Şimdi Ara

WIRELISS İLE 2 MAKİNAYI BİRBİRNE BAĞLAMA(ÇOK ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR!!!! BU WİRELİSS KONUSUNDA BAYAĞI CAHİLİM!! İKİ LAPTOPU BİRBİRİNE BAĞLIYACAS AMA WİNDOWS ARACILIĞIYLA YANİ EXTRA WİRELESS PRGLERİ İLE DEĞİL. ŞU İŞİ Bİ ANLATIN SİZE ZAHMET!!! BİLMEYEN İŞKEMBEDEN SALLAMASIN LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalso -- 2 Ekim 2005, 20:41:11 >

• YOK MUDUR BİLEN
  • her 2 laptopta öncelikle ağ bağlantılarına girip wireless ağ kısmına sağ tıklayıp özelliklerine gir. burada kablosuz ağlar kısmına gel (2.kısım). sağ altta gelişmişi göreceksin ona girip ad-hoc bağlantıyı seçeceksin. en altta bulunan tavsiye edilmeyen ağlara gir ise tik'li olacak. türkçe kelimeler tam tutmayabilir xp'nin ingilizcesini kullanıyorum.
    daha sonra wireless arat kısmında laptopu bul ve bağlan
  • türkçe kullanıyorum 1
    her iki makinada da aynı şeyleri mi yapayım?*

quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

her 2 laptopta öncelikle ağ bağlantılarına girip wireless ağ kısmına sağ tıklayıp özelliklerine gir. burada kablosuz ağlar kısmına gel (2.kısım). sağ altta gelişmişi göreceksin ona girip ad-hoc bağlantıyı seçeceksin. en altta bulunan tavsiye edilmeyen ağlara gir ise tik'li olacak. türkçe kelimeler tam tutmayabilir xp'nin ingilizcesini kullanıyorum.
    daha sonra wireless arat kısmında laptopu bul ve bağlan
  • aynı işlemleri yap
  • Hocam her iki makinaya da kablosuz ağ özelliklerinde ağ ismi ve anahtarlarını kendi belirlediğin şekilde aşağıadki resimde bulunan konfigürasyonlara göre girolmazsa bun burdayım kolay gelsin.

• denemedimde olacağına inanıyorum!!!! Kısa ve öz olmush!!! Açıklaman için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar buna benzer bi sorun benimde vardi ama sanirim halletttim.ama sifreleme ile ilgili sorun yasiyorum.pc laptop ve kablosuz modemim var.wep acik yapip sifreleme yapiyorum.802.1x enable yapiyorum.save yaptiktan sonra laptop a baglanti kuruluyor ama surekli windows sertifika bulamadi uyarisi aliyorum laptop tan..ne yapmam lazim ki otomatik sifreli bi sekilde laptopa internet baglansin?
  • olmadı hata olarakta ağ kullanılabilir durumda değil diyor. Birde wireless özelliğini aktif etmemiz gerekmiyor mu?Birbirlerini görmüyorlar!
    deli olacam ya olmuyor
    quote:

Orjinalden alıntı: General

Hocam her iki makinaya da kablosuz ağ özelliklerinde ağ ismi ve anahtarlarını kendi belirlediğin şekilde aşağıadki resimde bulunan konfigürasyonlara göre girolmazsa bun burdayım kolay gelsin.

• YOK MU BİLENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • baba bak şimdi baştan olayı anlatayım foto koymayı bilmiyorum o yüzden fotosuz olacak :)

wireless penceresini aç en üstte windows kullan seç
    yeğlenen ağlardan ekleye bas
    en üste bi isim sıyır authentication falan açık olsun şifrelemeyide kapa
    sonra 3.sekmedeki bağlantılardan otomatik bağlanı işaretle çekim alanındaysa oto bağlan var onu seç
    sonra 1.sekmeye geri dön en altta bu bilgisayardan bilgisayara ad-hoc bağlantıdır var onu seç
    ok de
    gelişmişten de bilgisayardan bilgisayara ad-hoc bağlantı sadece seç
    alttaki tercih edilmeyene otomatik bağlanın işareti kaldır kapat bas

bunları diğer bilgisayarda da yap direk bağlanır tahminimce yani ben böyle şuan kullanıyorum.
    olmuyosa serviceden kablosuz sıfır yapılandırma var onu aç xpde nerde servis bilmiyorum denetim masası gelişmiş yönetimsel araçlar falan gibi biyerdedir kolay gelsin işallah olur..selametle

• bende bi soru sorayım bu ad-hoc bağlantıda 11mb üstüne çıkılamıyomu? tv paylaşcam zannımca band yetmiyo bilgisi olan cevaplasın yada desert_rose_83@hotmail.com mail atsın mail daha makbul olur bidaha bu sayfaya ben denk gelemem bulamam :) teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.