Şimdi Ara

Heavy Armor - Wizard ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Kasarken az önce gördüm adam wizard heavy armor giyiyor, Ona göre skilleri açmış... Wizard zaten tek atıyor bide armorun defansı sanıırm pvp lerde süper olur. Sizin düşüncelerinz ?

Heavy Armor - Wizard           ??

Heavy Armor - Wizard           ??

GALATASARAY
  • ßu arada staff +7 ymiş . az önce yine yanımdan two handed geçti oda +7 . çok pis wuruyodu
    offfff of Blader açtğma pişman olmaya başladım ama bıraktığım an oyunu bırakmş olurum. sadece blader dan zewk alıyorum
  • Ahaha 15sn pot Azcık hp vs ... wizard vur kaç charı armor giymiş Str cılere dayanıcak sankı kasarken ıyı ama :D lıght armor gıyse clerıc def var o daha ıyı olurokadar hp le intlerde buna tek bu arada :D wizard da ona buna tek ama fırlatmaya ölüyor :D Zibidi gibi olmuş BEnde 80 blader vardı tabi 3 gun once :D garment set ful +5 crıt 11 blade +5 phy 54 br 18 kalkan +5 hepsı full blue pişman olma blader avrupalara tek dayanan char lvl 80 2 hand full farm warior benı kesemıyor ben kesıyorum işin sırrı wızard sa kacıcan tek atıp :D wariorsa buf bitene kadar yatır batır yapıyoruz iyi ayarla 40 sn df 20 sn sonra 20 sn shıeld basıcaksın phy def dayancaksın buf bıtınce ısı bıter uhh ne yazdım

• haha süper aynen yaptklarım işte Warrior la kapşrken defansı bitene kadar paso yatır yapyorum bitince de işini bitiriyorum
    ama crossbowculara yapcak taktik bulamadım hala

wizardlardada sorun yok. bikere yatır yapyorum ölyor.. life kontrolmü ne diye bişi warmş hp yi azaltyormş atak arttırıyormş. enayiler

• crosbow cuya br sı saglam kalkan lazım sadece fırlatma ıle kesıcen def dusuktur snow shıeld yakıcan gerekırse + phy def yada block kalkanı :) oda yetmesse 2 set armor + garment yapıcan
    Wizard Heavy - Light Armor
    19 yıl önce açıldı
    Warrior Master 20 skili??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında mantıklı.
    bir warrior karşısında wizard iron skin skilini kullanarak phy atakdan az da olsa kurtulur. mana skinle , başka bir wizard,warlock nuker e karşı şansı artar.

Emekli
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.