Şimdi Ara

wizard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wizardda bi gariplik mi ben pvpde kendi lvlimdeki herkese tek atıyom 21 lvlim staffımda 18 lvl +sı falan yok ama çoğu chara tek atıyom warriorda iki vuruşta gidiyo en fazla neden böyle oldu wizardlar böyle olursa hep wizardlar çok güçlü olmazmı?

• wizard bence o lwlda 1,5k çakıyosa 80 lwlda da 15-20k çakr buda tek de full str demek bildiğim kadarıyla.Biz nukeci değiliz biz Wiziz

Orjinalden alıntı: chairzard

arkadaşlar wizardda bi gariplik mi ben pvpde kendi lvlimdeki herkese tek atıyom 21 lvlim staffımda 18 lvl +sı falan yok ama çoğu chara tek atıyom warriorda iki vuruşta gidiyo en fazla neden böyle oldu wizardlar böyle olursa hep wizardlar çok güçlü olmazmı?

birde git str bladere dal bakalım nolcak ama tabi 64 veya 72üstü olsun tabi sende64 veya72üstü ol arkana bakmadan topuk atarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 4 Ağustos 2007; 12:14:03 >
  • bi ara simos lodonlardaydım (16 lvl) staff npc itemi 20 lvlim %25 atak arttıran buffla party canavarlarını kesiyom ama staff iğrenç yani adamın tekide staffını alabilirmiyim pls diyo ya ben iyi bi staff arıyom sonra benim silah npc itemi dedim tabi tabi öyledir diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chairzard -- 4 Ağustos 2007; 12:17:27 >

Orjinalden alıntı: ocisun

quote:

Orjinalden alıntı: chairzard

arkadaşlar wizardda bi gariplik mi ben pvpde kendi lvlimdeki herkese tek atıyom 21 lvlim staffımda 18 lvl +sı falan yok ama çoğu chara tek atıyom warriorda iki vuruşta gidiyo en fazla neden böyle oldu wizardlar böyle olursa hep wizardlar çok güçlü olmazmı?

birde git str bladere dal bakalım nolcak ama tabi 64 veya 72üstü olsun tabi sende64 veya72üstü ol arkana bakmadan topuk atarsın

ışınlanma skilli var

edit:arkadaşlar pardon az önce boş gitmiş mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chairzard -- 4 Ağustos 2007; 12:21:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cosmosfb

wizard bence o lwlda 1,5k çakıyosa 80 lwlda da 15-20k çakr buda tek de full str demek bildiğim kadarıyla.Biz nukeci değiliz biz Wiziz

keske bu oyunda bahsettigin dogru oranti sistemi olsaydi :)
    balance hesaplamalari her lvl'de degisiyor. bu kadar basit bir mantikla 15-20k cakar demek yanlis bence.

onceden de dedim, simdi de diyorum. 80 lvl'de karsima wizard almadan hicbirseye inanmam..
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

wizard bence o lwlda 1,5k çakıyosa 80 lwlda da 15-20k çakr buda tek de full str demek bildiğim kadarıyla.Biz nukeci değiliz biz Wiziz

keske bu oyunda bahsettigin dogru oranti sistemi olsaydi :)
    balance hesaplamalari her lvl'de degisiyor. bu kadar basit bir mantikla 15-20k cakar demek yanlis bence.

onceden de dedim, simdi de diyorum. 80 lvl'de karsima wizard almadan hicbirseye inanmam..

evet biri hesap yapmıştı hesabına göre 40 lvlde 40 k çakçaktı şu clericlerin ünlü skilliyle

• bana 80 lwl wizard ver istedği itemleri ver (sos filan istemicem) sonrada gel beni yatır 24 lük çarımı vercem.o değil de ben yatırrım bak yapcağım şey 20lwl skilleriyle hemde ellektirik buz alanı fire ve earth bunların 4 ünü sırayla yaparsam ölürsün %1m
  • oww..24 lük charı mı verecen yapma etme...bu arada feversea ya katılıyorum..millet bir başladı agam agam övrüpeler çok güçlü ağam diye ..ne alaka bence bir yüksek lvllara gelsinler de görelim şimidedn konuşmak çok saçma
  • quote:

bana 80 lwl wizard ver istedği itemleri ver (sos filan istemicem) sonrada gel beni yatır 24 lük çarımı vercem.o değil de ben yatırrım bak yapcağım şey 20lwl skilleriyle hemde ellektirik buz alanı fire ve earth bunların 4 ünü sırayla yaparsam ölürsün %1m

çok komiksinokuyormusun kaça gidiyorsun?
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • 6 ay sro oynamadım sonra tekrar basladım 72 oldum € cıktı baktım charlar cok guclu emegımız bosuna gıttı dıye artık kasmıyorum abiler € charlar hakkaten cok guclu off ya bi duzeltme yapmaları şart adamların normal + sız 72 silahı dustu 1600* bısılerdı bızım sun kadar +sız sılahlarının degerlerı skıllerde kuvvetlı olacak iş mı bu yaaa
    build:full str fire blade
  • ADAMLARIN ÖYLE SAĞLAM VURDUĞUNA BAKMAYIN EN İYİ ÇAR GENE ÇİN ÇARI HEM ARKADAŞ 80 OLUNCA 15 K FELAN KOYAR DEDİ O BİRAZ ZOR 70-80 LİK ADAMA
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.