Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
183.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, düşen sarı eşyaları üzerinizdekilerle değiştirerek ilerleyin ve bir an önce 70 level olmaya bakın, sonra Bounty ve Rift+Kadala ile 1 ay civarı T4-6 yapabilir duruma gelirsiniz.

Bu arada, yeni skillerden Black hole ve yeni pasiflerden birini kullanabilirsiniz. :)
  • Hocam Wizard la akıcı t5-t6 yapamazsın. Hani kendimden biliyorum :) t5-t6 yaparsın ama yavaş olur. Oynarken mutlaka partilere gir tek oynama. Wiz olsun partide mutlaka ona düşen ona yaramayan itimleri alirsin gelişimin daha hızlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu mirrorball a yeni özellik eklenmiş sanırım deneyen oldumu nasıl bi değişiklik olmuş

Extra Magic Missile hits will now be able to generate procs
  • Spectral Blade
    Thrown Blade : Now changes damage type to Lighting.
    Wave of Force : Now deals 390% weapon damage (up from 351%).
    Static Pulse : Has been fully changed: Each enemy hitrestores 1 Arcane Power. / Wave of Force's damage turns into Lightning.
    Heat Wave : Now Increases damage to 475% weapon damage (up from 427%).
    Arcane Attunement : Now increases damage by 4% per enemy hit (up from 2%).
    Debilitating Force : Now reduces enemy damage by 20% (up from 10%) for 4 seconds (up from 3).
    Electrocute
    Forked Lightning : Now changes damage type to Fire.
    Energy Twister
    Mistral Breeze : Now reduces cost to 25 Arcane Power (down from 28).
    Wicked Wind : Now deals 835% weapon damage (up from 743%)..
    Explosive Blast : Cooldwon reduces to 3 seconds (down from 6 seconds).
    Time Bomb has been removed and replaced with Flash : Reduce the cooldown of Explosive Blast to 3 seconds. / Explosive Blast's damage turns into Lightning.
    Blizzard : Now deals 1075% weapon damage (up from 910%).
    Unrelenting Storm : Now deals 1810% weapon damage (up from 1360%).
    Stark Winter
    has been removed and replaced with Apocalypse: Increase the area of effect of Blizzard to a 30 yard radius.
    Grasping Chill
    has been removed and replaced with Lightning Storm: Enemies affected by Blizzard take 20% increased damage from Lightning.
    Snowbound : Now reduces cost to 10 Arcane Power (down from 13).
    Frozen Solid : Now has a 100% chance (up from 40%) to freeze enemies for 2.5 seconds (up from 1.5).
    Magic Missile
    Conflagrate : Now reads that only your other spells refresh it, not all your fire damage.
    Disintegrate : Now deals 390% weapon damage initially (up from 360%), increasing by 250% (up from 100%) per second, up to 890% (up from 860%).
    Convergence : Now changes damage type to Fire.
    Entropy : Now deals 435% weapon damage initially (down from 465%), increasing by 350% (up from 145%) per second, up to 1115% (down from 1190%).
    Ray of Frost : Now deals 430% weapon damage initially (up from 380%), increasing by 450% (up from 115%) per second, up to 1240% (up from 955%).
    Sleet Storm : Now deals 300% weapon damage initially (up from 285%), increasing by 220% (up from 90%) per second, up to 740% (up from 735%).
    Black Ice : Now deals 1625% weapon damage (up from 756%).
    Arcane Torrent : Now deals 400% weapon damage initially (up from 370%), increasing by 305% (up from 105%) per second, up to 1010% (up from 895%).
    Power Stone has been removed and replaced with Statis Discharge: Each missile explodes into 2 piercing bolts of electricity that each deal 150% weapon damage as Lightning.
    Death Blossom : Now increases damage by 640% weapon damage (up from 370%) per second up to 2495% (down from 3065%).
    Black Hole : Now deals 700% weapon damage (up from 360%).
    Supermassive : Now increases damage to 1290% (up from 570%).
    Blazar : Now deals 725% weapon damage (up from 464%) with the explosion.

Black hole iyi bufflanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haunt54 -- 19 Temmuz 2014; 11:50:28 >

• Merhaba arkadaşlar.

Benimde iyi kötü bir Wizard'ım var da bakıp değerlendirebilir misiniz ? Nasıl devam etmeliyim, şuan ki durumum nasıl pasiflerim skillerim nasıl, ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/h3nry-2217/hero/32665791
  • Archon
    Now makes you immune to all crowd control effects
    http://us.battle.net/d3/en/blog/14569138/patch-210-ptr-patch-notes-updated-july-9-7-18-2014
    Sonunda wizard'ın da cc immune skill'i oluyor.
  • JosephOceans J kullanıcısına yanıt
    hocam son pasif yerine prodigy kullanabilirsin.Eğer toughness yeterli geliyorsa dominance kullanmana gerek yok bence.Onun yerine astral presence kullanılabilir bunada gerek yok zaten çabuk doluyor arcane power diyorsan glass canon alabilirsin.Enerjgy armor kulandığın için güzel resist geliyor oradan pasiften kaybettiğin resisti tolere edebilirsin.Skillerinde mutlaka teleport olsun.Bazen bi anda mobların arasında kalıyorsun ölmemek için yer değiştirmen gerekiyor yada partide herkes dash teleport gibi skiller kullandığında onların arkasında kalıyorsun.buda oyun keyifini baltalıyor.birde %33 arcane damage var ama arcane skilin yok.fire üzerine gitmişsin.Arcane e dönersen dps in artar.Moonlight ward bulabilirsen güzel olur.
  • Merhaba.

Cindercoat düşürdükten sonra tam fire wizard olma yolunda gidiyordum ki tal rasha setimin bonuslarını tamamladım. Şu an tal rasha build deniyorum ve fire buildden daha hızlı olduğumu fark ettim. 2 dakikada bir hmm şu da iyiymiş diyerek sürekli skill değiştirmekteyim.

İmzamda karakterimin linki var. Sizden build konusunda yardım bekliyorum. Ne tür seçimler yaparsam daha faydalı olur sizce?
  • Egehanß kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle silahınızı değiştirin bence, Wizard'a özel bir Wand bulmak çok zor değil. Shoulder ve bracer yerine de iki parça Aughild's set yapabilirsiniz, Rorg da varken set bonusu gelir.
    Skill konusundaysa üzerinizdeki itemlerden hareketle yapılabilecek en iyi seçenekler Archon + Wave of heat kombinasyonu olacaktır.
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Zaten şu an düzgün aughild's shoulder üretmeye çalışıyordum. Cdr olmadığı için archon un çok iyi olmayacağı görüşündeyim ama deneyeceğim. Yine de archon alınca 4 element vurmuş olmuyorum hasarımı düşürmez mi?
    Wave of heat + lightning black hole ve arcane familiar aldım şimdi işe yarar mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehanß -- 21 Temmuz 2014; 16:04:59 >
  • Egehanß kullanıcısına yanıt
    Fire damage gidecekseniz olabiliğince tüm Skiller Fire özellikli olmalı, aynı şekilde itemler de öyle.
    Bir dönem Wave of heat oynamıştım, Apoc'la Arcane power sıkıntısı çözüldükten sonra fena değildi.
    Profilimde 2 Wizard var, biri Lighting diğeri Woh build üzerine kurulu, Fire'dan arcane'e çevirmiştim. Siz de deneyerek kendiniz için en iyisini bulursunuz zaten . :)
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Yok hayır zaten fire item biriktirirken tal rasha meteor build yapıyordum. Tüm elementleri içeren en iyi skill dizilimi nasıl olur diye sormuştum.

En azından wand of woh çıkana kadar tal rasha giderim diyorum.

Edit: Şöyle bir skill dizilimi yaptım en son, pasifler üzerinde oynuyorum sadece, şu anlık elite lerde sorun yok, rift guardian kesimi uzun sürüyor sadece o da alan hasarı odaklı olduğum için.

http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WcYNSO!bRSY!aZZaZc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egehanß -- 21 Temmuz 2014; 22:10:02 >
  •  Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası
    benim wizz son hali böyle birşey oldu, 2 parça firebird set, 3 parça vry, 2 parça aughilds ve 1 adet ring of royal ile. şimdi nasıl bir fire build oturtmam lazım buna pasif skillerine kadar yardımcı olursanız çok makbule geçecek, captain crimson, cains, talrasha sette mevcut fakat böyle denemek istiyorum.
  • bugün özel birşey mi var? düşen eşyalara bakarmısınız, 3 rift arka arkaya geldi bunlar
     Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası

• WoW sonrası düşenlerin resmini koymak...
    İyi oyunlar. Bana düşmedi düşmeyecek, özel bir şey mi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 3 Ağustos 2014; 20:33:15 >
  • Aynen Düşmedi düşmeyecek bi item bu WOH. Adam 15 saat oynamış düşmüş 1400 saat wiz de de düşmesin artık bundan sonra :)
  • Woh ile oynamak gerçekten çok keyifli, Wizard ı tamamen değiştiriyor...
  • Herkese merhaba öncelikle,

Karakter

Karakter üstteki linkte mevcut T1 de biraz zorlanıyorum bu karakteri düzeltmek için hangi enchant ve gemleri kullanmam lazım
    item demeyin düşmüyor gudubet karakter Tal Rasha'yıda hangi ara düşürdüm onuda bilmiyorum açıkcası
    ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clibretto

Herkese merhaba öncelikle,

Karakter

Karakter üstteki linkte mevcut T1 de biraz zorlanıyorum bu karakteri düzeltmek için hangi enchant ve gemleri kullanmam lazım
    item demeyin düşmüyor gudubet karakter Tal Rasha'yıda hangi ara düşürdüm onuda bilmiyorum açıkcası
    ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

Karakteri baştan yapsan olur :) başlangıç olarak blacksimith deki set itemlerinden 2 farlı set üstüne dizip , oradaki silahları craftlasan rahatlıkla T2 yapabilir duruma gelebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

bugün özel birşey mi var? düşen eşyalara bakarmısınız, 3 rift arka arkaya geldi bunlar

çok pis kıskandım bu woh bize düşmüyor hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.