Bildirim
Wireless Mouse aldım ama çalıştıramadım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lordhaseky
A4 Tech G7-360n model wireless mouse aldım, üzerinde herhangi bir power tuşu yok sadece on off switch var, usb'ye taktım otomatik driver yukledi ama ne bir led ışığı var nede herhangi bir oynama hiçbirşekilde çalışmıyor pili falan herşeyi taktım
Pc ye takilan usb aparatın üstünde bir düğme olması lazım. Mouse deki switch ile aparattaki tuşa aynı anda bas frekansları eşitle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ynal
quote:
A4 Tech G7-360n model wireless mouse aldım, üzerinde herhangi bir power tuşu yok sadece on off switch var, usb'ye taktım otomatik driver yukledi ama ne bir led ışığı var nede herhangi bir oynama hiçbirşekilde çalışmıyor pili falan herşeyi taktım
Pc ye takilan usb aparatın üstünde bir düğme olması lazım. Mouse deki switch ile aparattaki tuşa aynı anda bas frekansları eşitle.
Aparatın üstünde düğme yok hocam -
Farenin pillerini çıkar PC deki alıcının hemen yanına getrip tak. Bir dene bakalım.
Ne yaptıysam halledemedim -
quote:
Ne yaptıysam halledemedim
Fare optik pilleri takınca alttan kırmızı ışıkta gelmiyorsa bozuktur.
mouse ta pil ve anahtar (on-off) bulunur ayriyettende alıcı başka aparat yok
*taktığın pil bitik ya da kutuplar ters takıyosun
*on-off kontrolü yap
*usb çalışmıyor olabilir farklı yere tak (anakart üzeri olan usb boşsa onu kullan) -
quote:
Orijinalden alıntı: akrepyusuf
mouse ta pil ve anahtar (on-off) bulunur ayriyettende alıcı başka aparat yok
*taktığın pil bitik ya da kutuplar ters takıyosun
*on-off kontrolü yap
*usb çalışmıyor olabilir farklı yere tak (anakart üzeri olan usb boşsa onu kullan)
3.seçenekten dolayı sanırım, şimdi halloldu hocam.
Yorum atan herkese teşekkürler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
pil koruyucu bantı oluyor onlarda şeffaf olduğu için çok net görünmüyor, kontrol eder misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: turhanlı35
quote:
pil koruyucu bantı oluyor onlarda şeffaf olduğu için çok net görünmüyor, kontrol eder misiniz?
Sorunu hallettim, sağolun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X