Şimdi Ara

Wirofon servisini kullananlar AMAN DİKKAT!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay gelen faturamda Wirofon kullanım bedelimin neredeyse yarısının indirime girmediği gördüm. (Aylık 1000 dk. bedava)
    Hemen Türk Telekom Müşteri Hizmetleri 444 1 444 'e telefon açtım ve problemin ne olduğunu sordum, "Önce cep telefonlarını aramışsınızdır, ardından 1000 dk.'yı geçmiş olmayasınız sakın!!" gibi tahminlere usturuplu cevaplar verdim.

Gelelim sonuca!

Türk Telekom Hazretleri Wirofon servisinde 444'lü özel numaraların başına alan kodu koyup arasanız dahi, bu telefon numaralarını "özel servis" olarak tanımlıyor ve "özel servis ses" adı altında ayrı faturalandırıyor!
    Böylelikle Wirofon'un 1000 dk'lık bedava dakikalarının içine bu numaraları dahil etmiyor, farklı bir fiyatlandırmaya gidiyor!

Telefonda konuştuğum 2 farklı görevliye de bunun saçma olduğunu, GSM operatörlerinde bile başına alan kodu koyduğumuz vakit farklı faturalandırıldığını anlattım ve görevliye şu cümleyi söyledim:
    "Düşünün ki sabit ev telefonumla ilgili olarak Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Servisini ev telefonumdan aramam daha pahalıya geldiği için Turkcell Cep Telefonumu kullanmaktayım, sizi cep telefonumdan aramaktayım!"

Böyle bir saçmalık dünyanın hangi ülkesinde vardır acaba?

Dikkat edin, başına alan kodu da koysanız dahi 444'lü özel servis numaralarınız Wiforon 1000 dk'da düşmüyor, ayrıca ücretlendiriliyor!

• Başına alan kodu koyup normal telefonda arasan dahi Telekom (Türk demek istemiyorum) özel servis sayıyor ki zaten..
  • Ne anladım bu isden arkadaş
  • Evet telekomun garip bir anlayışı var...Akşam 7 sabah 7 bedava yapıyor ama alan kodu ile arasan bile bırak bankayı falan kendi başvuru hatları bile ücretli...Misal bu ay bana gelen faturada, 0 212 444 0 375 ttnet hattı ücretlendirilmiş...Turkcell cayma bedelli olmasa yanmışız arkadaş zaten...

Türk Telekom diyor ki alan kodu filan sallamam, özel servise ücretlendirmesine girer.
  • Bende bugün üye oldum normalde yeni kayıt yaptırdım. Kayıt esnasında şehrimizdeki bölge turk telekomdan yaptım, yani yan bayi olan turk telekom özel işyerlerinden değil. Bu sebeple bölge turk telekomdaki bayan bana wirofon'dan bahsetti. cep veya bilgisayardan konuştuğunuz zaman aylık 100 dakika her yöne BEDAVA arama yapabilirsiniz diye belirtmişti. siz yüz dakika değil bin dakika diyorsunuz. kafam karıştı.

Üye olduktan sonra cep telefonu aracılığıyla kullanıcı no ve parola vericekler ve o esnada bilgilendirilecekmişim. bu bilgilendirme esnasında burda bahsedilen ve şu 100 mü' yoksa 1000 dakika mı olduğunu da soracağım. Konu hakkında bilgi alınca buraya yazarım inşallah.
  • Ben cep telefonları arandığında da bedava konuşulduğunu düşünmüştüm. Meğersem cep telefonları yok imiş. hiçbir işe yaramadı. Salla türk telekomun fiyaskolarından birtanesi daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.