Şimdi Ara

Wolsvagen bora 1.6 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar wolsvagen boraları beğeniyorum be 27 bin civarı param var o fiYatlardaki arabalar 180-200 bin civarı sizce alsam sıkıntı çıkarırmı bana ve masraflı bir arabamı

• Yeni model seatlar nasıl?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-daha-temizini-bulamazsin-seat-cordoba-1.4-16v-signo-61.000km-de-379272132/detay

Bir 2000 daha eklenip çok güzel alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 6 Ocak 2017; 15:29:39 >
  • Borayla aynı gibi gözüküyor donanım açısından ama seatlara pek ısınamıyorum ben be yazıkki
  • Erol1028 E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

1.6 pasific kullanıcısıyım hangi modeli almayı düşünüyorsunuz ona göre yazalım. veya karşılaştıracağınız araç varmı?
  • Trendline veya comfortline pasificde olabilir yardımcı olursanız sevinirim ilk arabam olcağı için açıkcası biraz endişeliyim
  • Eksi ve artı yönleri nelerdir cevablarsanız sevinirim
  • alınmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Accent Admire 1.6 alınırmı
    10 yıl önce açıldı
    clıo 1.2 16v alınırmı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    https://forum.donanimhaber.com/vw-bora-hakkinda--5977646

bu konu yardımcı olur.
  • Teşekkürler peki siz aracı ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ve masrafları ne oldu size güncel bilgiler alırsam daha iyi olucak sanırım cevablarsanız sevinirim.
  • 27 bin lira varsa 25 binlik araba bakman lazim dostum

Amac sadece az yaksin gezeyim yeter diyosab 1.3mj linea bulunabilir veya dusuk km albea bulunur

Hb olarak 1.6 dizel pug 307 olabilir veya benzinlide olur tup takarsin pejo sikintili derler falan temizjne denk gelirsen bisey olcagini sanmam

Makyajli 307 olursa dahada iyi olur

O fiyata corolla civic bulamazsin dostum yoksa onlari da yazardim 2000 modellere o fiyat cekiyolar degmez

Seat Cordoba guzel arabadir eger araba yakisikli olsun diyosan biraz bagajda buyuk olsun diyosab cordoba iyidir ama gidipte tuplusunu benzinlisini alma alcaksab direk 1.4 Tdi cordoba bak hem az yakar hem sekildir bende bakmistim zamaninda

Seat Toledo bie diger oneri cok guzel arabadir eger bulursan kacirma derim dizelini zor bulursun ama tuplude olur farketmez bulursan temiz kacirma 2006 ve ustuydu sanirim ekstra doludur ama model farketmez genede bulursan

Boraya gelince dizelini zoe bulursun toledo gibi

1.9 tdi var bunlarda ve biraz fazla yakar tuplu bulursun tuptede bora biraz fazla yakar heleki su an lpg 2.50 2,60 falan boralar normal 1.6 lardan daha fazla yakar ama temizini bulursan kacirma tabi

Km konusunda 180 200 kmlerede bakma sabret bulursun illaki duses bi araba dusecektir 2 krs fazla olur temiz olur

Zamaninda hepsine bakmistim araba alirken :)

Saygilar

araç 1.5 yıldır bende tahimini olarak 3. yada 4. kullanıcısıyım. Önceki sahip aracı 2009 yılında almış ve tüp taktırmış. Aldığımda 163binde idi şimdi 189binde.

Bal peteği renginde,pasific olan araçtan memnunum.

Masraf olarak bakım masraflarım oldu. Aldığım sırada triger vb ağır bakımları yapılmış idi. en yüksek bakımı 550 liraya yaptırdım geçen sene ondada 4 disk ve balata değişti birde genel bakımı yapıldı. Çok şükür araçta bir arızam yok. Genel olarak bana göre bir kaç - durumu var,

*tavan döşemelerinin sarkması,
    *farlarının zayıf olması (gerçekten çok zayıf),
    *yere yakın olması,
    *zamane rakiplerine göre biraz fazla yakması,
    *alt devirlerde nazlı orta devirlerde atak olması.
    *kapı kilitlerinin kronik olarak bozulması.

şimdi sorunca pek bir cevap veremedim eksilerine ama ben bana göre + larına geçeyim;

*gene zamane araçlarına göre bora oturaklı ve süspansiyonu orta-az zertlikte bir amortisörü var, bu sebeple focus megane vb rakiplerine göre kesinlikle daha konforlu diyebilirim.(geniş yanak lastiğinde katkısı var tabiki)
    *şasesi rijit ve karoseri iyi.(bknz internete saç kalınlığı öyle tıntın değil tantan diye öten bir araç)
    *göreceli olarak yüzü bana çok hoş geliyor.
    *motor lpgye uyumlu ve tamiri kolay bir motor. Parçası bol olduğu için sıkıntı çektirmez.
    *gene bakımı düzgün(benim araç gibi) motora gelirseniz sessizdir. rolanti devri düşük bir araç çalışıp çalışmadığını anlamazsınız.

devamını eve gidince yazacam bekleyin yada soruları sorun ben yazarım evde.

Edit:

eveet. eve geldik. yazmaya devam.

aklıma gelen bir kaç madde daha var onlarıda yazıyorum aralarında eksileride var siz çekersiniz cımbızla..

*arka koltukların diz mesafesi dar aracın geniş durduğuna bakmayın aracın.
    *455 lt bagajı var ve lpgyi simit yaparsanız gerçekten güzel bir alanı kalıyor.
    *alacaksanız 2002 ve sonrası alın. yani gaz telli 8v olanları değil elektronik pedallı 16v olanları alın hem ekonomik hem az biraz güçlü dahada önemlisi atik bir aracınız olur. 16vin 8v e göre daha hisli bir kullanımı var.
    * pedalı elektronik olanlara hız sabitleyici sonradan takılabiliyor. o yüzden telliden uzak durun.
    * kolçak pasificlerde yok sonradan takmanız gerekecek.
    * park sensörüde aynı şekilde sonradan takılacak.
    * ses sistemi güçlü değil sonradan değiştirmek isteyebilirsiniz.
    * elektrik aksamı renolar gibi sorunlu değil kolay kolay bozulmuyor.
    * ısıtması soğutması gayet yerinde bir araç.
    * krom aksesuarlar ile görünümü biraz güzelleştirebilirsiniz. pasificlerde bazı yerler kromlu geliyor.
    * alabilirseniz en yüksek modelli bi highline almaya bakın.

aklıma gelenler bunlar kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiki212 -- 6 Ocak 2017; 20:53:42 >

• Tamam bekleyeceğim peki bu araçların otomatik bidesleri nasıldır bi bilginiz varsa yazarsanız çünki istanbulda oturuyorum ve malum trafik çok senede 3-4 defa uzun yola giderim kastamonu yani yolda üzermi beni gerçi her araba arza çıkaracaksa çıkarır ama benim için önemli olan masrafsız olması
  • Merhaba

Bahsettiğiniz fiyat ve km civarında aşağıdaki resimde görüldüğü gibi 2003 model Bora kolaylıkla bulabilirsiniz. Daha üst modeller biraz daha pahallı olabilir. Sonuçta 13 yaş üstü bir araç alacağınızı düşünerek özellikle motor ve yürüyen aksamı için aracı kontrol ettirmeniz gerekebilir.

Kolay Gelsin
    Wolsvagen bora 1.6 alınırmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.