Şimdi Ara

Wolfenstein (2009) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
3
Favori
102.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • ACİİİİİİİL YARDIM LÜTFEN ÇILDIRCAM YA BU OYUNU OYNAYAMASSAM İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER KURULURKEN AŞAĞIDAKİ SS DEKİ ŞU HATAYI VERİYOR LÜTFEN YADIM BÜSÜRÜ YNTEM DENEDİM OLMADI HEP AYNI HATA

Wolfenstein (2009) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Eylül 2009; 10:45:43 >

Arkadaşlar hamachi üzerinden bir ağ kurup oynayalım mı ve daha önce deneyen var mı 1.1 sürümünde ?
    Topic : Başlık
    Ve dahası . . .
  • ERROR: rvD3DDynamicGeometry: Unable to lock streaming vertex buffer, error number -2005530585.
    Error during initialization: rvD3DDynamicGeometry: Unable to lock streaming vertex buffer, error number -2005530585.

bu hatayı niye veriyor oyun ?
    Oyun Oynamayi HERKES Beceremez. J-RPG Master
    Final Fantasy Fun Club PSN:Kazuya1981 (HK) Final Fantasy Forever
    Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • oyunu az önce bitirdim.. ama bitirene kadar ben de bittim.. artık mermim kalmamıştı silahın dipçiğiyle dalıyordum aksiyona

10 üzerinden 9 veriyorum oyuna.. açıkçası call of duty gibi kuru aksiyon fps'leri hiç sevmiyorum ve bu oyun ilaç gibi geldi.. son yıllarda bioshock olsun bu olsun çok kral oyunlar.. çok eski usül olmuş oyun, bölüm sonu bosslarından tut aksiyonu, atmosferi felan herşey mükemmel.. grafik fetişistleri pek sevmeyecektir sanki oyundaki askerlerle mercimeği fırına sürecekmiş gibi ama benim gibi grafikleri ön planda tutmayan biri iseniz bu oyun oldukça tatmin edici gelecektir.. yapanların işi gücü rast gelsin..
  • slm bende son bölümde takildim en son yer sizden ricam burayi gecen varsa nasil gectigini yazsin 2 gün bununla ugrasiyroum )

oynuyacak arkadaslara son zamanlarda cikmis en mukenmel oyunlardan bir tanesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 16 Eylül 2009; 23:41:30 >

cok sağol bazen takildigimiz yerlerde yardimlasmak iyi suan 2 oyunum daha var bitirmek gereken

banada oyun dayanmiyor bitirmeye her yeni cikan oyun bitiyor )

TAM ARSİVLİK OYUN BEN ARSİVE SAKLADIM BUNUDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 17 Eylül 2009; 1:35:04 >
  • beyler bu hans takıldı kaldı. hansı iki kez bayılttım ve iki taşı sapladım. 3. kez yine aynı şeyi yapıcaz herhalde. ama bu sefer ki turda hani hans bi taşın üstünde duruyor biz dolana dolana yukarı çıkıyoruz önden şu sürüngen yaratık gibi askerlerden yolluyor baya işte o turda o sürüngeleri öldürdüm hans taşın üstünden ateş ediyor iki üç kez roket salladım hansa sonra orda dondu durdu adam ilerledim orda yukarı doğru akıntı beni fırlattı black sun tower'ın olduğu yere ama hansın sesi geliyor hala benden neden saklanıyorsun diyor korktun mu diyor ama adam orda kala kaldı ilerlemiyor.

bu da ss

• Orayı geçmek çok basit..
    Daha orda merdivenlerden yeni çıkarken sağa dönmeden yani Hans görüş alanına girdiği an taşın arkasına siper al , sniper ile 1 mod'u açıkken 4-5 el ateş et..
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • dostum dediğini yaptım şimdi yine eskisi gibi oldu. birde 1 modu açık olmuyor hemen kendiliğibden geçiyor eski haline. herneyse yinede hansı bayıltır gibi bişey yapıyorum ve orda ölece duruyor sonra ben gidiyorum yukarı öle dolanıyorum boş boş anca hansın sesi geliyor.

bu da dediğini yaptık sonra ki ss. yine öle kala kaldı hans orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soluk.denizli -- 17 Eylül 2009; 21:37:02 >

Orijinalden alıntı: soluk.denizli

Yanlış söylemiş olabilirim 1 mi bilmiyorum , unutmuşum galiba ..
    Orda demek istediğim mermiyi kuvvetlendirici Mod'du , şimdi anladın sanırım o güçlerin çevrelendiği pusula gibi şeyde batı yönünü gösteren güç..
    Gene olmuyorsa sorun sende değil oyundadır..

öylede yaptım dostum güçlendirici modu açtım kırmızı olan. adam bayılıyor öle donup kalıyor. herhalde oyunda sorun cidden. gitti oyunum

neyse teşekkürler ilgilendiğin için yinede

• oyunu geçen gün bitirdim gayet başarılı ve zevk alarak oynadığım bi oyun oldu ;)

“La ilahe İllallah Muhammedun Resulüllah”
    [Allah’tan başka ilah yoktur,Muhammed(s.a.v) Allah’ın Resulüdür.]
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Şu kraliçe böceği 2. defa geldi. Ama yarım saat uğraştım o beni öldürdü gıdısında ve kuyruğunda kırmızılık oluyor 1'e basınca ama onlara da denk getirmek çok zor. Kolay yolu yok mudur ?
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • eski tarz fps leri o kadar özlemişiz ki... günümüz grafikleriyle katıksız bir fps oynamak gerçekten harika. şimdi tutturmuşlar yok rpg öğeleri ekleyelim yok uçsuz bucaksız harita yapıp serbest oynanabilirlik sunalım.
  • black sundaki dayıyı nası geçicez? tesla gunla çakıyorum bisey olmuyo
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.