Virus ile Antivirusun Muhabbeti virüs: Yapma Abi Kıyma Canıma Çoluğum Çocuğum Var. Anti virüs: Onu Pcye Saldırmadan Önce Düşünecektin. virüs: Söz Abi Bidaha Saldırmayacam Ve Bu İşi Bırakacam. Ekmek Parası İçin Yapıyom... Anti virüs: Seni Yine O Pis Hacker Yolladı Değilmi ? virüs: Evet Abi Zorla Bu İşi Zorla Yaptırıyor. Anti virüs: Bak Bidaha Görürsem Fena Yaparım Hadi İkile virüs: Sağol Abi
Virüs: abi ne kadar kazanıyosun bu işten? Antivirüs: walla ekmek parası zor çıkıyo Virüs: abi sigortan varmı ? Antivirüs: yok be ne sigortası abicim ya Virüs: abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl... Antivirüs: tamam anasını satayım Virüs: saldırın ulan bu tamamdır
Virüs: abi ne kadar kazanıyosun bu işten? Antivirüs: walla ekmek parası zor çıkıyo Virüs: abi sigortan varmı ? Antivirüs: yok be ne sigortası abicim ya Virüs: abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl... Antivirüs: tamam anasını satayım Virüs: saldırın ulan bu tamamdır
Sonu hakikaten komik.Adamı baştan çıkardı.
arkadaslar konuyla alakasız olcak ama ben knight online a yeni basladım oyuna bi turlu giremiyorum ıd mi yazıorum sifremi yazıorum ama su yazı cıkıo 'server is undergoing maintenance.Please try again later.'Bana yardım ederseniz sewinirim.
ozerk ZZZZZZZZZZZZZ ama deli ettttttiiin msn ini ac bişi yap bak alooo!!! sen dunki konusmalarına gore bu sabah ne kadar rahatsın ya _? bak sinirim bozuluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme