Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: smd

MelihFenman hocam , oraya inice ilk önce kadının ordaki makinaları patlat. Tabi arada saldıranları da güçlü bir silahla indir. Sonra zaten kamçılı hatun gelecek 2 ye basarak ta veya sağlam bir silahınla halledersin onu

Eyvallah hocam, ama o yerden çıkan iskelet kafalılar dağıtıyo beni deniyorum walla 2 saattir :D

Orijinalden alıntı: MelihFenman

quote:

MelihFenman hocam , oraya inice ilk önce kadının ordaki makinaları patlat. Tabi arada saldıranları da güçlü bir silahla indir. Sonra zaten kamçılı hatun gelecek 2 ye basarak ta veya sağlam bir silahınla halledersin onu

Eyvallah hocam, ama o yerden çıkan iskelet kafalılar dağıtıyo beni deniyorum walla 2 saattir :D

İşte hem güçlü silahlarla hem de güçlü vuruş veya kalkanla hiç olmadı zaman yavaşlatmayla dalın. Ben iki kere öldüm. İlkinde kurukafalıların falan geleceğini düşünmemiştim sürpriz oldu, ikincisinde de kamçılı hatunun o şekilde geleceğini sanmıyordum arkamı dönene kadar indirdi beni
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MelihFenman

quote:

İşte hem güçlü silahlarla hem de güçlü vuruş veya kalkanla hiç olmadı zaman yavaşlatmayla dalın. Ben iki kere öldüm. İlkinde kurukafalıların falan geleceğini düşünmemiştim sürpriz oldu, ikincisinde de kamçılı hatunun o şekilde geleceğini sanmıyordum arkamı dönene kadar indirdi beni

Biraz daha deniyim bakim, alakan için saol hocam..

Edit: Aha geçtim walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 7 Ekim 2009; 19:15:41 >

• Rica ederim :) Aslında daha zor yerlere gelmiştim oyunda ama kurukafalı eleman falan gelince noluyoruz oluyor insan biraz.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

beyler bu mouse lag sorunu sizde var mı?????????? yukarıda da yazdım bi kac msj önce....... varsa var deyin normal deyin yahu........

yahu bu konuya yazı yazan hiç kimse bu oyunu oynamıyor mu? bi cevap vermek cok mu zor

quote:

beyler bu mouse lag sorunu sizde var mı?????????? yukarıda da yazdım bi kac msj önce....... varsa var deyin normal deyin yahu........

yahu bu konuya yazı yazan hiç kimse bu oyunu oynamıyor mu? bi cevap vermek cok mu zor

Benim normal
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • Oyundan ekran goruntusu alamıyorum ama Black Sun Checkpoin adındakı save de takıldım kaldım. Elinde 2 tane makinelü tüfek olan bir adam onu öldürmeye çalışıyorum fakat çok hızlı hiçbir şekilde öldüremedim bütün silahlarımın mermisi bitti :S

oyunun görüntü kalitesi böyle mi arkadaşlar ya sanki coddan sonra FPS lerde gerçekçilik arar oldum

• Arkadaşlar oyunu ne güzel oynuyordum bayağı bi ilerledim ama bir yerde birden takıldı ve ekran siyah gri siyah gri parladı.Sonra ben görevi sonlandır diyip kapadım.Şimdi her açtığımda ekran siyah çıkıyor.Menü sesleri falan var ama ekran siyah.Ne yapmak gerek acaba?

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

Oyundan ekran goruntusu alamıyorum ama Black Sun Checkpoin adındakı save de takıldım kaldım. Elinde 2 tane makinelü tüfek olan bir adam onu öldürmeye çalışıyorum fakat çok hızlı hiçbir şekilde öldüremedim bütün silahlarımın mermisi bitti :S

Aynı yerde ben de takıldım,makineyi parçala diyor görevde makineye hiç bişey olmuyo adam da ölmüyo bi türlü

Orijinalden alıntı: turkkan79

Hans ölünce oyun bitiyor mu arkadaşlar?

Şu elinde 2 tane makineli tüfek olan adamı diyosan ewet o ölünce bitiyor oyun.

burada ne yapıyoruz ya bi adım attığımda yukarıdan dönerek o şey üstüme geliyo ölüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SuGuRSuZ

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

burada ne yapıyoruz ya bi adım attığımda yukarıdan dönerek o şey üstüme geliyo ölüyorum

yavaslartma dendinmi aceba hane tılsım ne 1234 kadar olan bitanesinde yavaslatıyodu galiba

• 1 e basınca yavaşlatıyomu birşey yapıyor ama ne yapıyor bilmiyorum duvarın içinden geçebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SuGuRSuZ

1 e basınca yavaşlatıyomu birşey yapıyor ama ne yapıyor bilmiyorum duvarın içinden geçebiliyorum

1 e basıncaa gizli geçişlerden geçebiliyorsun ve görünmeyenn adamları görebiliyorsun.yavaşlatma 3 tü yanlış hatırlamıyorsam.
  • Oyunu oynadım bitti.Güzel ama çok basit bir oyun.Hardda oynadım ama düşmanlar leblebi gibi ölüyo.Çok az öldüm diyebilirim.Ama genede iyi bi FPS oyunu idi.Öyle adam öldüriyim stres atayım diyenler oynasın ama fazla da bişey beklemesin.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.