Şimdi Ara

wireless ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki bilgisayarım masaüstü wireless yok vınn modemim var Connectify programı ile yaymayı düşünüyorum vınnı direk olarak wi-fi yayabilirmiyim wireless adaptörü olmadan ya da bluetooth aygıtım var onla olur mu ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sadece izle

• Wireless adaptörsüz olur mu peki vınn modem ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: payrox

Wireless adaptörsüz olur mu peki vınn modem ile

bunu yazana kadar denesen sonucunu görmüştün zaten bu program bunu yaparken bulutut :) kullanıyor masaüstünde bulutut yok heralde o yüzden adaptör gerekir büyük ihtimalle
  • Deneyecem fakat şu an evde değilim şehir dışındayım internetten araştırayım dedim var mı diye gidince deneyecem evde bluetooth adaptörü var ekstradan almıştım önceden
  • payrox P kullanıcısına yanıt
    olmaz gibime geliyor wından wifi yayma :) hiç görmedim kardeş , bluetooth varsa vından bağlanıp yayarsın ama yavaş olur +bluetooth ile bağlanırsın cep telefonu gibi bence uğraşmaya değmez bir konudur

ne yapılabilir sim kart desteği olan modem veya router lar var onları denemeni tavsiye ederim istersen marka model buluruz airties te de vardı bir ara ucuz bir şeydi işini görür diye düşünüyorum...
  • Eğer laptop varsa wireless adaptör ile yayılıyor laptoptan yayıyorum şu an pc de adaptör yok wireless alsam ne kadar fiyatları model önerebilirmisiniz kaliteli çok pahalı olmayan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teamviewer ile ilgili sorun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.