Bildirim
Wireless hakkında bilgisi olanlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
linksys nin usb uzun kablolu bir wireless kartı olacaktı resmini bulursam yollarım onu almanı tavsiye ederim işini görür. küçük direk usb ye takılanlar odakar etkili olmuyor... uzun mesefeler için _____________________________ -
bunuhttp://www.usr-emea.com/products/p-wireless-product.asp?prod=net-5417&loc=trky
veya bunuhttp://www.usr-emea.com/products/p-wireless-product.asp?prod=net-5421&loc=trky
alabilirsin
yada başka bir marka PCİ veya USB wireless adapter alman gerekir
Us Robotics tavsiye ederim
Orjinalden alıntı: heimdall3694
Arkadaşımın adsl var wi-fi laptopu var internetini bende kullanmak istiyorum
aramızda bir bina var. fakat benim evden onun laptop unu başka wi-fi li laptopla gördük ve internete girdik
ben pc için hangi parçayı almalıyım (ucuz ve kullanışlı olursa sevinirim)
AirTies WUS-200 (Bkz.www.airties.com)
Gerekiyorsa kablo ile Kablosuz Ağ Adaptörünü laptoptan uzağa taşıma olanağı sağlıyor...
_____________________________ Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler