Bildirim
wirelessi nasıl dağıtırım?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
access point kullanarak
evinde wireless çektiği yere kurduğun zaman tüm evde kullanabilirsin.
fiyatlarını tam bilmiyorum ama uygun fiyatlı işini görür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roptesambir -- 29 Ekim 2012; 18:26:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hacker33
merhaba arkadaşlar.ben yeni katıldım.
sizlere sorum olacak. komşunun internet modemi wifi ile yatak odasından çekiyor. kendi odamdan hiç çekmiyor .ben kendi odama nasıl aktarabilirim. wireless adaptör tarzı komşuyu rahatsız etmeden.
NOT:fiyatı abartmadan!!!
komşundan modemin yerini değiştirmesini istemek daha ucuz dostum.. ya access point(Repeater) ya da daha güçlü bi usb wireless adaptör
-
HEPİNİZE CEVAP VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
USB DAHA GÜÇLÜ ADAPTÖR TERCİHDİR.
ADAPTÖR ÖNERİRSENİZ TEŞEKKÜR EDERİM -
alfa 1watt (1000mw) 35-40 tl ye bulabilirsin. daha rahat bulacağın bir başka modelde tplink in yine harici wn7200nd alabilirsin.(denedim gayet performanslı.)
veya bunada iyi diyenler var. denemedim, düşünebilirsin. wn822n
-
Mehabalar modemi en verimli sekilde kullanmak icin wpa, aes vs. ayarlar nasil olmali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında ne yaparsan yap, wpa veya wpa/wpa2-psk şifre kullanda gerisi ne olursa olsun. SOL den yüksek hızda internet almıyorsan zaten max 16Mbps internetin vardır. bütün zırıltılar (sinyal seviyesi ve kalitesi hariç) dahil ağ hızın 50mbps nin altına düşmez.(54Mbps modem kullandığını farzediyorum) o da zaten rahat rahat kullanımına yetecektir.
ha benim gibi elinin altında 400Mbps hızın yoksa gerisi boş. yani bence böyle. -
Tesekkurler cevap icin, internetim 100 mb/sn modemde 450x2 dual band. Evde smart tv, nas harddisk vs. kullaniyorum aygitlar arasi veri transferini en yuksek seviyede kullanmak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bir bütçe söyle ona göre tavsiye verelim sana.
birde söylemeden edemeyeceğim nick - konu uyumsuzluğu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X