Bildirim
Wireless + Ethernet modem seçenekleri neler var ???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kardeş tavsiem kablosusda istiosan usr 9110 ama diosan basit bişi tek kendin kullanacaksan alıcan tek portlu ethernet girişli olsun marka farketmes pek şayet ap bi kaç kiişile kullanacaksan 9110 alın yanında internet telefonu verio yada dier modelinde usb wifi makinene takıp kablosus farkıyla kullanırsın (modemde mac adresten pc kısıtlama öz var kimse giremes senin internetine bilgine) -
kablosuz + ethernet mı 9110 ?? 9108 de çok sorun yaşadık herhangi bir sorunu var mı gördüğün 9110 da ?? -
birde bu wireless modemlerin antenleri degiştirilip access poınt gibi de kullanılanı varmı ? -
sanmam ama çektii alanı genişletir mesafe gibi -
AirTies rt 205 kullanıyorum...tek port +wireless...8 taksitle 146 ytl ye aldım...tavsiye edrim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: zonoli
AirTies rt 205 kullanıyorum...tek port +wireless...8 taksitle 146 ytl ye aldım...tavsiye edrim..
kardeş herhangi bir sorunu var mı çekme gücü nasıl evin her köşesinde çekiyor mu kitlenme falan oluyor mu ?? -
arkadaşım sana tavsiyem airties rt 205 hem wireles hem potlu sipariş verdim 15 taksit 130 ytl çok harika çekim gücü süper -
quote:
Orjinalden alıntı: marcorcun
kablosuz + ethernet mı 9110 ?? 9108 de çok sorun yaşadık herhangi bir sorunu var mı gördüğün 9110 da ??
9110 hiç bi sorunum yok aksine hiç sorun yapmadı tavsiye ederim maşallah ikiside ii çalışıo
9110 tavsiyem yanında sky telefon verio tüm programlara uyumlu ve 2 ay bedave voice mail
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X