|
Wolverine oyunundan beklenen fragman geldi; Spider-Man'i yapan stüdyo yine iş başında

-
-
Bende zerre hype yaratmadı oyun.
Halbuki bu tarz oyunları seven adamlardan biriyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 25 Eylül 2025; 12:17:04 >
-
Bakalım PC'ye geldiği zaman
Hmm, Wolverine sevenler için hoş duruyor. Asıl merak ettiğim böylesine god-like bir karakterde gelişim hissini nasıl verecekler. Spider-Man'de olduğu gibi farklı ekipman/hareketler+skiller ile olabilir ya da ortalığı aşırı kalabalık ve dolu yapıp güç fantezisine dönüştürecekler. İkisi de bana uyar gerçi.
_____________________________ Every great victory comes with great sacrifice...
// B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
// Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
// Steam acc. -
Fragman hoş duruyor, izlediğimde ilk düşündüğüm gelişim hissini nasıl verecekleri oldu. Kendisi silahlı zaten bir de kendini yenilemesi büyük bir avantaj ancak can barının artması biraz sahte durur. Kondisyon üzerinden daha antreman yaptıkça daha estetik olma üzerine belki gidebilirler.
_____________________________ -
10 sene kadar önce sp man oyununu oynamış biri olarak bu oyun çok daha farklı görünüyor. sp man tarzı zıplamaktan başka birşey yapılmayan oyunlar sıkıcı duruyor. bilmiyorum belki yaş ile alakalı. bu biraz daha uncharted tazı olmuş gibi. pc'ye gelirse belki oynanır.
_____________________________ -
yas ile iisi yok cok yerinde bir dusunceniz var bos bir hikaye yerine dolu dolu oyunlari tercih ettiginiz icin bunu dusunmus olabilirsiniz. bende ayni matiktayim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bahtsız Bedevi -
Şu dönemde global krizlerden dolayı oyun piyasası da malesef ikibinli yıllarda olduğu gibi değil. rtx4070ti aldım ama zorlayacak belki 4 veya 5 tane oyun oynadım. Alan wake 2 mesela iyiydi. ama senin de dediğin gibi yaş ilerledikçe insan daha sakin ve bir anlam katacağı oyunlar arıyor.

Bende zerre hype yaratmadı oyun.
Halbuki bu tarz oyunları seven adamlardan biriyim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X