Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
5.899
Cevap
50
Favori
241.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zırh en fazla 40, 45 kk yapar hocam. Deceit için 20 yang + sersem arıyorsan zor, satılmıyor, satanlarsa 200 kk'dan açılış yapıyorlar . Beşgen kalkan en fazla 50 kk yapar, tekrardan efsunlama işine girme, aradığın efsunun gelmesi zor olur, 40 dc 30 kk yapar, nakite çevir derim.
  • papummmm P kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam zırhı satacağım peki deceit için sersem olmazsa olmaz mı ? bendeki kalkan idare eder mi acaba ?

Ayrıca +9 leather boots 1000 hp 10 krit
    +9 gold necklace 2000 hp 20 hp üretim var

Bunlar deceit için nasıl sence

Ve ayrıca 20 undead 10 mov speedli +9 ebony var onu da satmayı düşünüyorum kaçtan gider şu an ? Onun yerine düz +9 ebony alıp 20 itemdrop getirmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kateujanod -- 8 Mayıs 2016; 15:05:01 >
  • sd2-3 farmında sadece 42 lvlde mi iyi hasılat yapılıyor ? 55 lvlde orda da hasılat yapabilir miyim ?
  • Kateujanod K kullanıcısına yanıt
    Vallahi, deceit farmına başlamadım, sersemliğin gerekli olup olmadığını bilmiyorum, fakat 15 blok + 20 yang olan kalkan güzeldir Deceit farmı için gerekli olan bir kaç şey var diyor bilen arkadaşlar. Bunlar ;
    1 ) Ok savunması
    2 ) Yüksek Savunma
    3 ) Yüksek hp
    4 ) Hp absorb içeren itemler
    5 ) Yang drop içeren itemler
    6 ) Becerileri yüksek şaman, liderliği de önemli
    7 ) Becerileri yüksek ana karakter.

Hepsi bir araya geldiği vakit kolayca deceit farmı yapılabilir diyorlar, ben de öyle düşünüyorum. Fazladan eklenebilecek şeyler de olabilir, daha iyi bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  • Böyle bir başlığın kurulu olduğundan haberim bile yoktu :)
    Serverdaki dostlara başarılar
    Eğer piyasa hariç herhangi bir konuda soru sormak isterseniz nickim : TurkErkegi
    bildiğim kadarını anlatırım (Lütfen item¶ isteyecek olanlar pm atmasın)

Dip Not: Günün büyük bir kısmında afkyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nabz0ku -- 8 Mayıs 2016; 23:08:39 >
  • Book Day tarihi duyuruldu. Bu arada +9 killer wind suit clean,+9 chain hood clean ve +9 htb clean var elimde. Almak isteyen olursa oyundan veya forumdan ulaşabilir.
    oyun içi nickim: feedingmymain
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

120 kk verdiğim brs, 20 yang + stun olduğu halde ucuz geldi, aldım. Umarım ederinden fazla vermemişimdir .

Edit : 200 kk teklif geldi, satacak olursam 80 kk kar edeceğim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papummmm -- 9 Mayıs 2016; 19:09:23 >

• papummmm P kullanıcısına yanıt
    Uygun almissin hocam hayirli olsun :)
  • zamaninda dt ve sd2 icin dizdigim bonuslari bozarak cogunu devile donusturdum. sceyi de tamamladigima gore artik katakombdan cikmam diye dusunuyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheGogol kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,stun + yang olan kalkanlar neden bu kadar para ediyor hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deceit farmi icin cok kullanisli ve zor gelen bi kombinasyon

• Yalnız dostum, Devil's Catacomb'da Undead bonusu işe yarıyor diye hatırlıyorum.
    Devil bonusu Heaven's Lair'de işe yarıyordu.
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

115 kk verdiğim anka ayakkabı, deceit farmı için harika bir item daha . Aldığım her itemi paylaşma sebebim farm itemi ayarlayan arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olmak ve itemlere verdiğim fiyatların doğrulanmasını sağlamak .

• Merhaba arkadaslar serverda yeniyim şu bookday olayı nedir anlatabilirmisiniz ve ne zaman olacak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papummmm

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

115 kk verdiğim anka ayakkabı, deceit farmı için harika bir item daha . Aldığım her itemi paylaşma sebebim farm itemi ayarlayan arkadaşlara fiyat konusunda yardımcı olmak ve itemlere verdiğim fiyatların doğrulanmasını sağlamak .

115kk bence beles falan, hayirli olsun

• O gun boyunca beceri kitaplarini Mr.Soon un uzerine birakirsaniz, size okundugunda basarili olma ihtimali daha yuksek olan fakat rastgele bir tome veriyor. Mesela,
    Hafif Adim beceri kitabini satmak zor, yere atmayin saklayin, Soon a verdiniz, size karanlik vurus tome u verdi. En azindan satilabilitesi yuksek.
    Simsek Pencesi beceri kitabi verdiniz, hava kilici tome kazandiniz. Normal beceri kitabi 2-2.5kk iken bu tome 5-6kk olmasi gerek. Yanlis hatirliyor olabilirim surayim cunku :D

Tamamen rastgele bir tome veriyor beceri kitabiniza karsilik olarak

• Bu linkten bakabilirsiniz devil bonusuna
    https://global.wom2.org/board/threads/guide-devil-catacombs.3243/

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Gerçek ederi nedir hocam, bu arada teşekkür ederim .
  • Arkadaşlar, zor bir karar vermem gerekiyor, olası yolları yazacağım, umarım yardımcı olursunuz.

Toplam para : 120 kk

Birinci yol

Brs satılır, para 370, 400 kk aralığında olur.

+5 taşlı, 15 ok savunmalı, 10 absorbeli,hp'li ,+9 gold scale,
    +9 15 ok savunmalı ebony earring,
    +9 1.5 veya 2k hp'li, 10 hp absorb, cennet bilezik,
    +9 20 yanglı brs,
    +9 arachnid efsunlu demir kask alınır,

İkinci yol

Brs satılmaz, para 120 kk olur.

Zırh olmaz,
    +9 15 ok savunmalı ebony earring olur,
    +9 1.5 veya 2k hp'li, 10 hp absorb cennet bilezik olur,
    +9 yang + stun olan brs olur,
    +9 arachnid efsunlu demir kask olmaz.

Şimdi, tavsiyeniz nedir, hangi yolu tercih edersem deceit farmı yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papummmm -- 10 Mayıs 2016; 15:12:51 >
  • Ederi bence 150 civarı olsa gerek.

Şimdi, eğer sadece deceit farmı yapacaksan,

-Kaskta örümcek bonusuna ihtiyacın yok, keza deceitten sadece yılan okçu-akrep okçu ve bu slotların kılıçlı olanları doğuyor. Gölge metnindekilerden güçlüler ve sayıca daha bol doğuyorlar. +9 Düz bir demir kask idare edecektir seni. Bulabilirsen 10-15 ok savunmalı bul tabii ki.
    -Sahip olduğun BRS gayet güzel. %20 iki kat yang ve sersemlik bağışıklılığı yeterli. Satma.
    -Anka ayakkabını uygundan aldın, ama şu var, eğer sadece deceit keseceksen ankaya ihtiyacın yok. Onu satıp yerine çift oklu, hpli ve iki kat yanglı bir deri çizme alabilirsin. Ama dersen ki, yok ben sadece deceit değil, arada örümceklerde hem simya hem yang kasarım, sakın satma. İşine yarar ayakkabı.
    -Altın kolye almalısın bence. Hem kaskta ok savunması olmaz, hem ayakkabı anka ayakkabı olursa, altın kolyeye ihtiyaç duyabilirsin diye düşünüyorum. Ama senin kolyen güzeldi sanki ok savunması vardı zaten.
    -Zırh olarak, hp ve 10-15 oklu bir 34. seviye ölümcül plaka bile idare edebilir bence. Hatta kendim yaparım diyorsan 18. seviye bir karakterle lykos, bera, tigris, scrofa keserek sandık kas. Sonra +9 34 Zırhı bul temiz. Ona bas bu efsunları hp ve ok savunması getirmeye çalış. Ondan sonra +5 kurnazlık taşı basarak kullanabilirsin gayet yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

-Ve şaman. Şaman gerekli.

Şimdi ben bunları yazdım iyi güzel ama ben büyülü silah surayım, bedensel savaşçıya göre çok daha dayanıklıyım, denedim biraz deceit kesmeyi tecrübelerimi aktarayım.

Eşyalarım:
    +9 Yin Yang zırhı, 2000 HP ve 10 ok savunması, +5 savunma ve +5 korunma taşları.
    +9 Dolunay Kılıcı, %33 ortalama ve +5 canavar ile +5 kritik taşı.
    +9 Altın kolye, 1500 HP, %10 kritik, %5 delici ve %3 sersemletme şansı
    +9 Deri çizme, 1500 HP ve %15 ok savunması
    +9 Abanoz küpe, %15 ok savunması
    +9 Cennet bilezik, deceite dair sadece 1000 HP var. Undead falan kalan bonuslar.
    +9 21. Seviye kask, ok falan gelmedi bir türlü düz o
    +9 Siyah yuvarlak kalkan, +8 Çeviklik ve sersemliğe bağışıklılık var sadece deceite göre.

Yetenekler: G3 Büyülü Keskinlik, G1 Büyülü Zırh, M8 Dehşet
    Şaman: Hepsi G1, Liderlik M6 falandı deceit keserken ben.

Bu eşyalara rağmen denediğimde deceit kesmeyi, öyle hiç kaçmadan kesmek her zaman mümkün olmadı. Ara ara kaçmam gerekti ki at yetenekleri kesinlikle lazım bunu kesmek için. Aşırı ötesi zor değil, ama şamansız asla mümkün değil bence. Çok iyi eşyalara ihtiyacınız var.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.