Şimdi Ara

Witcher 3 den Başlasam mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hadi 2 yi geçtim de 1 i oynamak içimden gelmiyor, 3 ten başlasam olmaz mı dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 alışınca cidden sıkmıyo . Ben ilk 3 ü oynadım sonra hikayeyi ögrenmek için 1 ve 2 yide oynadım . 1. Oyunda bi çetenin peşine düşüyosun . O çeteyi ararken sağda solda ana karakterlerle ilgili bilgi topluyosun . Yani sallıyorum 3. Oyunda karşına ahmet çıktı . 1. Oyundan başlarsan ahmeti tanırsın direk 3. Oyundan başlarsan kim lan bu diye bi tepki verebilirsin ama oyuna cok da yabancı kalmassın acıkcası sadece biraz bocalarsın . Ama alışılmicak bi durum değil .yada 2. Oyunun ana hikayesi kral katilini yakalamak denebilir . Burdada yine 3. Oyunda karşına cıkıcak karakterleri görüp tanıcaksın . Ama dedigim gibi ufak bi bocalama yaşarsın sonrasında alışırsın cok sıkıntı cıkarmaz ne 1 in nede 2 nin ana hikayesi 3 le "fazla " baglantılı değil . ama sıkıntı cıkarıcak bi durum var vahşi av ( wild hunt ) . Direk 3. Oyundan başlarsan vahşi av neymiş neyin nesiymiş derken oyunun yarısına gelirsin . İlla diğer oyunları oynamicam diyosan geralt ın hikayesini oku derim bi çok sitede 1 ve 2 nin özeti var . ( minik spoiler ) Krallıklarlada ilgili bi kaç şey okuyabilirsin cünkü 3. Oyun bi savaş sırasında geciyo ve bu savaşta 2. Oyunla doğrudan alakalı . ÖZET; OYNAMAN TARAFTARIYIM İLLEDE OYNAMİCAKSAN SİTELERDEN HİKAYELERİ OKU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seriye yeni başladım ve şu an ilk oyunu oynuyorum.Gayet de memnunum.Oynanışa bir süre sonra alışılıyor hatta eğlenceli bile diyebilirim iyice kavradıktan sonra.Zaten onun dışında başka herhangi bir sıkıntısı yok,hikayesi sürüklüyor.Yani tavsiyem ilk oyundan başlaman yönünde olur
  • The Witcher serisi hikayelerinde hep kaderleri belirliyorsun.Boşuna Geralt'a Kaderin Kılıcı(The Sword Of Destiny)demiyorlar.
    İlk oyunda Geralt'ın kendi kaderini belirliyorsun.
    İkinci oyunda Kuzey'in kaderini belirliyorsun.
    Üçüncü oyunda ise tüm dünyanın kaderini belirliyorsun.
    Bu yüzden hepsini oynaman lazım,The Witcher serisinde hikaye kademe kademe yoğunlaşıyor ve bence bu hikayedeki her şeyi görmen lazım,hikayeyi tam anlamı ile anlayabilmen için.The Witcher'ın kombat mekaniklerine alışman 2 saat sürer sonra oyunu seversin zaten,bence ikinci oyundan daha iyi.The Witcher 2 ise kısa diğer iki The Witcher oyununa göre bu yüzden uzun sürmez bitirmen,bana kısa gelmişti açıkcası. The Witcher 3 ise zaten serinin zirvesi,oyundan alacağın zevki daha üst noktalara çıkarmak istiyorsan,ilk iki oyunu kesinlikle oyna ayrıca ilk iki oyunda kayıt taşımada var verdiğin kararların tüm seriye etkisi oluyor bunu da göz ardı etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Seriye yeni başladım ve şu an ilk oyunu oynuyorum.Gayet de memnunum.Oynanışa bir süre sonra alışılıyor hatta eğlenceli bile diyebilirim iyice kavradıktan sonra.Zaten onun dışında başka herhangi bir sıkıntısı yok,hikayesi sürüklüyor.Yani tavsiyem ilk oyundan başlaman yönünde olur

@CheKD @CheKD
    Sağolun arkadaşlar ilk oyundan başlamaya karar verdim, peki mass effect seriside mi ilk oyundan başlanmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Seriye yeni başladım ve şu an ilk oyunu oynuyorum.Gayet de memnunum.Oynanışa bir süre sonra alışılıyor hatta eğlenceli bile diyebilirim iyice kavradıktan sonra.Zaten onun dışında başka herhangi bir sıkıntısı yok,hikayesi sürüklüyor.Yani tavsiyem ilk oyundan başlaman yönünde olur

@CheKD @CheKD
    Sağolun arkadaşlar ilk oyundan başlamaya karar verdim, peki mass effect seriside mi ilk oyundan başlanmalı?

Mass Effect Serisinin en çok beğenilen oyunu birinci oyun,başka bir şey dememe gerek yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 23 Ekim 2016; 19:42:28 >

• Amacın hikayeyi öğrenmekse bir yerden oku oynamak zorunda değilsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

@CheKD @CheKD

Evet hocam Mass Effect serisine de ilk oyundan başlamalısın,o da çok kaliteli bir seridir

• Ben witcher 1 i daha fazla beğenmiştim hikayenin işleyişi bakımından,witcher 2 de etkilendiğim tek hikaye sabrina'nın yaptığı laneti kaldırmak için savaş alanında verdiğimiz mücadele olmuştu.
  • Hocam aslında hepsini oynaman daha mantıklı ve konuya daha hakim olacağın yol. Fakat şöyle de bir durum var ben Witcher 1'i çok beğendim fakat 2. oyuna çok zor ısındım yani 3 kere falan baştan başladım anca öyle içine girip, oynayabildim. Bir de şimdi 3. oyun çıkmış açık ara en kaliteli oyunu, herkes onu konuşuyor eğer ben 3. oyuna ulaşmak için hızlı hızlı yardırır giderim aklım 3'de kalır diyorsan 3. oyundan başlayabilirsin. Zaten bir kısımda sana tüm konuyu anlatıyor, ilk ve ikinci oyunda seçimlerini sana napmıştın tarzında sorarak seçtiriyor. Ha tabi benim 3. oyunda bir karakteri gördüğüm yerde benim gibi tepki vermezsin ya da Geralt'in bir cevabında 'vay be hey gidi hey' demezsin ama yine de anlarsın.
  • Zorunda.
    3 serilik bir kitap düşün. Bir ve ikinin özetini mi okumak zorunda.

Oyunun atmosferini yaşaması için oynamak zorunda. Sadece 3. Oyunu oynayan serinin içine eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc de ilk iki oyunuda var steamden almsıtım zamanında ama pc eski olduğu için oynayamadım öylece duruyorlar. Ps4 de ilk çıktığı zaman aldım 3. oyunu Tr dil çıkar umuduyla. Allahtan çıkarttılarda oyunu geçen hafta sonu başladım oynamaya 33. saatteyim ve inanın işten geleyim ya da haftasonu olsada açıp oynasam diye dakikaları sayıyorum.

Bende konuyu bilmiyorum fakat bir şekilde net üzerinden ilk iki oyunu özet şeklinde okursanız bir yararı olacaktır. Bence beklemeyin dalın hemen Witcher 3 ün dünyasına
  • İnternetten W1 ve W2 nin özetlerini okumanız oyunu oynamakla eşdeğer değildir. İnce ince olayları araştırıp hikayeyi çözmek çok daha iyi. Kaldıki internetteki en geniş özetler bile en fazla 2 sayfadan ibaret. W1 in sistemi biraz farklı ama ilk bölümü bitirene kadar sabrederseniz alışıyorsunuz. Hiç rahatsızlık vermiyor. Bütün oyunların türkçe yamasıda var. En azından kolay seviyede oynanıp hikaye öğrenilmeli. W2 yi hafife almayın. Kısa bulmuştum ama rahat 2-3 kere bitirilip farklı senaryolarda oynamak mümkün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.