Şimdi Ara

Wo Long Fallen Dynasty | XBOX | ANAKONU | 2023 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Sorma ya sanki herkes türün profesyonel i len insan biraz kolay yapar. Hala geçemedim. Ama geçecem işi gücü bırakıp yıllık izin alıp geçecem😁😁😁😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • An itibari ile hala geçemedim artık son çare volcy123 e vereyim de o geçsin 🙈☺️☺️

    Vallahi geçtim 😁😁😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 10 Mart 2023; 11:37:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkrose511 kullanıcısına yanıt

    Dün 3 saat uğraştım 1.fazda usta oldum 2.faza geçince olmuyor ya olmuyor ilk fazda yaptığım hiçbir şeyi yapamıyorum kafayı yedim   Silmeye karar vermiştim son 3 elde eğer geçemezsem diye ama silmedim. Bugün son kez bu oyuna 1 saat vereceğim. Oldu oldu, olmadı sileceğim lanet gelsin böyle oyuna  


    edit: bu türdeki ilk oyunum ve son olacak gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitoScaletta -- 10 Mart 2023; 13:13:5 >
  • Valla haklisiniz arkadaslar ilk boss a iki faz koymak akil isi degil 😅 yanimizdaki dost npc de bi halta yaramiyor dovuste oyalama falan da yapmiyor boss direk oyuncuya focus seklinde bam gum giriyor. 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vitoScaletta kullanıcısına yanıt
    Ben elden ring de oynadım parry yapmayı pek beceremedim ama bu boss kadar zorlandığım olmamıştı. 3 gün uğraştım herhalde 😁😁😁25 şans la girdim. İlk faz da 3 can potu kaldı. 2. Fazda 2 tane kırmızıyı deflect yaptım şansa oldu oda geçtim sonunda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darkrose511 kullanıcısına yanıt

    Dün en fazla ne olabilir ki silerim kurtulurum kafasıyla girdim 2. denemede geçtim :D

  • vitoScaletta kullanıcısına yanıt
    Tebrikler. Oyun hızlı ilerliyor. Ama bazı bosslar yine bezdiriyor. Bosstan önce yardım arıyorum ama kimseyi bulmuyor. Şimdilik yine bir yerde tıkandım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk boss bir şekilde geçiliyor ama atlı boss Lu Bu fena.Daha önce deflect mekaniği tecrübem olmadığı için 2 gün uğraştırdı.Yardımsız geçmek ciddi emek istiyor.Sonlara yaklaştım , Lu Bu ayarında piskopat bir boss çıkmadı henüz.


    Oyunda boss'ların kapısındaki save bayrağından köye dönüp , o bölümde topladığınız steel ve leather'la silah ve armorları upgrade edip boss'a öyle girmeyi unutmayın.Köyden tekrar o göreve dönünce en son save edilen bayraktan devam ediyor oyun.Ben o bölümdeki ilerleme kaybolur , bölüme baştan başlatır diye Lu Bu'da cesaret edememiştim , geç öğrendim.


    Boss'larda çok zorlananlar için , bir yan görevde 30 sn'de farm yapabileceğiniz Dragon's Cure Powder (hızlıca can dolduran ayrı bir pot) itemi var.İsteyen netten görev adını bulabilir.Göreve başlar başlamaz hemen karşında oluyor item.


    -- Oyunu bitirdim.Son tavsiye olarak oyunun en sağlam büyüsü earth ağacında 20. seviye Lion's Roar.Boss'lar dahil tüm düşmanların atak gücünü 3'te bire indiriyor bir süreliğine.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 12 Mart 2023; 21:42:52 >




  • Oyun açıkçası gayet güzel çok fazla bu tür oyunları bilmem hayatımda ilk defa Elden Ring ile bu türe başladım, karşılaştırmak ne kadar doğru bilemem ama Elden Ring gayet detaylı çeşitli bir oyun, bu oyun ise dümdüz ilerleme mantığında gibi, ilk boss baya beni çileden çıkardı 2 günde filan anca geçtim. Oyunun olayını kavrayınca zaten ondan sonra çözüldü iş ve gayet keyifli ve güzel bir şekilde ilerliyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediği atlı boss'u ben sanırım 10 veya 15 denemede filan geçtim bu iyi midir kötü müdür bilemedim. Gamepass için gayet güzel bir oyun abi mis gibi indir oyna.

  • Arkadaşlar ilk bossun ikinci fazında enerjisini yarıya getirdiğinizde divine beast çağırmanızı söylüyor oyun Y+B yapıp ikinci fazı öldürmeden geçebiliyorsunuz. Oyunun Lu Bu'ya kadar gerçekten en zor bossu ilk boss herkese şimdiden kolaylıklar diliyorum.

  • icemanF1 kullanıcısına yanıt

    Oyunu 1 saat kadar oynayayim dedim ilk geldiginde. Bir bakis atmak istedim. Farketmeden bossa kadar gelmisim. Ilk fazini yenince kenara attim kolu Souls oyunu boyle oynanir diyerek meger ikinci fazi varmis...


    ikinci kez denemedim bile. bu oyun icin once mentalimi hazirlamam gerekiyor diye dusunuyorum ondan sonra baslayacagim. kafa bosken oynanmasi gereken oyunlar yoksa 1 ayda zor biter.

  • Kuhleep kullanıcısına yanıt

    Elden Ring gibi bir şaheser ile bu çöp karşılaştırılamaz bile

  • ilk boss'un ikinci formuyla deflect yapma olayını çözebilirsem devam edeceğim...

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.