Şimdi Ara

Wizard/Bard mı Wizard/Cleric mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wizard bard çarım war.Sizce clerice çeviriyim mi yoksa bard kalsın mı?

• Ne istediğine, amaçladığına bağlı. Onları yüzeysel değil detaylı bir biçimde anlat.
  • partilerde hangisi daha çok tutulur,hangisinde çarım daha sağlam olr,hangisinde lvl kasmam kolay olr???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3_Leqend

partilerde hangisi daha çok tutulur,hangisinde çarım daha sağlam olr,hangisinde lvl kasmam kolay olr???

Bu soruların cevapları belli aslında.

1. Partilerde wizard/bard daha fazla iş görür ama wizard/cleric de aşağı kalmaz.
    2. Tabikide wizard/cleric.
    3. Bunun cevabı 1 de saklı

Tek build bard kasıyorum partilerdeyim (çevrem oluştu 24/7 partim var şükür) Lv. 99 oldu. 105 te farmı halledip wizard bard düşünüyorum ama hiç belli olmaz

• şimdi wizard bard 90 Lvde iş yapmaya başlıyor sebebi mana orbit.
    90 Lve kdr pt yapabileceksen bard olabilir. solo yani kendn kasacaksan bard yapma.

90 da kesinlikle bard ol. cleric 1 tane alınırken bard 2 tane oluyor ben ptlere bakıyorum genelde bard arıyolar.

bard ile kasılmanı tavsiye ederim.

diyelim 105+ fln oldun o zmn clerice dönebilirsin. daha sağlam olur hatta lihgt armor bile giyebilirsin hem ucuz hemde gzl def. veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

şimdi wizard bard 90 Lvde iş yapmaya başlıyor sebebi mana orbit.
    90 Lve kdr pt yapabileceksen bard olabilir. solo yani kendn kasacaksan bard yapma.

90 da kesinlikle bard ol. cleric 1 tane alınırken bard 2 tane oluyor ben ptlere bakıyorum genelde bard arıyolar.

bard ile kasılmanı tavsiye ederim.

diyelim 105+ fln oldun o zmn clerice dönebilirsin. daha sağlam olur hatta lihgt armor bile giyebilirsin hem ucuz hemde gzl def. veriyor

saol :)
  • umarım yardımcı olmuşumdur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.