Şimdi Ara

WMV Dosyasına Ses Eklemek İstiyorum ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kameramdan capture ettiğim süper kalite bi görüntüm var ama malesef ses dosyası mp3 formatında ayrı olarak bulunuyor bu 2sini üst üste getirip tekrar kaydetmek istiyorum... Nundub adlı bi program denedim ama o da Wmv desteklemiyor... WMV den Convert ettiğimde kalite baya düşüyor... Kısacası WMV dosyasını ellemeden direk olarak mp3 formatındaki ses dosyasını üzerine eklemek için bi program arıyorum... Şimdiden teşekkürler...

• VirtualDub wmv desteklemiyor... En azından bendeki sürümü öyle... Ayrıca Elimde sessiz bir görüntü + ses dosyası var 2sini birleştirmek için program arıyorum... VirtualDub bu işi yapmıyor onun yerine NunDub var ama o da wmv desteklemiyor illa avi,mpeg vs. istiyorlar... O zaman da kalite düşüyor baya... Ben direk wmv nin üzerine sesi ekliyebileceğim bi program arıyorum yokmu bilen ?
  • TMPGEnc programıyla sorununu halledebilirsin belki
  • aradığın programlar mükemmellik sırasına göre;

Sony Vegas Video v6.0
    Adobe Premiere Pro v1.5
    Ulead VideoStudio v9.0
    Pinnacle Studio Plus v10.0
    CyberLink Power Director v4.0
  • VirtualDub ın wmv desteklemesi önemli değil bana Wmv Formatındaki Görüntü ve Ses dosyasını birleştirecek bir program lazım yanlış anlaşıldı sanırım... Convert etmek için 100lerce program var biliyorum ama benim aradığım Ses ve Görüntüyü ( Wmv formatını destekleyen ) birleştirecek bir program...

efrasyab dediğin programları deniyeceğim...
  • Tamam boşver VirtualDub'usildim mesajlarımı.
    Blaze Media Pro'yu da deneyebilirsin.Tam emin değilim destekleyip desteklemediğinden ama açıklamalarında destekliyor gibi.
    http://www.blazemp.com/blaze_media_pro.asp
    quote:

The video editor allows you to edit, delete frames, delete selection, add audio to video files or replace existing audio in video files, and trim any desired portion of your video and audio content.

• Bunu Ulead videostudio 8 veya 9 ile çok kolay yapabilirsin... resmi incele özellikle wma desteği ve her tür ses formatını destekler senin o an kaydeceğinde dahil...

WMV Dosyasına Ses Eklemek İstiyorum ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 16 Aralık 2005, 23:46:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın isteğine bu cevaplar olumsuz aynı şey banada lazim ama burda bahsi geçen proramlar convert yaptığı için kaliteyi bozuyor yada en yüksek kalitede yapmak istesen(ancak o zaman orjinal görüntü bozulmuyor)190mb lik wmv dosyası 2 gb ye ulaşıyor..mkvmerge GUI tarzı wmv leri işleme yapan pro gerekli ama oda sanırım yok piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat_0025 -- 19 Nisan 2014; 17:31:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.