Şimdi Ara

Wireless PC/XBOX 360 controller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pc-ve-xbox-360-uyumlu-kablosuz-gamepad-kol-sifir-71964738

bu linktei controller sadece pc için mi yoksa aynı zamanda xbox ta kullanılabilir mi?

aynı anda receiver'ı pc ye bağlıyken xbox ta da tanımlama yapabilirmiyiz yoksa xboxxta oynarken pc deki receiver'ı baglamamak mı lazım

Wireless gamepad'i XBOX360'da kullanabilmek için ise sıfır aldığın XBOX360 kutusundan çıkan gamepad'i konsola nasıl tanıttıysan aynı şekilde bunu da öyle konsola tanıtacaksın.

Orijinalden alıntı: Affliction

PC için wireless aparatını kullanacaksın. Zaten başka türlü PC ile wireless gamepad'in iletişimi mümkün değil.

Wireless gamepad'i XBOX360'da kullanabilmek için ise sıfır aldığın XBOX360 kutusundan çıkan gamepad'i konsola nasıl tanıttıysan aynı şekilde bunu da öyle konsola tanıtacaksın.

hocam peki alıcı pc ye takılı iken kolu açtığımda xbox mı algılar pc mi? yani xbox ta kullanırken alıcıyu pc den çıkarmam mı gerekiyor

Aynı anda bende hem pc hem Xbox açık olmuyor bu yüzden aynı anda algılar mı emin değilim. :)

Orijinalden alıntı: el_nino_09

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pc-ve-xbox-360-uyumlu-kablosuz-gamepad-kol-sifir-71964738

bu linktei controller sadece pc için mi yoksa aynı zamanda xbox ta kullanılabilir mi?

aynı anda receiver'ı pc ye bağlıyken xbox ta da tanımlama yapabilirmiyiz yoksa xboxxta oynarken pc deki receiver'ı baglamamak mı lazım

Ben aldım PC oyunlarımı bu kolla oynuyorum bildiğin Xbox kolu süper.

• Durum şu:
    Wireless aparatı pcye bağlayıp onun üstündeki ve gamepaddeki sync tuşlarına basınca elinizdeki gamepad bilgisayara, daha doğrusu wireless aparatına ait oluyor, Xbox'la iletişimi kesiliyor.
    Yine Xbox'ta kullanmak isterseniz bu sefer Xbox ile sync yapıyorsunuz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.