bahaneyle dil falan kasmis olurum ek gelir olur o da.

Surayla 42 levelda gölge metni farmı çok net. 20 item droplu gümüş bilezik ve abanoz küpe, +4 taşlı 34 zırhı, 30-35 ortalama dolunay, zırhlı at yeterli olacaktır. Yetmezse 1500-2000 HP li düz kolye ve ayakkabi alabilirsin. Para birikince değişirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 1 Haziran 2017; 2:25:6 >
  • piayempi P kullanıcısına yanıt
    Ben de farketmiştim onu ama emin olamamıştım, 36lıklardan çok az ore veriyor değil mi? Sanki o 60 kaskları falan daha çok veriyor gibi. Belki tamamen tesadüftür fikrim yok bu konuda
  • Solde başladım bende 17 b.silahım şuan. Önerebileceğiniz birşey var mı şu leveller için. Oyunu ilk defa oynayan biri gibi av görevi felan yapıyorum özlemişim :) İtemler çok berbat, görevlerden verilen itemler. +9 kılıç felan satanı göremedim henüz.
  • Dün bir tane blessing scroll istemiştim birisinden +5 fms'ye + basmak için. Biraz konuştuktan sonra silahı verdim +9 yapıp bir kaç bonus ekleyip geri verdi. Noellee sanırım nicki.

Serverın bu özelliğini seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinnzz

Dün bir tane blessing scroll istemiştim birisinden +5 fms'ye + basmak için. Biraz konuştuktan sonra silahı verdim +9 yapıp bir kaç bonus ekleyip geri verdi. Noellee sanırım nicki.

Serverın bu özelliğini seviyorum.

Maşallah güzel denk gelmiş :D Ben daha 23 olabildim. İmhaya gittim dolunay içinde bi pala bi çan düştü o kadar. Şimdi madalyona gideceğim. Açıkcası tam ne yapacağımı bilmiyorum. Para yok, item yok. Level kasacağım sanırım

Bu arada solde yeşil arttırma ve değiştirme piyasası nedir?
  • Green bonus adder 200-300k arası
    Green bonus changer 2-2.3kk arası değişiyor.

Vote sisteminden her gün 3 DC alıp blessing marble çekip satabilirsin başlangıç için. 5kk'den satılıyor. Ben bu aralar 2 charla balık tutuyorum istiridye düşerse iyi oluyor. 500k'dan gidiyor tanesi. İnci çıkarmayı denemedim genelde şansım tutmuyor o da 6-7kk arası ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinnzz -- 1 Haziran 2017; 10:58:47 >
  • LucKK L kullanıcısına yanıt
    Atı zırhladıktan sonra 2. köyde yüzbaşı kesebilirsin.Onun da sandığından Green changer çıkabiliyor.Mavi bayraktaki shoplarda +9 savaş kalkanı +9 bakır küpe gibi itemleri 1kk civarı ücretlere alabilirsin.Abanoz falan dizene kadar idare eder.
    Vote4coins ile 14 dc biriktirip 30 gunluk eldiven alin once, daha sonra marble falan alin

• Sanırım ben çar dizmeyi unutmuşum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

26 level b.silah surayım. İtemler +6 bambu, +6 18 zırhı, +7 gümüş bilezik, +9 savaş kalkanı.
    1.5kk para var. Ne yapmalıyım şuan?

30 olmamın bi amacı yok +9 fms alamayacağım. Bu levele kadar madalyon, imha denedim eldivenle bile birşey alamadım.
    Ne yapmamı önerirsiniz?

dipnot: pazarda 5-6 kklık item var satılmayı bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

oynanmaz bu oyun full hayatsız kemik tayfa kalmış bomboş vakit kaybı gidin csgo witcher falan oynayın

Evet sen cs oynayınca dünya barışına hizmet ediyorsun.

Oynamıyorsan oynama oynayanlara niye laf ediyorsun. Daha da önemlisi bu konuda ne işin var?

benim ifsa ettigim bi akil hastasi vardi hatirlarmisin bilmem. bu onun hesabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler wom2 ne kadar internet harcıyor bilen var mı? Telefonu bağlayıp oynayacağımda...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    ben internet saglayicisini degistirdim 2 haftadir yoktu internet. telefonla deneyeyim dedim. denemez olaydim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

ben internet saglayicisini degistirdim 2 haftadir yoktu internet. telefonla deneyeyim dedim. denemez olaydim

O kadar çok mu harcıyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tesadufi bir konu degil. Level yukseldikce ore da artiyor

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Cok fazla ch atmadigimda 2 patch acikken saatte 10mb yiyordu benim

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.