Şimdi Ara

Wolksvagen Beetle 1303 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 16 yaşında olmama rağmen şimdiden bir vosvos hayali kuruyorum, ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı? Ne kadara vardır, ne kadara toplarım, harcarım kaça patlar yani, deposu kaça tam dolar?

Don't gain the world and lose your soul, wisdom is better than silver ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grammesin

Daha 16 yaşında olmama rağmen şimdiden bir vosvos hayali kuruyorum, ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı? Ne kadara vardır, ne kadara toplarım, harcarım kaça patlar yani, deposu kaça tam dolar?

Bana her türlü sorunu sorabilirsin. 3000TL den 50.000$'a kadar vosvos vardır. Önemli olan en eski modellerden mi istiyorsun yoksa en son vosvostan mı? Yeni model beetle'lardan bahsetmiyorum onları vosvos olarak ele almamak lazım. Ben geçtiğimiz ayın 22'sinde vosvos aldım. 5500TL para verdim fakat kesinlikle bu parayla bitmiyor. 600TL LPG, üstüne almak için noter ücreti, yeni sigorta, ruhsat plaka için emniyet, trafik seti, kriko, iç döşeme, kaporta, boya, ufak tefek yedek parça, bakım vs. derken bir vosvosu cillop gibi kapının önüne koyabilmek için 9000TL'yi gözden çıkarmalısın. İdare eder bir vosvos için minimum 6000TL şart derim. Sormak için çekinme, vosdostlara yardımcı olmak isterim.

1973 Volkswagen 1303S
    Red-White Tofuduk !
    %100 Aircooled

• quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

quote:

Daha 16 yaşında olmama rağmen şimdiden bir vosvos hayali kuruyorum, ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı? Ne kadara vardır, ne kadara toplarım, harcarım kaça patlar yani, deposu kaça tam dolar?

Bana her türlü sorunu sorabilirsin. 3000TL den 50.000$'a kadar vosvos vardır. Önemli olan en eski modellerden mi istiyorsun yoksa en son vosvostan mı? Yeni model beetle'lardan bahsetmiyorum onları vosvos olarak ele almamak lazım. Ben geçtiğimiz ayın 22'sinde vosvos aldım. 5500TL para verdim fakat kesinlikle bu parayla bitmiyor. 600TL LPG, üstüne almak için noter ücreti, yeni sigorta, ruhsat plaka için emniyet, trafik seti, kriko, iç döşeme, kaporta, boya, ufak tefek yedek parça, bakım vs. derken bir vosvosu cillop gibi kapının önüne koyabilmek için 9000TL'yi gözden çıkarmalısın. İdare eder bir vosvos için minimum 6000TL şart derim. Sormak için çekinme, vosdostlara yardımcı olmak isterim.

Sağol hocam çok yardımcı oldun Teşekkürler

• quote:

quote:

vosvos delikli kumbaradır hiç dolmaz... lpg de takarsın ama işletilmiyor bildiğim kadarıyla... bendede 1975 t2b minibüs var oradan biliyorum yani ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

quote:

vosvos delikli kumbaradır hiç dolmaz... lpg de takarsın ama işletilmiyor bildiğim kadarıyla... bendede 1975 t2b minibüs var oradan biliyorum yani ;)

LPG her türlü bağlatılıyor hocam, yağdan ısıtma veya egzosdan ısıtma. Yağdan yaparsan ruhsata işletebiliyorsun, egzozdan yaparsan sadece bazı şehirlerdeki makine müh. odası izin veriyor. Ama egzozdan ısıtma daha kullanılabilir bir yöntem, daha kolay ısınıyor.

1973 Volkswagen 1303S
    Red-White Tofuduk !
    %100 Aircooled

• 9000'e nerde toplanıyormuş hocam cillop gibi vos :) 15 bini geçtik daha bitmedi :)
  • konuyu hortlatıyorum biraz ama olsun, güncel kalsın, bende vosvos ya da t2 bus almak istiyorum fakat busu kaldırmak daha zor gibi. bir vosa 12 lira versek manyaklık olur mu acaba :) malum sitede 1302 var bilgisi olan var mı? gönül 1303s big modeli olsun ister ama onlarada 15 ten aşağı fiyat vermiyorlar.
  • 3 ede var 5 ede var 15 ede var vosvos. Ancak binilebilecek hazır bişeyi 10 12den aşşağı alamazsın. Kendim toplayım dersen yine 10 12 gibi bisey çıkar. Klasik eski arabadır nazlıdır yaptırayım 10bin km de bakıma sokayım diyemezsin :) 6 yıldır hastasıyım insallah bu yaz sonuna alıyorum bi tane :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GreenHeart

eski mi istersin yeni mi.beetle'lar ikiye ayrılır
    orginal beetle (1925 civarları)
    new beetle (ilk jenerasyonu senden biraz yaşlı)
    eski beetle larda temizini bulman zordur,benzinlisi fazla yakar,kronik arızası boldur vs.aldığın kadarı masraf yaparsın.Çok yakar mı evet.pek güvenilmez ama bir araba tutkunu için harikadır,klasik araç değeri vardır.iyi bakılmış ve tamir edilerek yenilersen (orjinaline uygun olarak) ileride çok daha iyi paralara (30 bin dolara kadar yolu var) satarsın.a
    yeni beetle,en çok sevdiğim beetle'dır.
    1994-95 yıllarında üretime başlandı.
    eskisine uygun,ancak daha modernleşen teknoloji ve tasarımla yenilendi.
    emin olmasam da b sınıfına giriyordur.
    türkiyede 40-45 binden sıfırı (2013 modeli)
    20-25 binden de eski 2.elleri gider. (2000 civarı modeller)
    tsi gibi sıkıştırılmış motor teknolojileri kullanılır,haliyle daha az emisyonlu,daha ekonomik ve daha çevrecidir.
    eskisine uyarlanmaya çalışılmıştır,bence (2013 model) başarılmıştır.
    bence eski modeller basma kalıp zamanının vw si idi ama yeni modelde akılları başlarına geldi.
    eski 2000 civarı beetle'ların içi tipik zamanının vw polosu idi ancak yenileri daha kendine özgün çizgileri var.2013 tabii.
    navigasyon,xenon gibi şık opsiyonlar konulabilyor ve herhalde tepe fiyatı 65 bini buluyor.
    bence vw nin en alınabilir aracı.

Çok teşekkürler aradığım şey buydu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.