Şimdi Ara

Wolfteam Ve Onun Güzellikleri:

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wolfteam Joygame sayesinde Türkiye'ye geldiğinden beri,benim gibi bir çok genci kendisine bağladı.Oyunda gercekten cok silah turu koyarak oyuncularinin tam istedigi silahi bulmasini sagladi... kurt oyunlari sayesinde diger fps oyunlarindan ne kadar baska ve guzel oldugunu kanitladi.OG ler sayesinde oyun kufur ve hakaretten uzaklastirildi.Wolfteam simdide ozellikleri sayesinde ustun olan kurtlara yavuz sultan selim gibi bir karakter cikardi ve bu kurt oyunu severlerin kabusu olmaya basladi.
    wolfteam her zaman kurtlarla insanlari esit gucte tutmaya cabaladi ve bunu basardi.

Yavuz sultan selim wolfteam tutkusu olan gencler
    icin cok guzel bir karakter bu basarilarindan dolayi WolfteaM i kutlarim ve arkadaslarimi oyuna beklerim...

• kimse bu oyuna başlamasın bu oyun paradan ibaret sadece parayı veren düdüğü çalar !
    2009da başlamıstım bu oyuna o zamanlar ne güzeldi adamın tekinin kurtunda bi pence bile görsek vayy be derdik hele dövme görsek feleğimiz şaşardı şimdi ise bi odaya giriytorsun herkesin elinde ec ve karakter oyunun suyu cıktı ben bıraktım ve başlamayı düşünenlerdde başlamasın sakın hele para falan sakın yatırmayın
  • defol git ilkokullu
  • Wolfteam nedir ya her kafede 8-12 yaş grubu çocukların oynadığı bir oyun haline gelmiş.Grafik yok bir şey yok para tuzağı
  • wolfteamin en güzel yanı çoluk çocuğu bir araya toplayıp diğer oyunlardan uzak tutması. böyle oyunların sayısı arttırılmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kücük yaşda iyi geliyorda büyüyünce örneğin kinaytcılar şimdi keşke hiç oynamasaydım diyorlar bende öyle diyorum keşke hiç online oyun oynmasaydım sadece zaman+para ve geride gelmiyor
  • Biri bana dalga geçtiğini söylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Biri bana dalga geçtiğini söylesin

bence dalga geçiyor
  • Epic Fail...
  • Yıl 2013 hala wolfteam oynayanlar var
  • Ücretsiz online oyunlari oynamayin para+zaman kaybindan baska bir sey degil.. (örnegin PoinT blank)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın en iyi 2. oyunu konuşmayın lan

Eks.Not

1.si COD dur
  • mal :D
  • İlk sayfada 3 tane wolfteam konusu saydım. Forumun gidişatı hiç iyi değil.
  • Dünyanın en iyi 2. oyunu diyen arkadaş kafan mı güzel yoksa sistemin oyun açmadığı için başka oyun oynamadın mı hayatında hiç ?
  • Wolfteam içkili 3 adamın dalga geçmek için açtığı ama nedense 0-5 yaş arası insanların beğendiği oyun denemeyecek seviyede bir programdır. Minecraft oynayın beyler grafik berbat ama en azından yaratıcılığınız artar ufkunuz genişler. Wolfteamden iyidir her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevDivane

wolfteamin en güzel yanı çoluk çocuğu bir araya toplayıp diğer oyunlardan uzak tutması. böyle oyunların sayısı arttırılmalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.