Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.899
Cevap
50
Favori
241.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün 7.5 a aldığım silahı bugün 13 e sattım. Finallerden dolayı oyuna zaman ayıramadığım şu günlerde 2 saatten fazla balık tutarak kazandığım bir rakam. Her neyse toplam 22 etti. Daha iyi bir dolu veya pala alınabilir ? İkinci köy için pala eğer sura açacaksam dolu mantıklı oluyor. Hem kdp yavaş ork dişi de düşündüğüm için yetersiz mi kalır acaba ?
  • Ork disi farmlamak bence skill booktan daha karli (kisa sureli veya bookdayden bi 10 son sonraya kadar). Bu yuzden rib degil fms tercih etmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence curse book ork dişinden daha karlı.Çünkü daha çok düşüyor.3 saatte 18 curse book düşürdüğümü hatırlarım tanesi 500 k dan 9 m eder.Oyunda olduğum toplam süre boyunca düşürdüğüm orc dişi sayısıysa 20'i geçmez.Bu benim şansımla ilgili de olsa, mavi bayrağın so da ki girişi genelde dolu olur.Yani lanet kitabı işini öneririm.
    35 lvl charla orc chieften eldiven düşürüp(3 saatlik) yaşlı kadının good luck dediği günlerde.Eldivenle esotericlerde kasın.Saat başı çıkan orc chieflerden ve 45'lik metinlerden gerçekten iyi kar edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

sana hakaret etmek istemedim etmedimde sevgili saygılı ağırbaşlı donanımhaber üyesi abimiz senin yazından yola çıkarak ne olduğunu dile getirdim insanlar burada oynadığı oyun hakkında bilgi alışveri yapıyor konuşuyor ediyor sen çıkmış hala konuyu kirletiyorsun
    aslında toplum olarak problemimiz (bkz: bok atmak)
    olm lafım meclisden dışarıya ağırbaşlı sevgili donanımhaber üyesi sevdiğim saydığım tanıdığım üyedaşcıklar için yazdım
    ay daraldım imla kurallarına dikkat etmiyorum post atarken kusura bakmayın
    şu mesajımıda lütfen alıntılama sevgili üye tadinda kalsın bu laf ebeliği sen kendi oyununu oyna biz kendi oyunumuzu oynayalım biz biraz salağız ama seviyoruz işte oyunu

ha bu arada soracadım unuttum en son patchden sonra simya legendary yapmayı deneyen varmı? harbiden farkediyormu eskisine göre? buff yedi çünkü en son denemek mantıklımı?

Dostum son güncelleme konusuna bende baktım ama öyle bir yenilik göremedim. Emin misin ?

Edit: Bu İkisini 5 Dk önce oluşturdum bana bir fark var gibi gelmedi
    World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 30 Mayıs 2016; 23:41:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkErkegi

quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

sana hakaret etmek istemedim etmedimde sevgili saygılı ağırbaşlı donanımhaber üyesi abimiz senin yazından yola çıkarak ne olduğunu dile getirdim insanlar burada oynadığı oyun hakkında bilgi alışveri yapıyor konuşuyor ediyor sen çıkmış hala konuyu kirletiyorsun
    aslında toplum olarak problemimiz (bkz: bok atmak)
    olm lafım meclisden dışarıya ağırbaşlı sevgili donanımhaber üyesi sevdiğim saydığım tanıdığım üyedaşcıklar için yazdım
    ay daraldım imla kurallarına dikkat etmiyorum post atarken kusura bakmayın
    şu mesajımıda lütfen alıntılama sevgili üye tadinda kalsın bu laf ebeliği sen kendi oyununu oyna biz kendi oyunumuzu oynayalım biz biraz salağız ama seviyoruz işte oyunu

ha bu arada soracadım unuttum en son patchden sonra simya legendary yapmayı deneyen varmı? harbiden farkediyormu eskisine göre? buff yedi çünkü en son denemek mantıklımı?

Dostum son güncelleme konusuna bende baktım ama öyle bir yenilik göremedim. Emin misin ?

Edit: Bu İkisini 5 Dk önce oluşturdum bana bir fark var gibi gelmedi

Ben simya yapma sansi artti diye biliyorum ondan bahsediyodum

• Barkside kullanıcısına yanıt
    Ya ben çok şanssızım ya da artmamış dostum bastığım 2 geliştirmeden birisi yandı istisnasız
    Helede Antiğe geldikten sonra takır takır gidenler oldu çok sinir bozucuydu...
  • Orduyu toplayıp kule yaptık, bi de selfie atalım dedik :D

Bu da az önce yaptığım ufak çaplı açılıştan bi kare (toplasan anca 12-13kklık item çıktı)

• bende başlayacağım ama itemlerin ismi başka dile olduğu için üşeniyorum ya başlamalımıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280666920 -- 31 Mayıs 2016; 7:02:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 25grudnia

Hey you can tell the world
    That you're leaving
    And you can pack your bags
    And spread your wings
    And you can tell them all
    That it's over
    But while you wave goodbye
    I'll be getting closer

Spread your wings'i spread your legs diye okudum. Noluyor dedim bi an

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun ederi nedir
    Bu mesaja eklenen görseller:

• beyler marketteki goddess' doll ne işe yarıyor ?
  • Exp kazanımını durduruyor

• Merhaba arkadaşlar, sizin de haberdar olduğunuz gibi oyunumuza v4.3 güncellemesini meydana getirdik. Çoğunlukla yüksek seviye içerik barındıran güncellemenin detaylarını gerçekleştirdiğim Türkçe çeviriden öğrenebilirsiniz,

v4.3 Güncellemesi

Önemli Noktalar

Ticareti kolaylaştıran eklemeler
    Nisan sonu güncellememizde eşyaları envanterden depoya ve depodan envantere taşımak için işlevsel bir kısayol oluşturmuştuk: Ctrl + Mouse sol-klik. Şimdi bu özelliği ticaret penceresinde de işe yarayacak şekilde ilerletiyoruz. Bilinmelidir ki bu özellikte ilk zamanlarda hata yapma yatkınlığınız olabilir, bu sebeple lütfen ticaret sırasında konulan eşyalarınıza dikkat edin ve işleminizi onaylayın. Kontrol etmekten hiçbir zaman zarar gelmez!

Üç İmparator Kalkanı/Three Emperors Shield
    - Negatif saldırı hızı efekti kaldırıldı.
    - Beceri hasarına karşı bağışıklık bonusu eklendi. (Resistance against Skill Damage)
    - Max HP. bonusu düşük oranda azaltıldı.
    - Artık sadece Dark Dragon (90 Map) yükseltme taşları ile yükseltilebilir.
    - Kalkanı kullanabilme seviyesi artık yükseltme seviyesi ile doğru orantılı olarak artmakta (+9'a yükseltildiğinde lv105 olana dek).

Dark Dragon silah ve zırh düzeltmeleri
    Hemen hemen tüm silahların hasar miktarını değiştirdik (artış ve azalış + miktarı ve silaha göre değişir) ve hepsinin Canavarlara karşı Güçlü (Strong against Monster) bonusunu yükselttik. Bu sayede aslen amaçlandığı gibi daha çok PvM değere sahip oldular. Silahların +9 halinde gözüken aşırı parlama durumunu da düzelttik.

Zırhlara gelecek olursak, tüm + basmaları (+7, +8 ve +9) sırasında gerekli olan Earth Dragon Sculpture sayısı sadece bir olacak şekilde azaltıldı.

(DD, 90 Map olarak da bilinmektedir.)

Dark Dragon PvP Silah seti
    Bir çoğunuz varolan Dark Dragon setlerinin PvP hale gelmesini istemişti, ancak bu konuya dair bir takım sorunlar mevcuttu, örneğin Dark Dragon silahlarının yarısına yakını PvM amaçlarla kullanılıyordu, bu sebeple bazı oyunculara yanlış yapmış olurduk. Aynı zamanda oyuncularımızı ödüllendirmek için yeni içerik yayınlamayı istiyorduk. Fakat en sonunda bu içerikler herkesi bekleteceği için şimdilik planda olmamasına karar verdik. Bu güncelleme ile size hali hazırda bulunan PvM silahlarınızı biraz daha PvP-merkezli olanlar ile bonusları ve eklenmiş taşları aynı kalacak şekilde değiştirmenizi sağlayan bir özellik getiriyoruz. Esasen, bu tür silahları elde etmenin şu anda ve önümüzdeki tek yolu PvM olanın oluşturulması (craft) ve ardından PvP hale dönüştürülmesi.

PvP set çığır açarcasına yeni görünüşlerde değil, bunun yerine PvM olanların daha koyu görünümdeki halleri. Bu set PvM olanların tüm stat ve değerlerini taşımakta ancak Canavarlara karşı Güçlü (Strong against Monsters) bonusu Beceri Hasarı (Skill Damage) bonusu ile değişmektedir.

PvM Dark Dragon silahlarının PvP Dark Dragon silahlarına dönüştürülmesi
    Bu dönüşüm Cape Dragon yurttaşı Yeon Michin tarafından gerçekleştirilir. Yeon Michin, dönüştürülecek silah ile birlikte büyülü bir küreye ihtiyaç duyacaktır. Orb of Twilight'ın bu işlevi kolaylıkla göreceğini söylüyor. Bildirilerde yer alana göre bu küre DD haritalarında yok edilen Metin taşlarından düştüğü görülmüş... ve de Razador'un kendi hazinesinde.

PvP Dark Dragon silahlarının PvM Dark Dragon silahlarına dönüştürülmesi
    Bu da önceki yöntem ile eşit şekilde mümkündür, fakat farklı küre kullanılarak. Orb of Daybreak bu ters dönüşümü sağlayacak materyaldir!

Dark Dragon mücevherleri
    Bu mücevherlerin +4 ve sonrası yükseltmeleri için eski yükseltme eşyaları yerine Dark Dragon haritalarının malzemeleri kullanılacaktır.

Earth Dragon ödül düzeltmeleri
    Earth Dragon zindanı ortalama bir oyuncu tarafından başarılabilmesi için birçok oyuncunun aynı anda çaba göstermesi gerekiyordu. Ne yazık ki ödül her zaman gösterilen çaba ile eşit durumda değildi.

Takip eden düzeltmeler hatanın giderilmesini sağlamakta:
    - Her katılımda garantilenmiş şekilde Golden Dragon Head düşecektir.
    - Her katılımda Golden Dragon Belly ya da Golden Dragon Tail düşebilmesi için ayrı bir ihtimal ortaya çıkacaktır.
    - Eğer ki katılımda yeterli sayıda oyuncu var ise tam halde Golden Dragon Sculpture oluşacak şekilde tüm parçaların düşebilme ihtimali olacaktır.
    - Eğer katılımda en az üç oyuncu mevcut ise ikinci bir Golden Dragon Head düşmesi için ihtimal olacaktır.
    - Eğer katılımda beş ve daha fazla sayıda oyuncu var ise, ikinci Golden Dragon Head düşüşü garantilenmiş olacak ve üçüncü bir Golden Dragon Head düşmesi için ihtimal ortaya çıkacaktır.

Not: Oyuncular karakterler anlamına gelmemektedir

Enchanted Dragon Shard'lar
    Bu yeni güçlü Shard'ların Dark Dragon metinlerinde düştüğü görülmüştür. 48 saat boyunca kullanılabilmeleri ile birlikte, üçünün birleşimi çok hoş bir Cor Draconis meydana getirmektedir.

Tam değişim listesi altta incelenebilir.

Detaylı Değişim Günlüğü

Yukarıda bahsedilenlerle beraber bir takım ek hata düzeltmeleri ve değişimler meydana getirdik. Tüm detaylar alttadır:

İyileştirmeler/Değişimler

Dark Dragon PvP set eklendi.
    Varolan Dark Dragon PvM silahların yeniden dengelendi.
    Üç İmparator Kalkanı (Three Emperors' Shield) yeniden dengelendi.
    Enchanted Dragon Shard eklendi.
    Dark Dragon mücevherlerinin yükseltme eşyaları değişti.
    Earth Dragon zindanının ödülleri oyuncu sayısına göre yükseltildi.
    Ticaret penceresi sırasında Ctrl + Sol klik artık eşyayı ticaret penceresine gönderecek.
    Oyunun ağaç render performansı geliştirildi.
    Dojang:
    Eğer rakibiniz hiçbir şekilde savaşta karşınıza çıkmaz ise savaşı 60 saniyenin geçişi ardından rakibiniz hükmen mağlup sayılıp savaşı kazanmış olacaksınız.
    Belirlenmiş rakipten farklı bir oyuncuyu öldürmeniz artık savaşı sonlandırmayacak.
    Birçok noktanın isimleri daha tutarlı biçimde yeniden isimlendirildi. (Varolan NPC'lerin farklı isimde olması, tutarsız harita isimleri, vb.)

Düzeltmeler

Aqua Dragon odası 1 saat ardından düzgün bir şekilde kapanacak. Artık ne kadar zaman kaldığına dair anons düzenli olarak görüntülenecek.
    Başka oyuncuların odada 1 saatten fazla kalarak diğer oyuncuların katılımlarını bug/hata haline getirmeleri sorunları düzeltildi.
    Otomatik saldırının oyuncu hedef ile aynı aralıkta olduğu sürece hedef canlandığı andan itibaren saldırması düzeltildi.
    Cehennem Kapıları/Blazing Purgatory zindanında bazı oyuncuların zindan ile etkileşime giremeyip gerekli hedeflerden birini öldürmelerinin ardından katılımı bug/hata haline getirmeleri türevi sorunlar düzeltildi.
    Lonca logosu yüklenmesine dair bazı sorunlar düzeltildi.
    Silahlar artık yakınınızda bulunan herhangi bir oyuncunun silahının taşıdığı parlama efektine sahip olmayacak. Örneğin +9 olan silahınız yakında bir oyuncu +0 olanını taksa bile düzgün parlayacak.

Dönüşüm geçirmiş halde iken (polymorph) stamina (sarı güç barı) artık azalmayacak. (Dönüşülen canavarların yürüme animasyonu olmayışından meydana gelen senkronizasyon sorunlarının önlenebilmesi için.)
    Yürür vaziyetteyken ata binilebilmesi artık mümkün değil. Hem oyuncu tarafından ayarlanan yürüme hem de stamina azlığından olan yürüme artık engellendi.
    Maden damarlarının tapınaktaki bazı ulaşılmaz noktalarda ortaya çıkması sorunu düzeltildi.
    Jinno haritasında yer alan gelişigüzel bir yerde balık tutulabilmesi sorunu düzeltildi.
    Dragon Soul materyallerini (simya taşları) direkt olarak normal envantere taşımak artık herhangi bir harekete sebep olmayacak. Bu değişim oyunun Dragon Soul Stone'u çıkarırken kırılabileceğine dair uyarı olmaksızın çıkarmak isteniyor gibi algılaması sorununu düzeltiyor.
    Bir eşyayı depoya taşımak artık düzgün bir şekilde hızlı ulaşım bölmesinden de kaldıracak.
    Shop Search (Dükkan Araması) artık önceden eksik olan eşyaların (örneğin Natures Enchantments Skill Book) da aranabilmesini sağlayacak.
    Client hatalı kapanma onarımları:
    Ufak non-dds dosyaların öyleymiş gibi ayrıştırılmasından ortaya çıkan hatalar onarıldı.
    Işınlanma öncesi TAB tuşuna basılmasının client'i kapatacak şekilde hata yaptırması onarıldı.
    [Romanya Sunucusu] Shop Search: Artık Rumence harfler içeren eşyaların araması harfin ASCII sürümünün yazılması ile aratılabilecek.

Keyifli oyunlar dileğiyle,
    WoM2 Takımınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimo -- 31 Mayıs 2016; 17:40:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

Exp kazanımını durduruyor

iiymiş bende bağış için klan arıyordum elalem almıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan173

Bunun ederi nedir
    Bu mesaja eklenen görseller:

Yardım edermisiniz alacağım da kazık yemek istemiyorum

• Perşembe akşamı geri dönüyorum aktif Türk loncası var mı?
  • Hakimo kullanıcısına yanıt
    Çok önemli güncelleştirmeler olmuş,teşekkürler [GM]Hakim,
    Alchemy hakkında tavsiyeleriniz nelerdir, gf serverlerinde genelde bir hesapta 5 karakter 30 lvl yapıp onlarla cor dragon shard düşürüyorlar.Bu serverde bu taktikle seri düşürebilir miyiz, baya yüksek fiyatlarda gidiyor shoplarda,rare-legendary olanlar.
  • 800x600 full screen yapınca borderless windows şeklinde oynayabiliyorduk oyunu, son güncelleme ile değiştirilmiş. Eski haline getirmemizin bir yolu yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: patlat

Arkadaşlar, TeamSpeak 3 ihtiyaçlarınız için
    www.etcworld.net
    ETCWorld.net Sunucu kiralama | ETC Bilişim | DDoS Korumalı
    https://www.etcworld.net
    öneririm.

reklamını seveyim terket burayı. forumdaki tüm mesajların o dandik sitenin reklamı için.

• NoMuTa kullanıcısına yanıt
    Alchemy görevi burada 40 ta açılıyor bildiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.