Bildirim
World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (123. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Deceit için elimde %15 oklu abanoz küpe ve çift oklu deri çizme mevcut. İsterseniz fiyatı konuşabiliriz.
Kolye hayırlı olsun, ama ben altın kolye tercih etmiştim, hem %20 ok veriyor o yeterli olur diye hem de kritik lazım diye. Surayım çünkü -
Dediğiniz itemleri oyun içerisinden veya buradan paylaşabilirsiniz, işime yarayacak gibiyse fiyat konusunda anlaşırız hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
link atayım böyle ben
global.wom2.org
WoM2 - Errorhttps://global.wom2.org/board/threads/pvp-ninja-armour-items-for-deceit-and-more.16313/#post-97276 -
Aradığım türden bir item yok hocam,yine de teşekkür ederim.
sarı bayrak olan varsa birlikte oynayabiliriz :) daha yeniyim -
1 ) Ebony earrings +9 - %20 item drop - 10 - 15 arrow resistance
2 ) Heaven's tear bracelet +9 - %20 item drop - 1.5 or 2 k hp
3 ) Black round shield / Pentagon shield +9 - %20 yang drop - stun
4 ) Leather boot +9 - %20 yang drop - 1.5 or 2 k hp
5 ) Dragon plate armour - Blue scale armour - Gold scale armour +9 - 10 - 15 arrow resistance - 1.5 or 2 k hp - With block, hp stones or block, hp, defence stones. I dont want speed stone.
Bahsi geçen itemleri arıyorum, satan varsa buradan ulaşabilir. Foruma yazdığım için Türkçe değil, yanlış anlamayınız . -
Arkadaşlar herkese iyi oyunlar.
Kısa bir süre önce Kırmızı Bayrakta KEHRIBAR loncasını kurduk ve bir çok arkadaşımızı bünyemize kattık. Kardeşlik ve dayanışmanın en temel unsurlar olduğu loncamız kısa sürede Kırmızı krallığın en aktif Türk loncası haline geldi. .Amacımız oyuna yeni katılan arkadaşlarımıza elimizden geldiğince destek olmak ve güzel bir sohbet ortamı oluşturmak. Daha fazla arkadaşımızı aramıza alarak daha büyük bir aile olmak istiyoruz. İletişime geçmek için oyun esnasında; Tuz,Ekremert ve Exploit oyuncularına mesaj atabilrsiniz.
Herkese tekrardan iyi oyunlar... -
Öncelikle herkese merhaba.
Konuyu bugün gördüm ve ilgimi çekti. Gerek video gerek sözel olarak serveri tanıtan arkadaşlara teşekkür ederim açıklayıcı bir konu olmuş.
Oyuna başlamayı düşünüyorum ancak sormak istediğim bir kaç sorum var.
İlk olarak oyuna çok para yatırmak istemiyorum, başlangıçta 200 lira gibi bir rakamın karakterin gelişimi ne düzeyde olur?
Diğer sorum ise karabüyü suraların oyundaki konumu hakkında. Diğer pvp serverlarda gelen ekstra bonuslar ile büyü kullanan karakterlerin eski etkinlikleri kalmadı, hatta bir çok serverda karabüyü suraya rastlamak zor.
Kısacası efsun oranları TR ile aynı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEnergy
Öncelikle herkese merhaba.
Konuyu bugün gördüm ve ilgimi çekti. Gerek video gerek sözel olarak serveri tanıtan arkadaşlara teşekkür ederim açıklayıcı bir konu olmuş.
Oyuna başlamayı düşünüyorum ancak sormak istediğim bir kaç sorum var.
İlk olarak oyuna çok para yatırmak istemiyorum, başlangıçta 200 lira gibi bir rakamın karakterin gelişimi ne düzeyde olur?
Diğer sorum ise karabüyü suraların oyundaki konumu hakkında. Diğer pvp serverlarda gelen ekstra bonuslar ile büyü kullanan karakterlerin eski etkinlikleri kalmadı, hatta bir çok serverda karabüyü suraya rastlamak zor.
Kısacası efsun oranları TR ile aynı mı?
Efsun oranları Türkiyede nasıl bilmiyorum, ama burada hp 500-1500-2000, savunmalar %6 %10 %15 diye biliyorum. Emin değilim ama öyle olsa gerek.
Denge hakkında konuşmak çok güç. Oyunda sürekli karakterler arasındaki denge arttırılmaya daha iyi bir hale getirilmeye çalışılıyor. Eminim ki bir gün hepsi dengeli olacak.
Kara büyü suralar tabii ki çok güçlü karakterler haklarında yorum yapmaya gerek yok bence. Ayrıca oyunu kazanan şeyin her zaman eşya olduğunu düşündüm, ondan dolayı karakter pek önemli değil diye düşünüyorum. Pvp için.
Kredi kartı ile alırsanız, 200 liraya 764 dc alabiliyorsunuz. Vote4coins ile 1 dc bedavaya alsanız, 765 dc eder. Sadece efsun değiştirme nesnesi alsanız, 4'lü paketten 51 tane alırsınız, 204 nesne eder bu da. 2.2kk gibi makul bir fiyattan satarsanız 448.8kk para eder. Bu parayla kendinize güzel bir farm karakteri yaratabilirsiniz. Ama akıllıca harcamanız lazım. Gidip saçma sapan şeylere çok para yatırırsanız, çar çur edersiniz parayı. 100kk ya iyi bir dolunay, 60kk ile ortalama bir 34 level zırhı alabilirsiniz bence. Kalan paranın bir kısmıyla kritikli iç itemler alıp, 35 level bir savaşçıyla -atı zırhlı tabi- 2. köyde metin keserek, book daye kadar 500-600 bk biriktirseniz book day günü tanesi 150k dan 75kk lik bk satarsınız. Bu sadece bir yöntem, daha çok yöntem var. Son olarak 200 Tl para az para değil :)
-
Anladım hocam teşekkürler. Anladığım kadarıyla official server ile farkı daha kolay exp kasabilmek.
Sanırım yakın zamanda başlarım. Buradan sizi bilgilendiririm. -
Exp kolay evet. Aşırı kolay değil tabi ama zor denemez. Bekliyorum, kırmızı bayraktayız genelde -
Oyuna para yatırmak istiyorsan önce serverda yaklaşık bi' 2 hafta geçir derim. Bundaki maksat sözelden aldığın teoriyi pratiğe dökmek ve işlerin nasıl döndüğü konusunda piyasaya düşünsel bazda "hakim" olmak.Aksi takdirde buraya "şunu şu fiyattan şu zamanda aldım şuna alsaydım şu kadar kk kâr eder miydim?" yazanlardan olursun ki meblağını göz önüne alarak ve daha az hata yapmanı göz ardı etmeyerek fiyatlar konusunda nokta atışta bulunabilen bir birey olabilesin. Geçen seneden bu yana oyunu epey geliştirdiler, misal pazarların olduğu alana girince orta yukarıda pazar sembolü gözüküyor, oraya aradığın itemın İngilizce ismini giriyorsun ve sana o itemı içeren pazarları sistem ok işareti ile gösteriyor, müthiş bir şey. Şüphesiz bu da genel kanıya ulaşmanda sağlam bir yol arkadaşı olacaktır. -
Seni oyunda görmek isteriz painkiller :) ayrıca hesaplarim tutarsa bookdaye kadar (17 mayıs) 2500 BK toplamış olacagim. Bakalım neler gerceklesecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 7 Mayıs 2016; 23:54:39 >
Evet dediğiniz gibi yapmak mantıklı. Esasen benim amacım oyunun pvm yönünden çok pvp yönüne ağırlık vermek. Efsunsuz item temin ederek kendi efsunumu kendim atarım. Yaklaşık 6 yıl Karabüyü oynadım diğer karakterler keyif vermiyor. Ancak yan karakter olarak savaşçı şart tabiki. En azından taş kırmak için.
Tamamdır hocam. İlginiz için teşekkürler.
Eğer kendi efsununu atacaksan hic baslama dostum genelde boyle diyenler gume gidiyor denemek icin gunde 1 kere atilabilir fakat efsunu yapilmis itemlar almak daha mantikli. Ornek olarak 5 saglam efsunlu brs 35kk iken, 7kk ya temiz brs alip, yaklasik 12kk ya efsunlarini tamamlayip (ki yanma ihtimali var) bi de ustune kaliteli efsun getirmek cok zor, item almak her zaman mantikli (sce gibi itemlarda basmak da mantikli olabilir) ayrica tas kirmak icin Atsiz Kovboy'un onerdigi gibi bir 35 lvl farm hesabi acmak sart gibi, once farm hesabini ayarla pvp hesabini yapmak cok kolay olur senin icin. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 8 Mayıs 2016; 0:30:49 >
Kitap gününe hazırlanan arkadaşlar ortalama kazançlarını hesap etmek isterlerse şöyle bir hesap ortaya çıkıyor ; 100 kitap = 18 - 22 kk . İhtimallere bağlı olması sebebiyle bu rakam artabilir veya azalabilir, bahsettiğim hesap " beceri sayısı / 100 kitap " olarak hesaplandı, isteyen arkadaşlar kendileri de hesap edebilirler, ellerinde olan kitapları satıp satmama konusunda fikir sahibi olabilirler .
-
Zırh en fazla 40, 45 kk yapar hocam. Deceit için 20 yang + sersem arıyorsan zor, satılmıyor, satanlarsa 200 kk'dan açılış yapıyorlar . Beşgen kalkan en fazla 50 kk yapar, tekrardan efsunlama işine girme, aradığın efsunun gelmesi zor olur, 40 dc 30 kk yapar, nakite çevir derim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X