Şimdi Ara

Wizard ıma wand yerine ok veya kılıç takınca dmg si daha fazla oluyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wizard ıma wand yerine ok veya kılıç takınca dmg si daha fazla oluyor :S .Büyülerin gücüde artiyor ama bunlar wizardin kullanmasi gereken silahlar değil diye biliyodum yanlış mı yapıyorum ve wizard silahlarina ne tür ruby takmam gerekir yardım lütfen.

• İyi de tek amaç DPS mi? Bu oyuna bu şekilde bakanlara anlam veremiyorum ben.
  • ful dps gidiyorum niye anlamıyorsun ki =).
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

İyi de tek amaç DPS mi? Bu oyuna bu şekilde bakanlara anlam veremiyorum ben.

Ne sekilde bakmaliyiz oyuna? Bende ayni seyi merak ediyorum konu sahibi arkadasla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D2 de battle.net te 97 lvl bir sorc karakter vardı elınde maulla gezen.. Bırısı ss cekıp blizzard siteye yarısmaya gondermıstı resım 1 ıncı secıldı ve yıllarca bozuk buıld yapanlarla dalga gecerken kullanıldı sızınkısıde bu hesap :)
  • Elindeki silah ile dps fiziksel vuruşlar olarak artar fakat elinde bi wand var diyelim intelligence veriyor ve arcane power veriyor o zaman büyü gücün artıyor.Yani wizard olduğun için oradaki dps e değil intelligence ile % kaç büyü gücün artmış bu önemli olan.Benim anlayışım bu ve buna göre ilerliyorum. Şimdiki itemlarımda ise intelligence , vitality , wizard/arcane power , life regen gibi özelliklere dikkat ediyorum sırasıyla.
  • blizzard bu konuda gerekli açıklamayı yapmıştı. hellden sonra kullanacağınız hiçbir kılıç/yay vb. şey wand'ın yerini tutmayacak dediler zaten. sadece wizard için geçerli değil bu, tüm karakterler için geçerli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coleslaw

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

İyi de tek amaç DPS mi? Bu oyuna bu şekilde bakanlara anlam veremiyorum ben.

Ne sekilde bakmaliyiz oyuna? Bende ayni seyi merak ediyorum konu sahibi arkadasla.

Wizard seçiyorsun, Wizard'la balta sallayacaksan niye aldın? Ben böyle bakıyorum olaya, bilmem anlatabildim mi.
  • Bütün olay DPS evet başka birşey degil
    size daha çok DMG veren bir bow bile olsa onu kullanacaksınız.
  • iyide arkadaşlar wand takıyorum ama bow da kullanırken yaptıgım büyülerin gücü wandda yaparken daha düşük güçlü oluyor .Büyü gücü olarak kullanıyorum charı zaten ondan kafam karıştı bow da büyüler niye wanddan fazla hasar veriyor diye söyledim
  • Profile ekranında mouse u intelligence ın üstüne getirirince büyü gücünüzün ne kadar arttığını görebilrisiniz Wizard da büyü gücünü intelligence arttıyor benim anladığım kadarıyla 36 lvl wizard var %519 büyü gücü var ama nightmare de yaratık kesmek işkence
  • O dediğin şey düşük seviye itemlerde geçerli olur,oyunun başlarında falan. Ben de 7-8 levela kadar baltayla geziyordum yani hiçbir şey düşmüyordu Ama sonra sınıfına uygun +stat veren başka bir eşya buldun mu onu takacaksın
  • Bu oyunda büyük bir hata, siz elinize 15 dps'lik balta alıyorsunuz bir bakmışınız büyü gücünüzde aynı oranda güçleniyor, bir baltanın büyü gücüne etkisi ne olabilir :) Zaten o baltayı eline bile alamaz wizard, bende de crossbow var, maşallahı var :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Bu oyunda büyük bir hata, siz elinize 15 dps'lik balta alıyorsunuz bir bakmışınız büyü gücünüzde aynı oranda güçleniyor, bir baltanın büyü gücüne etkisi ne olabilir :) Zaten o baltayı eline bile alamaz wizard, bende de crossbow var, maşallahı var :))

demek sendede öyle sağlam bir balta ile deli büyü gücü yapmamız normal o zaman.İnş değiştirmezler itemleri ona göre dizecem
  • Sadece DPS'e bakarak oynayan arkadaşlar, PvPde işiniz zor

örnek : 1vs1 wizard'da

200 archane power'ı olan wizardın dps'i 1000 olsun, pasifleri de colddown azaltma olarak kullansın

diğeri de 100 archane power ile 2000 dps olsun...

dps kasan eleman 10 saniyede toplamda 5.000 damage vuruyorsa (armor faktörünü düşünün), sadece dps'i düşünmeden kasan 200 archane power'lık wizard o 10 saniyede 20.000 damage'lik attack yapar.

archane power olayını örnek göstermemin nedeni wizard'ın kullandığı wand'de +arc power olmasıdır. aynı şey demon hunterda regen hatred/monk'da sprit regen için geçerli

hala inat eden arkadaş varsa COD,NFS flan oynasın, diablo diablo'dur. Bu serinin ilk oyunu değil, tecrübeyle konuşuyoruz burda

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgdestor -- 18 Mayıs 2012; 19:52:09 >

• Açıkcası bende Demon Hunter olarak şuana kadar Bow/Crossbow tercih ediyordum, ama artık Tek el crossbow + kalkan gitmeyi planlıyorum. DPS aynı kalıyor ama kalkandan 600 armor, block amount ve birçok bonus geliyor. Biraz önce Mace + kalkan giden bir wizardla aynı partideydim, Belial'i hiç zorlanmadan kestik.

Blizzard'ın bu konuya el atması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Sadece DPS'e bakarak oynayan arkadaşlar, PvPde işiniz zor

200 archane power'ı olan wizardın dps'i 1000 olsun, pasifleri de colddown azaltma olarak kullansın

dps kasan eleman 10 saniyede toplamda 5.000 damage vuruyorsa (armor faktörünü düşünün), sadece dps'i düşünmeden kasan 200 archane power'lık wizard o 10 saniyede 20.000 damage'lik attack yapar.

archane power olayını örnek göstermemin nedeni wizard'ın kullandığı wand'de +arc power olmasıdır. aynı şey demon hunterda regen hatred/monk'da sprit regen için geçerli

hala inat eden arkadaş varsa COD,NFS flan oynasın, diablo diablo'dur. Bu serinin ilk oyunu değil, tecrübeyle konuşuyoruz burda

1000 dps ile sen 20 k vurana kadar hoplatır zıplatırım seni 5 saniyede healtin kalmaz bide o yönden bakmak lazım

• Şu anda millet çıplak geziyor dolayısıyla ne giyseler yarıyor yüksek statlı:) ama hell ve inferno zorluk seviyelerinde her sınıf kendi itemini giymek zorunda kalacak zamanla oturur bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trablon

quote:

1000 dps ile sen 20 k vurana kadar hoplatır zıplatırım seni 5 saniyede healtin kalmaz bide o yönden bakmak lazım

ygs'ye yeni girmiş biriyle diablo tartışmam ufaklık, sen knight oyna metin 2 flan çıkmış onlar yaşına daha uygun, iş güç sahibi olduğunda strateji/rpg başlarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trablon

quote:

ygs'ye yeni girmiş biriyle diablo tartışmam ufaklık, sen knight oyna metin 2 flan çıkmış onlar yaşına daha uygun, iş güç sahibi olduğunda strateji/rpg başlarsın

Her önüne geleni küçümsemen gelişim evrelerinin birinde bir çatişman olup orada takıldıgını gösterir bunu ben değil psikologlar söylüyor.Karşindaki kişi bir kaptan belkide senin 10 yillik çalışma hayatında sahip olabileceğini 5 ayda kazanıyor eğer bir fark istiyorsan al sana statü farki ki ne zaman oyunlara başladiğimi söylemiyorum bile .

Ayrica geçen bir bow düşürdüm arcane dmg +50 veriyor leg item şimdi buna ne kılıf bulabilirsin ? neyse iyi oyunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.