Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedenselimin havasını g lemek için tomeleri pazardan alayım mı yoksa pazardan 50kya book day için sb mi toplayayım arkadaşlar? Bana 2. düşünce daha mantıklı geliyor. Fikrinizi almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyHacker

Bedenselimin havasını g lemek için tomeleri pazardan alayım mı yoksa pazardan 50kya book day için sb mi toplayayım arkadaşlar? Bana 2. düşünce daha mantıklı geliyor. Fikrinizi almak isterim.

50den topla ama parada ayir ilk 1 saat bookdayde kitaplar acayip ucuzluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exocism ile soul stone ard arda okunuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

Exocism ile soul stone ard arda okunuyor mu ?

okunmuyor
  • Her şeyimi mahvettim, sizden de elimde kalan 7 adet hatıra niteliğindeki ekran görüntüsü oldu.

Gerçekten çok iyi dostlarsınız, çok kral adamlarsınız, kaldığım kısacık sürede bile çok eğlendim.

En son elimdeki +7 kanlı kılıca bile ne yaptığımı hatırlamıyorum şuanda. SS olmasa aklıma bile gelmeyecekti.

Bundan sonra içkili oyuna girmek yok, bu da bana ikinci bir ders oldu. Ayrıca Hakim'e mail gönderdim, lakin silinen charların geri alınmasının mümkün olmadığını söyledi. 75 kassaydım hesabı şimdi DT çıkıyor olacaktık muhtemelen.

Hepinize keyifli oyunlar dilerim, en kısa zamanda arkadaşlardan hesap, item vesaire toplayıp döneceğim.

Hoşçakal albümü:

En geç 2 aya buradayım, sağlıcakla arkadaşlar.

Kıyak adamlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

Her şeyimi mahvettim, sizden de elimde kalan 7 adet hatıra niteliğindeki ekran görüntüsü oldu.

Gerçekten çok iyi dostlarsınız, çok kral adamlarsınız, kaldığım kısacık sürede bile çok eğlendim.

En son elimdeki +7 kanlı kılıca bile ne yaptığımı hatırlamıyorum şuanda. SS olmasa aklıma bile gelmeyecekti.

Bundan sonra içkili oyuna girmek yok, bu da bana ikinci bir ders oldu. Ayrıca Hakim'e mail gönderdim, lakin silinen charların geri alınmasının mümkün olmadığını söyledi. 75 kassaydım hesabı şimdi DT çıkıyor olacaktık muhtemelen.

Hepinize keyifli oyunlar dilerim, en kısa zamanda arkadaşlardan hesap, item vesaire toplayıp döneceğim.

Hoşçakal albümü:http://imgur.com/a/H8LmA

Kıyak adamlarsınız.

hocam yazik olmus be hava P, o kadar item para.. geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

Her şeyimi mahvettim, sizden de elimde kalan 7 adet hatıra niteliğindeki ekran görüntüsü oldu.

Hoşçakal albümü:http://imgur.com/a/H8LmA

Kıyak adamlarsınız.

hocam geçmiş olsun , neden karakterleri siliyor sunuz onu anlamadim

bu arada tekrark bekleriz , sv kendini oynattırıyor

ayrıca oruç zamanı teamspeak yada farklı konuşma gruplarında güzel bir ortam kurulabilir

• Geçmiş olsum hocam birşey olmaz bende zamaninda steam hesabimda scam yemiştim tecrübe olur sana amaaan nolicek

• Montmartre kullanıcısına yanıt
    Çılgınlık yapman kötü olmuş, oyuna geri dönme kararı alırsan oyun içinden veya buradan ulaşabilirsin, elimden geldiğince yardım ederim dostum .

• 500kkdan aldim kolyeyi, 1kkk ediyor. 30saniyede 500kk boyle kazanilir

• Tebrikler hayırlı olsun fakat gerçekten 1kkk ediyor mu? 1500 HP, 10 Kritik, 15 Kılıç versiyonları 350-400kk iken. Diğer iki efsun da gereksiz üstelik. 1kkk ediyorsa ileride 1500 hplisini alayım valla 500 hp için 600kk fazla harcamak gereksiz
  • Yeni başlamayı düşünüyorum yardımcı olmak isteyen yada birlikte başlamayı düşünen varsa pm atabilir.
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    ediyor hocam. zamaninda o kadar lazimdi ki bulsam 1kkkdan cekecektim. ben suana kadar bu fiyata satarim dedigim her itemi dedigim fiyata sattim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

ediyor hocam. zamaninda o kadar lazimdi ki bulsam 1kkkdan cekecektim. ben suana kadar bu fiyata satarim dedigim her itemi dedigim fiyata sattim

Umarım satabilirsiniz o zaman dilediğiniz fiyattan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız Kovboy

quote:

Orijinalden alıntı: Maxou

Umarım satabilirsiniz o zaman dilediğiniz fiyattan :)

Aslinda pek satmak gibi bir amacim yok. 4-5 tane satan denk gelmişti hepsi 1kkk üstü istemişti. Büyük ihtimalle suramda kullanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• NorwegianWood kullanıcısına yanıt
    gelebilirsin dostum, 35 lvl olup ati zirhlaman kosulu ile yardim edebilirim.

ayrica ArchloveKilled ile HighLight loncasina gectik, turk player sayisi artana kadar burada kalacagiz, ileride teknikere geri donecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Deceit farmı için item toplamaya başladım, ilk aldığım item cennet kolye oldu. 100 kk verdim, fiyatı nasıl sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: papummmm

Deceit farmı için item toplamaya başladım, ilk aldığım item cennet kolye oldu. 100 kk verdim, fiyatı nasıl sizce ?

guzel neckmis fakat suraysan kritik olmadigindan dolayi damage sikintisi cekebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bedensel oynuyorum hocam, damage sıkıntım olmayacağı için kritikli almadım. Fiyatı nasıl, kazık yememişimdir umarım .
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.