Şimdi Ara

Wish Store 1 Alana 1 Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valla arkadaşlar yine kredi kartı limitlerini zorlayacak bir kampanya yapmışlar.

http://www.n11.com/promosyon/wishstore-111-191214?icid=200503_02_b_wishstore-111-191214

1 Tom 1 Superga akar gider. Hanıma da 1 Rubber Duck 1 Toms...Bir de wish in malum %10 twitter takipçi indirimi. Geçen yaptıkları Korayspor kampanyasından daha işe yarar olmuş.

• %10 twitter indirim nasıl oluyor hocam
  • Tek mesaj ve bu konuyu açma. İlginç.

Tamam o zaman kapışalım hadi ben aldım 25 tane şimdiden.
  • Bu 1+1'lere oldukça temkinli yaklaşıyorum. Geçenlerde Hebsiburada kapmanyasında 1+1'e dahil olan gömlekler 120TL civarında idi(90 idi kampanya esnasında yükselttiler). Ben de alışveriş listesine eklemiştim, dün tesadüfen gördüm ki gömlekler 40TL'nin altında satılıyor...

Hasılı, uyanık olalım derim.
  • walla superga 99tl.
    2 tane alsan 50tl'ye gelir.
  • 35 45 liralık ayakkabılar 99 tl ilginç kemeraltında öyle
  • Fiyatlar yüksek. 2 al 1 öde yerine direk listedeki tüm ürünlere %30-40 civarlarında indirim yapılsa kaçırmayacağım Diğer türlü beğenmediğim 2. ayakkabı için para veremem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 28 Ocak 2014; 14:06:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flo 1 Alana 1 Bedava
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muratoloji64 kullanıcısına yanıt
    50 TL cidden iyi fiyat. 35 TL ye çakmasını almaktansa 100 TL veririm 2 tane alırım. ;)
  • Şu bez ayakkabıya 169 TL vermek

Yemişim markasını..
  • Başlığı övenlerin mesaj sayıları çok manidar.
  • darbe olmuş burada erler taruza geçmiş
  • wurtz kullanıcısına yanıt
  • evet manidar olmuş,

şimdi kontrol ettim, arkadaş çoklu kişilikli sanırım...
  • kapıyı kim açık bıraktı la?
  • Eeeey wish store! Bırak 2 al 1 ödeyi direk listedeki ayakkabılara %40 indirim yap sende mutlu ol bizde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.