Şimdi Ara

wirelessin anlamsız problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İnternette çok araştırdım bulamadım sorunu tam olarak anlayamadım daha doğrusu. Sorun biraz uzun: gece yanlışlıkla güncelleme yaptım ie10 u kurmak için(neden kuracaksam artık) sonra hata verdi güncellemeleri yükledi ama sonra kapattım bilgisayarı sabah açtım. modem bilgisayarımla karşı karşıya sayılır. biraz kullandım beş dakika kadar internet sorunu yoktu sonra işim çıktım bilgisayar açık kaldı 1-2 saat sonra geldim ve bilgisayarı balkona götürdüm pil takılı şarjda iken şarjı söktüm balkonda baktım ki wireless kopmuş. bağlanmaya çalılıyorum hata veriyor. şifre, cmd>netsh komutlarını falan denedim araştırarak. sorun çözüldü gibi oldu onbeş dakika sonra yine gitti. balkonda bilgisayar mesafe de çok değil full görünüyo ama sadece benim bağlandığım ağ görünüyor. telefonla bağlanıyorum neredeyse full sinyal var. sonra ağ kartından olacağını düşündüm. onu değiştirmeden önce güncellemeden sorun olabilir dedim ve formatladım. formatlamayı odamda yaptım yakın yerde. kuruldu herşey tamam hiçbir sıkıntı yok balkona tekrar götürdüm yine aynı problem. kopuyor full görünüyor. hiç ellemeden odaya getiriyorum çevredeki wireless ları da bulkuyor ve bnimkine bağlanıyor sorunsuz. sorun wireless kartda mıdır? orda diye düşünüyorum ama kartı bulmak da sıkıntı sanırım. lenovo g580 wireless+bluetooth mini card. (sorunun bugün olduğunu farkettim belki güncellemeyle alakalı değildi ama hiç yapmadığım için yapınca ondan olabilir diye düşündüm. daha önce mesafe sorunu yoktu başka yerde kullanırken az ise az gösteriyordu ama bağlanıyordu.) yardımcı olursanız sevinirim. çok fena moralim bozuldu gün içinde iki kere oldu diye sevindim. hooop sorun yine aynı. kafayı yedirtcek ya. wireless kartdan olmamasını umduğum için sanırım.
     wirelessin anlamsız problemi







  • Kartın bağlantı kablosu vardır o ekrana doğru devam eden anten görevi görür. Ekranı çok sık aç kapa yapacak şekilde kullanıyorsanız o yerinden oynamış olabilir bu da temassızlık yapıp kesilmeye yok açabilir. Software olarak yapılabiliecekleri yaptığınız için mekaniksel bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Kart ulaşılabiliecek bir şekilde ise söküp bir kontrol edin.
  • evet muhtemelen 2 kablo var wıfının uzerınde onlar yerınden oynamıstır onları sıkıca yerıne oturtun duzelır tahmınımce
  • Teşekkürler. evet kartın üzerinde iki kablo var onlardan birisi tam oturmamıştı onu oturttum ama sorun hala aynı. ama kabloyu devam eden yerden takip etmedim. kart kolay sökülebilen bir yerde ama kablonun devam ettiği yerin ekrana gittiğini bilmiyordum onu da deneyeceğim. kart arızalı olsa hiç çalışmaz sanırım ama acaip bi durum. peki ileri devam eden kablonun sonunda elektriksel bir bağlantı var mı ordan temassızlık olayı olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyar.10ur -- 9 Mayıs 2013; 1:50:34 >
  • Marka ve modeline göre nette sökme videosunu bulabilirsiniz.
    Arama için şu şekilde ararsanız kolay ulaşırsınız.
    Örnek:

    "samsung np300 disassembly"

    Bu şekilde arayın videolarda aynı model olmasa bile benzeri bir modeli bulursunuz.
  • teşekkürler herşey için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    garip wifi sorunu [çözüldü]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.