Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam senie hergün başkabiriyle tartışırken görüyoruz, şahsen Quintus tan daha çok konu dışı yazıyosun,sende sakin ol oyun hakkındaki hünerlerini bilgi paylaşarak gösterde görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoMuTa -- 9 Haziran 2016; 2:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoMuTa

Hocam senie hergün başkabiriyle tartışırken görüyoruz, şahsen Quintus tan daha çok konu dışı yazıyosun,sende sakin ol oyun hakkındaki hünerlerini bilgi paylaşarak gösterde görelim.

Dostum konuda bilgiler derlenip atılmaktan daha çok sorular üzerine sunuluyor ama onun dışında bir kerede bir kaç postta bütün bilgilerin toplanması fikrine bende katılıyorum.
    Diğer yazdıklarına ise pek katıldığımı söyleyemem çünkü konu dışı diye bir şey olduğunu sanmıyorum yani kimse burada diğerlerine bilgi vermek zorunda değil sadece hoşlandığı şeyleri de yazabilir

• Arkadaşlar günde kaç saatinizi oyuna ayırıyorsunuz? Meraktan soruyorum. :)
  • Tasları +5 basarken yanma ihtimali varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marik Ishtar kullanıcısına yanıt
    Geçme ihtimali var mı diye sorsan daha doğru olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 9 Haziran 2016; 14:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Geçme ihtimali var mı diye sorsan daha doğru olurdu

Okadarmi zor basiliyo ;)

Valla ben 8 kere felan denedim hiç geçmedi.Şansına güveniyorsan dene ki +4 e geçerken bile yanma ihtimali yüksek.En mantıklısı pazardan ucuza çekmek.
  • Tartışmaları kastettim konu dışı derken,bilgi paylaşmak zorunda diye bişey elbette yok, ben rica ettim buradaki herkesten, bilgi paylaşalım dolu dolu bir konu olsun diye,dediğiniz gibi o rehberlerde tek başlık altında toplanır ve çok güzel bir bilgi kaynağı olur.Bunlar dışında kimin ne atacağına karışacak değiliz,hatta tabiki her türlü hoşlandığı veya hoşlanmadığı konularda paylaşımda bulunabilir,ben zaten buna engel olacak bişey istemedim,siz yanlış anlamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kateujanod

Valla ben 8 kere felan denedim hiç geçmedi.Şansına güveniyorsan dene ki +4 e geçerken bile yanma ihtimali yüksek.En mantıklısı pazardan ucuza çekmek.

Bide onun zirha gecmesi var baya masrafli olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: NoMuTa

Tartışmaları kastettim konu dışı derken,bilgi paylaşmak zorunda diye bişey elbette yok, ben rica ettim buradaki herkesten, bilgi paylaşalım dolu dolu bir konu olsun diye,dediğiniz gibi o rehberlerde tek başlık altında toplanır ve çok güzel bir bilgi kaynağı olur.Bunlar dışında kimin ne atacağına karışacak değiliz,hatta tabiki her türlü hoşlandığı veya hoşlanmadığı konularda paylaşımda bulunabilir,ben zaten buna engel olacak bişey istemedim,siz yanlış anlamışsınız.

Post silinmiş galiba sizin mesaj attığınız postu göremedim; diğer posta yazdınız sandım.
    Yanlış anladım galiba kusura bakmayın
    Dediğim gibi ben +5 defans taşını 8 kk ya alıp zırha attım old lady'de lucky day demişti ilkinde geçti.
  • Kimileri için had ve miktarın zerre sınırlarda vuku bulması fakd-ül ahbabı teşkil etse de kimi zat-î muhteremler içinde her bir adeti bahr-ü berr tûrunda bir sevgi yelpazesine sebep olmakta olan ve hiç şüphesiz âlem-i eşbahta amden câh mevzuunun ceste ceste idrakında aktif bir rol oynamış ca'lden söz edeceğim: O ki 'soylu'luktur. Soyluluk müessesesi ehl-i dirâyet tarafından kabul görmüş, ehl-i ehvâ tarafından ellerinin tersiyle itilmiştir. Bu cihetten aşağıda siz değerli Wom2 oyuncularına sunacağım rakam mevkîsi itibarıyla önem arz etmektedir ve bu vesilesiyle dikkatlerinizi celbetmek isterim.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Aşağısı ise farmımdan az biraz bedâyiler ihtiva etmektedir

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Bu kafa ne kafası?
    Keyifli farmlar
  • moruk neyin gubarası bu
  • valla sayenizde gülüyorum YA KAFAYIMI YEDINIZ BILADER OYUN OYNAYIN NE SAÇMALIYONUZ XD HAYATIMDA BÖYLE SAÇMA Bİ KONU GÖRMEDİM YA BÜTÜN YAZARLAR BİRBİRİNE LAF SOKMA BİRŞEY DEME DERDİNDE YA BUNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

Kimileri için had ve miktarın zerre sınırlarda vuku bulması fakd-ül ahbabı teşkil etse de kimi zat-î muhteremler içinde her bir adeti bahr-ü berr tûrunda bir sevgi yelpazesine sebep olmakta olan ve hiç şüphesiz âlem-i eşbahta amden câh mevzuunun ceste ceste idrakında aktif bir rol oynamış ca'lden söz edeceğim: O ki 'soylu'luktur. Soyluluk müessesesi ehl-i dirâyet tarafından kabul görmüş, ehl-i ehvâ tarafından ellerinin tersiyle itilmiştir. Bu cihetten aşağıda siz değerli Wom2 oyuncularına sunacağım rakam mevkîsi itibarıyla önem arz etmektedir ve bu vesilesiyle dikkatlerinizi celbetmek isterim.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Aşağısı ise farmımdan az biraz bedâyiler ihtiva etmektedir

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

Google Translate Osmanlıca seçeneği mi gelmiş?

• @Hakim Sağol Hocam
    @T..

Bu kadar masumane hislerle yazılmış bir posta küfürlü cevap yazacak kadar ne yapmış olabilirim acaba sana?
  • arkadaşlar

• Yeni basladim ne yapmaliyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 lvl balık 20-25k topla. İdareten dolu idarelik itemler sonra 2. Köy. Arada yine balık hiçbir şey balık gibi kazandıramıyor kim ne derse desin. Alt level için balık bir tercihten çok bir mecburiyet. İlk çarın 35 lvl de dursun. O çarda para kas. Sonra yukarıları hedeflersin. Ben böyle yapacam en azından.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.