Bu adamin BJK da oynamasi hayallerimi susluyor hep....
Sizce bu adami alamaz miyiz? GUTI 35 yasina geldi bence Guti ile butun sezon gitmez.. Onun yerine genc ve ayni yeteneklere sahip birisi lazim... Bu sene Juventustan 15.5 milyon Euro ya aldilar adami...
hem Almeida nin da eski takim arkadasi, o transferde oncu olur bize. hani bak butun senaryolar da hazir :)) 15 etmez mi bu adam ... eder... Verelim alalim ya.. SERDAL REYZI DUY BIZI!! Tamam sakinim...
Hemen iletiyorum kendisine.
gelecek sene guti'ye bel bağlarsak yine tr kupası için kasarız
bu goruntuyu bjk formamizla da yasayamaz miyiz acaba?
Çok beğendiğim bir futbolcu gelmesini çok isterim. Şartlar zorlanıp alınabilir. Gelmesi imkansız değil.
Serdar Adalı transferlerimize sponsor arıyoruz dedi. Moil geçen sefer Robinho transferinde sponsor oldu sonra caydı. Sponsor bulursak gelir. Ancak yüksek bonservis ödeyemeyiz.
lan olm ne çabuk sildiniz guti'yi lan :) hadi geç doğrudur sene boyunca guti'ye bel bağlamak olmaz felan ama bu takımın öncelikli transfer yapması gereken bölge savunmasıdır, eğer ileride yabancıları oynatacaksak geriye çok kalite yerliler bulunmak zorundadır. ben olsam hücuma zerre transfer yapmam, bobo'yla sözleşme yenilemem. holosko döner ali kuçik döner.. almeida var vs. guti'nin yerinde de zaman zaman simao oynar hem de canavar gibi oynar çift yönlü bi şekilde. bana kalsa ernst'i yollarım çünkü pili bitmiş vaziyette, sanmıyorum seneye iyi olacağını felan bu sözleşmenin üstüne. geriye de dizdin miydi canavar gibi stoperleri cillop gibi takım oluruz. manuel alınırsa necip'le birlikte oynar ama ondan guti yaratmak olmaz forvet arkası. aslında guti'den de forvet arkası yaratılmaz ama neyse o ayrı konu. biz bu sene transferleri yaparken millet diyordu galatasaray'a döneceksiniz diye bizimkiler soda felan yolluyorlardı. ama göz ardı edilen şey var ki seneye yine savunmayı önemsemeyip gazla hücumcu alırsak galatasaray gibi küme mücadelesi veririz bırak orta sıraları avrupa kupalarını felan..
savunma lazım dostlar, öyle böyle değil aşırı lazım hem de.
Bu ismi birkaç gün önce foruma hatırlatmıştım. Madem konusu açılmış, senede 20'den fazla maç oynamayacak olan Guti'nin yerine Diego müthiş olacaktır. Bence 10 milyona kadar verilebilir. Sonuçta genç ve o paranın en az 5-6 sını tekrar satarken çıkaracaktır. Ayrıca bu sene fazla transfer ihtiyacı da yok. 3 ya da 4 nokta transfer yeter. Ayrıca çok ücret alan birkaç oyuncu gönderildiğinde maliyet de azalacaktır.
İmkansız değil ama zor.
Benim gibi dusunen bircok renkdasimin olmasi cok guzel... Quaresma da gundeme bu sekilde gelmisti... Guti yerine Diego alinsa defansa da yerliler alinsa muhtesem olur.. bence 10 degil 15 bile verilebilir... Diego..
Başlık içerik uyumu 10 numara.
Keşke.
Benim hayalim hala Robinho
quote:
Orijinalden alıntı: danriamo
Benim hayalim hala Robinho
Keşke alsa BJK,süper olur(ciddiyim)
keşke olsa. serdal amcanın mail adresini falan bulalım, baskı yapalım
Hala defansa Toraman'i, Hilbert'i koyan var, gercekten inanamiyorum buna... Bu iki adamin yerine transfer yapilmazsa bu seneden hic bir farki kalmaz, sorun ileride degil geride ama bunu hala goremeyenler var...
quote:
Orijinalden alıntı: Hicks
Hala defansa Toraman'i, Hilbert'i koyan var, gercekten inanamiyorum buna... Bu iki adamin yerine transfer yapilmazsa bu seneden hic bir farki kalmaz, sorun ileride degil geride ama bunu hala goremeyenler var...
ya hayal kuruyoruz işte, yoksa gereksiz olduğunun bende farkındayım gerçekci düşünmek gerekirse; 2 bek ve biri yabancı olmak üzere 2 stoper gerek bu takıma. bekler konusunda bence altyapıya başvurmalıyız. bu sezon altyapı takımlarımız resmen uçuştaydı. mesela sol bek olarak hasan ali'nin adı geçiyor ? e abi bu adamın doğukan'dan ne farkı var ? tek fark ona daha fazla şans verilmiş olması. aynı şans doğukan'a verilirse eminim çok iyi olur. belki bir sağ bek gerekebilir. ayrıyetten defansif yönlü orta saha çıkarabilirsek mükemmel olur. mesela a2 maçlarında cumali'ye hayran kalıyorum. yanı takımdaki parazitlerden kurtulup, alt yapıdan en azından 3 oyuncu monte edilmeli a takıma...