< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
WolfTeam i Özledim

-
-
S2 yıkım iki tapınak favorimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elwerici
buz kurt
zahitsev
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gl favorimdi o ateş etme animasyonu sesi kafadan vuruş kan harikaydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Wolfteam berbat oyundu, o zamanlarda Point Blank güzeldi.
-
Aga be ne oynardım s2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ulan anılarımı depreştirdin be zeki kurt alıp bazı haritalarda buglar vardı ne kullanırdım be harita altına atardı ordan herkesi pata küte vururdum
-
2010 da pc yoktu sürekli oynamazdım.. ama petra mıydı neydi.. sniper ile kralı gelse karşımda duramazdı millet hile sanar çıkardı... sonraları hileler ve absürt güçlü silahlar ve karakterler çıktı bir daha girmedim
-
Sniper oynamayı severdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hep covolt köprüsünde oynardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vasat bir oyundu. Bende bir ara oynadım ama hileler aşırı çoğalmıştı adam google'a wolfteam hile yazıp indirdiği dandik bir exe ile haritanın içinden geçiyordu o yüzden oyuncu kitlesi de bitmişti.
Ama sağlam sniper oynuyordum o ayrı. Millet kafayı çıkartmaya korkuyor bir çok kez baseden bile çıkmayıp pusanları da görüyordum
El verici mc falan diyorlardı öyle bir silah vardı. Zaitsev vardı. Ama ne olursa olsun çöp bir oyundu. Şimdi onu zula denen çöp oyun takip ediyor.
-
birde karşı takım olsa neyse adam kendi takımındaki kişileri basede doğar doğmaz öldürebiliyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X