Şimdi Ara

Wizard Rehberi ve Wizard Toplanma Noktası (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.458
Cevap
16
Favori
183.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslinda Magic Missile signature olduundan Resource Generator sinifina girmemesi gerekiyor...
    ama PTR da sanirim All Resource Generators & Signature Spells olarak geciyormus Depth Diggers in legendary power'i, yani calisiyormus MM ile
    ...simdiye kadar kirdigim Depth Diggers lara mi yanayim, Firebird's 6 sete gelen komik buff'a mi kizayim (o kadar da umitliydim ne yalan soyliim)...bilemedim..
  • Moonlight Ward amulete de buff gelmiş, ptr'ye kopyaladığım karakterdeki amulette arcane damage %37 olmuş, önceki hali %20'ydi.
  • Channel skillere gelen 30 AP initial cost bayağı can acıtmış sanırım. Çok saçma olmuş, zaten disintegrate / AT ya da RoF öyle aman aman güçlü değillerdi. Ha damage'larını 50% arttırırsın anlarım ama o da yok ortada.

Valla şahane bir Serpent Stalker'ım var, +2 Mirrorball var, Depth Digger var. Bakalım nasıl bir atraksiyon olacak, akşama denerim belki.

@boNecloNe

Bir screenshot vardı PTR'de düşen DD resmi. Resource generator + signature spell olarak geçiyor tarif gerçekten de.

Edit: Bu arada datamine edilmiş ekipmanlar arasında şöyle bir tanım var;

Energy Armor, Ice Armor, and Storm Armor affect all party members.

Hepsi değildir herhalde, hangisini seçiyorsak odur ama tüm party için önemli bir katkı olabilir. Hatta birden fazla wizard varsa bayağı işe yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-950143F31 -- 26 Haziran 2014; 11:37:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boNecloNe

aslinda Magic Missile signature olduundan Resource Generator sinifina girmemesi gerekiyor...
    ama PTR da sanirim All Resource Generators & Signature Spells olarak geciyormus Depth Diggers in legendary power'i, yani calisiyormus MM ile
    ...simdiye kadar kirdigim Depth Diggers lara mi yanayim, Firebird's 6 sete gelen komik buff'a mi kizayim (o kadar da umitliydim ne yalan soyliim)...bilemedim..

Önceden bulduğumuz leg'leri işlemeyecek bu yenilikler, yenisini düşürmek lazım; önceden kırılanlara yanmaya gerek yok.
    "Note: Existing items will not be affected by these changes. Only new versions of the items will roll with the added Legendary power." bu not tüm leg'ler için geçerli, sadece class set'lerinde geçerli değil diye anlıyorum.

Benim en çok canımı sıkan arcane torrent, disintigrate ve ray of frost'un AP cost'unu 30'a çıkarmaları oldu. Sanki wizard hiç geride kalmamış gibi Crus, WD, Barbar yanında, üzerinde bir de AP cost artırıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Channel skillere gelen 30 AP initial cost bayağı can acıtmış sanırım. Çok saçma olmuş, zaten disintegrate / AT ya da RoF öyle aman aman güçlü değillerdi. Ha damage'larını 50% arttırırsın anlarım ama o da yok ortada.

Valla şahane bir Serpent Stalker'ım var, +2 Mirrorball var, Depth Digger var. Bakalım nasıl bir atraksiyon olacak, akşama denerim belki.

@boNecloNe

Bir screenshot vardı PTR'de düşen DD resmi. Resource generator + signature spell olarak geçiyor tarif gerçekten de.

Edit: Bu arada datamine edilmiş ekipmanlar arasında şöyle bir tanım var;

Energy Armor, Ice Armor, and Storm Armor affect all party members.

Hepsi değildir herhalde, hangisini seçiyorsak odur ama tüm party için önemli bir katkı olabilir. Hatta birden fazla wizard varsa bayağı işe yarayabilir.

Sadece Mamooth Hydraya gelen buff bile yeter bence :) 15-20m vuran hydra şimdi 40-50m vuracak.

• Disintegrate, arcane torrent yerine ET'a şans verilebilir belki. 35AP'a vurduğu damage daha fazla değer gibi, tabi WW dışında geziniyor bunlar, gezerken bazen vuramayacak. Yine de Raging storm rune arcane vuruyor, denenebilir.
    Energy Twister
    Weapon damage increased from 1000% to 1525%
    Skill Rune - Raging Storm
    Weapon damage increased from 1935% to 3200%
  • Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    Eğer şu arkadaşın söyledikleri doğruysa:http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/13242344418

İlk izlenimlere göre Electrocute + Myrken Ball + Velvet Camaral bayağı iyi vuruyor. MM + Hydra'da gayet iyi. Firebird set haliyle büyük yalan. ET da hiç bir işe yaramıyor.

Akşam biraz kendimiz deneriz ama şu electrocute source'u ve takke yok bende. Lightning'den bir halt olmaz diye kırmştım. Neyse ki Serpent Stalker duruyor.
  • zevkine oynuyordum malakai buildini son zamanlarda (denememis olanlara siddetle tavsiye edilir - ancak Itm uzerine kurulmus bir build; Ball of Hate + Velvet Camaral sart ne yazikki, merak edenler icin profilimden bakabilirsiniz Itm lara),
    Depth Diggers in bu kadar is yapacagini dusunmemistim bu buildde..
    Serpent Stalker ve Tasker imin tozunu temizleyeyim bari, gerekli olacaklar gibi
  • Kiss yukarıda yazmış gerçi, leg.lere gelen buff eski itemları etkişemeyecek malesef.. Sadece set bonusları değişecek..
    Genel olarak wiz geri kalacak gibi bence. Arcane power sıkıntı olacağa benzer..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşlar yükledim PTR oynamaya başladım. Firebird patates.Hiç bir faydası yok. 5 tane item koymaya değmez oradan gelecek %3000 lik dmg. Mamooth hydra gayet güzel olmuş ama wizard yine aynı wizard. Yine mal gibi ölüp duruyo. Belki birileri extra bi şekil bulur diyecem ama bu haliyle pek umudum yok.
  • Tam rahat rahat t6 yapmaya başladım arcane torrenti berbat etmiş adamlar woh düşürmekten başka çare kalmadı oda kolay kolay düşmüyo
    karakteri ptr atınca amulet değişti onada anlam veremedim moonlight ward arcane %37 ye çıktı ama crit 10dan 8 e düşürmüşler.
    en azından biraz yei buildler deneriz biraz zevklenir oyun
  • Hep aynı durum söz konusu. Tam bi build için gereken itemleri buluyorsun. Hop blizden bi atak elde var 0. 1400 saat viz oynamışlığım var 400 paragonun üstündeyim. (ki bunun en az 240 paragonu rosta yapıldı.) Ne WOH düştü ne tasker nede velvet camaral. Balıma bi ice climber var özel olan. 70.90 Cooldown yaptım WOH u bekliyom hala tık yok :D Velvet düşse stun viz tamam olacak onadada ses yok. Bu yeni değişiklikler çok düşürülmezse sütün vizi baya iş yapacak gibi. Bakalım Stashte 2 mirrorball var +2 çıkarandan. 2 mayken var. İşe yarar biş çıkacaktır sanırım.
  • Wizard hala artık var olmayan Critical Mass passive'inin ve Frozen Orb'un diyetini ödüyor herhalde.

Sezonlar gelir, leader board'larda Monk'lar ve Wizard'ların ne kadar süründüğü görülür ancak ondan sonra kazma Blizzard'ın kafasına dank eder. Bu dediklerimin gerçekleşmesi de sanırım yıl sonunu bulur.

Jade - Marauder - Earth - Akkhan setlerine bakın, oyunu ne kadar radikal biçimde değiştiriyor her class için. Bir de Firebird denilen kepazeliğe bakın.
  • Vanilla'dan beri ne zaman bir patch gelse oyuna bir yenilik getirseler Wizard aradan bir şekilde sıyrılıyordu. En az 2 tane viable build oluyordu. Son 2-3 patchdir çıkamıyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Wizard hala artık var olmayan Critical Mass passive'inin ve Frozen Orb'un diyetini ödüyor herhalde.

Sezonlar gelir, leader board'larda Monk'lar ve Wizard'ların ne kadar süründüğü görülür ancak ondan sonra kazma Blizzard'ın kafasına dank eder. Bu dediklerimin gerçekleşmesi de sanırım yıl sonunu bulur.

Jade - Marauder - Earth - Akkhan setlerine bakın, oyunu ne kadar radikal biçimde değiştiriyor her class için. Bir de Firebird denilen kepazeliğe bakın.

Katılıyorum, firebird seti diğer set'ler gibi oyunu değiştirmeli, sadece %bilmem kaç hasar verdikmek olmamalı.
    Neyse blue var, ptr'deki halini patch zamanı değiştirebiliriz diyorlar. Bir güzellik yapsalar iyi olur.
    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/11043354446#19
    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/11042954622#8

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    İlk verdiğin link'de mızmızlanan Gunslinger benim işte.

Burada ağlak yapmaktansa official forumlarda ağlak yapmak umarım daha etkili olur.
  • Beyler twitch tvdeyim :)
    http://www.twitch.tv/realthing2956
  • Arkadaşlar PTR oynayıp da Zuni seti birisi şunu onaylalayabilir mi?

Pasiften çıkan fetishlerin Fetish army fetishlerinin yerine geçme olayı devam ediyor mu?

Bnet forumlarında düzeltildi diyen var düzeltilmedi diyen var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Arkadaşlar PTR oynayıp da Zuni seti birisi şunu onaylalayabilir mi?

Pasiften çıkan fetishlerin Fetish army fetishlerinin yerine geçme olayı devam ediyor mu?

İki üç saat sonra eve geçicem. Bakarım, haber ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Arkadaşlar PTR oynayıp da Zuni seti birisi şunu onaylalayabilir mi?

Hala aynı üstat; fetish army açarsan pasiften gelen fetishler ölüp gidiyor. Fetish army meydandayken pasifle fetish üretirsen armydekiler yok oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.