Şimdi Ara

Wireless Mouse aldım ama çalıştıramadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A4 Tech G7-360n model wireless mouse aldım, üzerinde herhangi bir power tuşu yok sadece on off switch var, usb'ye taktım otomatik driver yukledi ama ne bir led ışığı var nede herhangi bir oynama hiçbirşekilde çalışmıyor pili falan herşeyi taktım

• quote:

Orijinalden alıntı: lordhaseky

A4 Tech G7-360n model wireless mouse aldım, üzerinde herhangi bir power tuşu yok sadece on off switch var, usb'ye taktım otomatik driver yukledi ama ne bir led ışığı var nede herhangi bir oynama hiçbirşekilde çalışmıyor pili falan herşeyi taktım

Pc ye takilan usb aparatın üstünde bir düğme olması lazım. Mouse deki switch ile aparattaki tuşa aynı anda bas frekansları eşitle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

quote:

A4 Tech G7-360n model wireless mouse aldım, üzerinde herhangi bir power tuşu yok sadece on off switch var, usb'ye taktım otomatik driver yukledi ama ne bir led ışığı var nede herhangi bir oynama hiçbirşekilde çalışmıyor pili falan herşeyi taktım

Pc ye takilan usb aparatın üstünde bir düğme olması lazım. Mouse deki switch ile aparattaki tuşa aynı anda bas frekansları eşitle.

Aparatın üstünde düğme yok hocam
  • Farenin pillerini çıkar PC deki alıcının hemen yanına getrip tak. Bir dene bakalım.

• Ne yaptıysam halledemedim
  • quote:

Ne yaptıysam halledemedim

Fare optik pilleri takınca alttan kırmızı ışıkta gelmiyorsa bozuktur.

• mouse ta pil ve anahtar (on-off) bulunur ayriyettende alıcı başka aparat yok

*taktığın pil bitik ya da kutuplar ters takıyosun

*on-off kontrolü yap

*usb çalışmıyor olabilir farklı yere tak (anakart üzeri olan usb boşsa onu kullan)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

mouse ta pil ve anahtar (on-off) bulunur ayriyettende alıcı başka aparat yok

*taktığın pil bitik ya da kutuplar ters takıyosun

*on-off kontrolü yap

*usb çalışmıyor olabilir farklı yere tak (anakart üzeri olan usb boşsa onu kullan)

3.seçenekten dolayı sanırım, şimdi halloldu hocam.

Yorum atan herkese teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

pil koruyucu bantı oluyor onlarda şeffaf olduğu için çok net görünmüyor, kontrol eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhanlı35

quote:

pil koruyucu bantı oluyor onlarda şeffaf olduğu için çok net görünmüyor, kontrol eder misiniz?

Sorunu hallettim, sağolun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.