Şimdi Ara

wirelless modemin yerini bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
8.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wireless modein sinyal seviyesini ve yerini detaylıca gösteren bi program varmı?? bildiğiniz?

• program yok da bir ip vardı yazabilirler mi bilenler onunla modemine erişip şifre vs yapabiliyorsun
  • zyxel'in bi aleti var o sinyal gücünü kaç m uzakta falan herşeyi gösteriyo
  • belli bi program yokmu??
  • Var. İşe de yarıyor. Hangi sinyalin nerden geldiğini Google Earth a aktarıyo.

http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=202

Bu linki incelemeni tavsiye ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

Var. İşe de yarıyor. Hangi sinyalin nerden geldiğini Google Earth a aktarıyo.

çalışmıyor
  • Hangi amaç için kullanıcaksın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modemi repeater olarak kullanma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GPS gerekli demişler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Hangi amaç için kullanıcaksın ?

ya bizim burada bir tane wireless modem var şifreli ama ben bağlanabiliyorum sahibini merak ediyorum çarşının ortası karşıda 7-8 dükkan var binanın bitişiği pasaj oradada dolu dükkan var hangisi merak ettim.
  • o sekilde calisan bir program olabilecegini sanmiyorum yani sinyalin ne yonden geldigini tesbit edebilirsin belki ama direk olarak nereden geldigini tesbit edemezsin mesafe ahmininide ayni sekilde sonucta verici gucunu ve aradaki engelleri bilmeden mesafe tahmin edebilmen imkansiz gibi en guizeli wifi li bi tel/ipod tarzi bir aletle dukkanlara gir direk sinyal gucune gore tahmin etmeye calis dicem ama cok fazla dukkan var diyorsun hepsinin onunden yuru sinyalin cogaldigi yerdeki dukkanlara girip sinyal gucunu incele.
  • quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

o sekilde calisan bir program olabilecegini sanmiyorum yani sinyalin ne yonden geldigini tesbit edebilirsin belki ama direk olarak nereden geldigini tesbit edemezsin mesafe ahmininide ayni sekilde sonucta verici gucunu ve aradaki engelleri bilmeden mesafe tahmin edebilmen imkansiz gibi en guizeli wifi li bi tel/ipod tarzi bir aletle dukkanlara gir direk sinyal gucune gore tahmin etmeye calis dicem ama cok fazla dukkan var diyorsun hepsinin onunden yuru sinyalin cogaldigi yerdeki dukkanlara girip sinyal gucunu incele.

evet söylediğin mantıklı. Başta okurken elinde laptop dükkan dükkan gez diyorsun sandım güldüm hehe xD
  • bunu tespit eden cihaz var. Ama 10000$ civarında falan oluyor sanırım...
  • modemin yerini bulmak zor iş ancak modemin markasını bulabilirsin markayı bulduktan sonrada dükkanların vitrinlerine bakarak gezerken içeriyi kesersin :D modemin markasınıda öğrenmek istiyorsan bilgisayarının aldığı ip ye ağ bağlantılarında durumdan bak atıyorum 192.168.2.15 gibi birşey olur genelde, bunu öğrendikten sonra internet explorer i aç ip ne ise sonu bir li olarak yani şu şekildehttp://192.168.2.1 yaz enterle modemin web ayar kısmı gelcektir orda yazar ne olduğu modelinin
  • en yüksek makama tehdit dolu e-mail at sonra dışarda bekle yaklaşık 15 dakika civarlarında ekip otosu gelir onları takip et :D Bu yöntem bedava... (Şaka şaka)
  • quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

Var. İşe de yarıyor. Hangi sinyalin nerden geldiğini Google Earth a aktarıyo.

Bende ilgili malzemeler mevcut Bluetooth GPS, laptop e gerekirse GPRS internet fakat bu progam bir türlü wireless ile haberleşemedi. Hep erişim engellendi diyor..
  • sen bulamıyorsan bırak o seni bulsun.

bilgisayarına ait bilgisayar adını, ARA BENİ 532 4XX XX XX şeklinde yap. mademki şifreli olduğu halde o ağa bağlanabiliyorsun, karşı tarafın modeminde senin bilgisayarın, aldığı ip ve bu bilgisayar adı (hostname) ile birlikte görülecektir. ehh ara beni yazdığına göre karşı tarafın seni aramama ihtimali %50 olur. ararsa derdini anlatırsın, aramazsa keşfetmesini bekle..
  • modem özelliklerine baktım 4 mb sınırsız internet markası airties205 filan zaten sınırsızmış yaw amaan banane kiminse kimin :D
    Bu modeme bağlanmamda tesadüf oldu evde normalda modem var oda aynı marka airties205 oda şifreli. Birgün elektirk kesildi baktım bağlantı koptu ama tekrar bağlanıyor sonra bu modeme bağlandı bende modeme yeni 1 şifre daha tanımladım xD 1 hafta filan oldu kullanalı bakalım ne olucak xD
  • Siz en iyisi android WİFİ canavarı olan WPS WPA Tester android programını kullanın

çünkü bu program sayesinde (sadece wpa-wps) korumalı modemlerin şifresini modemin maç adresine ait özel 8 haneli kodla test edip size modemi şifresini sunar. Bi nevi şifre kırma denilebilir yanlız cihazınızın root erişimi olmalıdır. Yoksa duvara anlatmış olurum

Neyse wifi sinyaliyle çok canınızı sıkmaz korkmayın eğer çekmeyen ve sinyali zayıf olan modem varsa onların dışında en yakın ve güçlü modemlerin şifresini modemi test ederek şifreyi bulur size gösterir ve otomatik modemé yani internete bağlar bu programı kullanın rahat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: guner9661

Siz en iyisi android WİFİ canavarı olan WPS WPA Tester android programını kullanın

çünkü bu program sayesinde (sadece wpa-wps) korumalı modemlerin şifresini modemin maç adresine ait özel 8 haneli kodla test edip size modemi şifresini sunar. Bi nevi şifre kırma denilebilir yanlız cihazınızın root erişimi olmalıdır. Yoksa duvara anlatmış olurum

Neyse wifi sinyaliyle çok canınızı sıkmaz korkmayın eğer çekmeyen ve sinyali zayıf olan modem varsa onların dışında en yakın ve güçlü modemlerin şifresini modemi test ederek şifreyi bulur size gösterir ve otomatik modemé yani internete bağlar bu programı kullanın rahat edin.

Önerinizi gerçekten çok beğendim teşekkür ederim. Deneyeceğim. Yalnız sizce de biraz geç olmadı mı?

• Bencede geç oldu hepinize geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.