Bildirim
Wireless ile internete bağlanamıyorum!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Anakart wireless desteklemiyorsa nasıl bağlamayı düşünüyorsun Modemden ethernet çek veya bilgisayarına wifi alıcı al ve tak
-
Ethernet kablosunu da bağlamıştım ama hala olmuyor. -
etherner ve wireless farklı kategoriler. yani ethernet portundan bağlayacaksınız ki bu 2002 den beri tüm anakartlarda var.
şimdi taktığınızda ethernet kartı simgesi hala çarpı görünüyor ise kabloda hata vardır.
yada siz ethernet kartının sürücülerini yüklememiş olabilirsiniz. burada ilgili driverlar mevcut.http://www.msi.com/product/mb/GF615M-P33.html#/?div=Driver&os=XP%2032
eğer win7 kullanıyorsanız driver ihityacı da yok. xp de var. büyük ihtimalle kabloda yada montajda bir sorun var -
Ethernet falan bağlı gözüküyor hatta airties'ın programında internet de bağlı gözüküyor. İlk defa wireless bağlamaya çalışıyorum, sanırım temel adımlardan birinde hata yapıyorum. Şöyle yaptım:
1-CD'den programı yükledim, TTNET kullanıcı adı ve şifresini girdim, wpa2 şifresini de yaptım.
2-192.168.2.1 yazarak menüye geldim, internet ayarlarından kılavuzda söylenen her şeyi yaptım, internet ışığı da yandı zaten.
3-Bütün driverlar kuruldu.
Sonrası soru işareti... 0 deneyim olduğu için şimdi ne yapmam gerektiğini söylerseniz. -
Cd den program yüklemene gerek yok. Modemin arayüzüne girmen gerekiyor, modem kitapçığında modem ara yüzü ıp adresi yazar. Browser dan ıp yazarsın modemin ara yüzüne girersin oradan sonra ttnet kullancı adı ve şifreni yazar kayıt eder çıkarsın. Kolay gelsin, kitapçıkda herşey resimli olarak anlatılmıştır oradan bakarak yaparsan çözersin bu işi. -
Onları yaptım zaten, kitapçıktaki her şeyi de uyguladım. Sanırım geri vereceğim modemi,beceremedim. -
-
Ethernet kablosu arızalı ya da cross kombinasyonu ile hazırlanmış olabilir.
Başka kabloyla denersen sorun çözülür.
Yok eğer kabloda sorun yoksa, modem ayarlarında bir ayrıntıyı atlamış olabilirsin.
En olası arıza da anakartındaki ethernet çıkışının arızalı olmasıdır. Piyasada ortalama 10TL fiyata satılan bir ethernet kartı alarak çözebilirsin.
Selamlar... -
Sorun çözüldü.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- shell host nedir
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- kısıtlanmış wifi nasıl düzeltilir
- klavyede i harfi yok nasıl yazılır
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- udf indir
- video boyutu küçültme
- ekran videosu alma
- amd freesync nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X