Şimdi Ara

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü! (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.903
Cevap
51
Favori
244.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gayet sağlam bir charın var bence bunu değerlendirip günde 100-120 tane deceit metni kesmeyi deneyebilirsin, sonuçları bekliyorum
  • 100, 120 metin kesecek kadar oyuna vakit ayıramam, ayıracak olsam dahi sanmıyorum hesabım bu denli fazla ve rahat metin kırabilsin. Teşvik edici yorumun için teşekkür ederim dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papummmm -- 10 Mayıs 2016; 21:53:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaman falan çok iyiymiş, o kadar yüksek ok savunmasına ihtiyacın olmayabilir. Bu halinle dene bakalım bir deceit
  • Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Denedim de pek başarılı olamadım, item eksikliği, atın asker olmayışı, 50 level biyolog görevinin bitmemiş oluşu bir hayli etki ediyor. Bunlar bittikten sonra başarıyla kesebilecek hâle gelirim.

• Senin imkanlarinin yarisina kadar bile sahip degilken ortalama 3 dakikada bir metin kesiyordum. Deceit icin satin aldigin ekipmanlarin giderlerini ne kadar cabuk cikartirsan o kadar hizli gelisirsin. Ayrica Atsiz Kovboy ve ArchloveKilled ile yakinda dc runlara baslayacagiz ^^

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstesem şuan az çok deceit kırabilirim, fakat belirlediğim item düzeyi ve hesabın genel niteliği yeterli değil, ne yazık ki belirlediğim seviyeye ulaşmadan bir işe başladığım vakit kendimi rahatsız hissediyorum, mükemmeli hedeflemek olarak anlaşılmasın. Sarı bayrak iseniz oyun içerisinden konuşabiliriz, loncama da gelebilirsiniz.

• papummmm P kullanıcısına yanıt
    Boyle yapmak yerine calisma sahasina insen iyi olur cunku rakiplerin fazla ve aralarinda guclu adamlar var. Eger boyle dusunuyorsan cok kaybedersin, asil performansini asker at ve pete sahip olunca alirsin ki bu da zaman isteyen bi is. Insanlarin deceit farminda yaptigi en buyuk hata ch degistirmektir kanimca. Sadece 2 ve 4. kanallarda gezerek daha fazla metin kesebilirsin. Deceit farminda hiz hasardan daha onemli gibi duruyor. Ayrica kirmizi bayrakta sequentiaL nickiyle HighLight loncasinda oynuyorum sari gibi olu bir bayrakta oynamak yerine krallik degistirip bize katilabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 11 Mayıs 2016; 13:20:15 >
  • Sarı bayrağın sevdiğim yönü sessiz, sakin olması. Bu sebepten bayrak değiştirmeyi düşünmüyorum, yine de teklifiniz için teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hampnie Hambart

Boyle yapmak yerine calisma sahasina insen iyi olur cunku rakiplerin fazla ve aralarinda guclu adamlar var. Eger boyle dusunuyorsan cok kaybedersin, asil performansini asker at ve pete sahip olunca alirsin ki bu da zaman isteyen bi is. Insanlarin deceit farminda yaptigi en buyuk hata ch degistirmektir kanimca. Sadece 2 ve 4. kanallarda gezerek daha fazla metin kesebilirsin. Deceit farminda hiz hasardan daha onemli gibi duruyor. Ayrica kirmizi bayrakta sequentiaL nickiyle HighLight loncasinda oynuyorum sari gibi olu bir bayrakta oynamak yerine krallik degistirip bize katilabilirsin.

Vay be burda gormek varmis :) Elydeki 130 sen misin?

• Bu geceki bookday e 100kk ve 1000 sb ile giriyorum. Aos/berserk/whirlwind 3lüsünden 30 35tome toplayıp g yolunda sağlam adımlar atıcam inş.
  • Yaz yaklaşıyor, yavaştan dönmezsek de olmaz hani. Metinlerin anasını ağlatmaya geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 11 Mayıs 2016; 21:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

Yaz yaklaşıyor, yavaştan dönmezsek de olmaz hani. Metinlerin anasını ağlatmaya geliyorum

Bende wow'a başlayacaktım heee.. gelecek olan expansiona inceden bi hazırlanayım diye ikinci defa oynayacağım bi hearthstone free hero skin oynamak için oynadım o kadarcık göreceyük
    oyun bu aralar boş niye dersen millet sınav stres yaza doğru normale döner
  • Doom. D kullanıcısına yanıt
    yerini hazırladım çabuk gel coldy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

quote:

Orijinalden alıntı: Doom.

Yaz yaklaşıyor, yavaştan dönmezsek de olmaz hani. Metinlerin anasını ağlatmaya geliyorum

Bende wow'a başlayacaktım heee.. gelecek olan expansiona inceden bi hazırlanayım diye ikinci defa oynayacağım bi hearthstone free hero skin oynamak için oynadım o kadarcık göreceyük
    oyun bu aralar boş niye dersen millet sınav stres yaza doğru normale döner

3-4 ay falan kaldı sanırım Legion'a. Hazırlıkları bitirdim ben de, eninde sonunda buraya dönüyor insan.

Bu arada başladığın zaman özel mesaj at buradan, elimden geldiğince destek olurum

• quote:

yerini hazırladım çabuk gel coldy

Geliyorum, geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 11 Mayıs 2016; 23:24:54 >
  • World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

bu resime iyi bakın dostlar, 2 aydır oynuyorum ve ilk defa mute yedim... bundan sonra tuz denen karaktersize ve kehribar loncasindaki insanlara gram saygım kalmadı. shinsoo'nun en aktif türk loncası da hala Tekniker'dir reklam yapmayın burda

edit:

yavaş yavaş başlamıştık dc run yapmaya bu da ordan kalan bir ss. oyuncuların parasını çalmadan, dalga geçmeden buralara kadar geldik.

World of Metin2 - Ana Konu ★ Efsane Geri Döndü!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 11 Mayıs 2016; 23:32:29 >

• quote:

bu resime iyi bakın dostlar, 2 aydır oynuyorum ve ilk defa mute yedim... bundan sonra tuz denen karaktersize ve kehribar loncasindaki insanlara gram saygım kalmadı. shinsoo'nun en aktif türk loncası da hala Tekniker'dir reklam yapmayın burda

edit:

yavaş yavaş başlamıştık dc run yapmaya bu da ordan kalan bir ss. oyuncuların parasını çalmadan, dalga geçmeden buralara kadar geldik.

olay ne hocam ben de kehribar loncasındayim

edit: birde dc run ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Brotherhood -- 11 Mayıs 2016; 23:34:10 >

Deceit için satın aldığım bir item daha, 45 kk bu item için makul gibi duruyor. Yavaş yavaş item eksiğim kapanıyor .

• Arkadaşlar bu oyunların hepsi zaman kaybı özellikle metin2 cs1.6 vb gibiler zamanınızı kötü oyunlarla harcaman...

Uzun uğraşlar sonunda zırhı bu hale getirdim.

elimde 2 efsun nesnesi ve 11 kk para kaldı.Sizce deceit farm için 2000 hp ve arrow resistance veya hp absorb icin mi uğraşmalı mıyım ? yoksa leather boots ve gold
    necklakeden gelen 30 arrow resistance yeter mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.