Ne istediğine, amaçladığına bağlı. Onları yüzeysel değil detaylı bir biçimde anlat.
partilerde hangisi daha çok tutulur,hangisinde çarım daha sağlam olr,hangisinde lvl kasmam kolay olr???
quote:
Orijinalden alıntı: Th3_Leqend
partilerde hangisi daha çok tutulur,hangisinde çarım daha sağlam olr,hangisinde lvl kasmam kolay olr???
Bu soruların cevapları belli aslında.
1. Partilerde wizard/bard daha fazla iş görür ama wizard/cleric de aşağı kalmaz. 2. Tabikide wizard/cleric. 3. Bunun cevabı 1 de saklı
Tek build bard kasıyorum partilerdeyim (çevrem oluştu 24/7 partim var şükür) Lv. 99 oldu. 105 te farmı halledip wizard bard düşünüyorum ama hiç belli olmaz
şimdi wizard bard 90 Lvde iş yapmaya başlıyor sebebi mana orbit. 90 Lve kdr pt yapabileceksen bard olabilir. solo yani kendn kasacaksan bard yapma.
90 da kesinlikle bard ol. cleric 1 tane alınırken bard 2 tane oluyor ben ptlere bakıyorum genelde bard arıyolar.
bard ile kasılmanı tavsiye ederim.
diyelim 105+ fln oldun o zmn clerice dönebilirsin. daha sağlam olur hatta lihgt armor bile giyebilirsin hem ucuz hemde gzl def. veriyor
quote:
Orijinalden alıntı: DaRxTorM
şimdi wizard bard 90 Lvde iş yapmaya başlıyor sebebi mana orbit. 90 Lve kdr pt yapabileceksen bard olabilir. solo yani kendn kasacaksan bard yapma.
90 da kesinlikle bard ol. cleric 1 tane alınırken bard 2 tane oluyor ben ptlere bakıyorum genelde bard arıyolar.
bard ile kasılmanı tavsiye ederim.
diyelim 105+ fln oldun o zmn clerice dönebilirsin. daha sağlam olur hatta lihgt armor bile giyebilirsin hem ucuz hemde gzl def. veriyor