Şimdi Ara

Wireless çilesi ve hayati 2 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim için önemli 2 sorum olucak

öncelikle kaldıgım yerde wireless var ve bu interneti şifrelemişler ve şifreleri satıyorlar sizde satın alıyorsunuz ve explorera girerek internete bağlanıyorsunuz fiyatlar çok uçuk adam yoluyorlar bildiği günlüğü 5 lira ve 256k hızında güya ama msni zor açıyor şimdi öncelikle bu şifreler olmadan nete girebilmem mümkünmü bunu çözecek kişi büyük hayır duamı alıcaktır bıktım her gün para bayılmaktan zaten kagnı gibi net..

2.sorum utorrentte firewall engelliyor ve port açın diyor hızımda çok yavaş zaten nette öylede en azından arada bi 20 kb lara çıkıyor geceleri ama wireless netteki modemdeki firewall iyice düşürüyor bunu kaldır port açabilirmiyim nasıl ?

• ikinci sorunu anlamadım üzgünüm
    ama birinci sorun için malesef şifreyi kıramassın ... bence kendine bir internet al en ucuzu olsun...

2.sorumu biraz daha açıyım kullandıgım wirelesste firewall var ve utorrent paylaşım programında da firewall var diyor ve indirme yapamıyorum port açın diyor nasıl yapıcam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Arkadaşlar merhaba benim için önemli 2 sorum olucak

öncelikle kaldıgım yerde wireless var ve bu interneti şifrelemişler ve şifreleri satıyorlar sizde satın alıyorsunuz ve explorera girerek internete bağlanıyorsunuz fiyatlar çok uçuk adam yoluyorlar bildiği günlüğü 5 lira ve 256k hızında güya ama msni zor açıyor şimdi öncelikle bu şifreler olmadan nete girebilmem mümkünmü bunu çözecek kişi büyük hayır duamı alıcaktır bıktım her gün para bayılmaktan zaten kagnı gibi net..

2.sorum utorrentte firewall engelliyor ve port açın diyor hızımda çok yavaş zaten nette öylede en azından arada bi 20 kb lara çıkıyor geceleri ama wireless netteki modemdeki firewall iyice düşürüyor bunu kaldır port açabilirmiyim nasıl ?

1- nasıl bir sistem kullandıklarını tam açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirm. ekran görüntüsü koyarsan süper olur :)
    2 hocam anladığım kadarıyla firewaldan portu açmak istiyorsun yada nat kullanmak istiyorusun. ki bunu yapabilirsin ama firewall cihazına access etmemn gerek :) kullanıcı adı şifresini biliyormusun

yada mevcut açık portları kullan; illaki default portları kullanacan diye bi kural yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoppix -- 22 Ekim 2009; 0:44:12 >

• Günlük 5 liraya internetmi olur yahu ? Gidin şikayet edin telekoma falan. Nerde satıyorlar merak ettik

Benimde ünv. yurtlarında kurduğum ve aynı şekilde çalışan sistemler var ama aylık 12 TL verip 150 saat kullanabiliyor kullanıcılar. Firewall olayına gelince, herhangi birşey yapamazsın. Ben cinsellikle ilgili siteleri yasakladım ve bandwith limiti koyduğum için torrent sıkıntısı yok. Dosya boyutuna göre belirli bir limitle download yapılabiliyor.
  • kıbrıstayım burda internet çok uçuk hizmeti aldıgım yerde soyuyor valla milleti sistemi az çok anlattım işte anladıgım kadarıyla şifre veriyorlar resimdeki ekrana giriyorsun sağda solda alıcılar var işte artık nasıl yapıyorlarsa balkona çıkınca wireless1 salonda wireless 2 diye kablosuz ağlar var hangisinin bağlantı güçlüyse giriyosun bende anlamadım tamya..

whoppix 2.maddeni anlamadım tam nasıl yapıcam port açma işini wirelesste kullanıcı adı şifre derken modeminse bilmiyorum modem bile varmı bilmiyorum :) ilginç bi sistem var burda işte şifre kullanıcı adını satın alıyosun 1 saatlik 1 günlük 1 haftalık giriyosun..

bağlanırkendehttp://10.10.16.254/login? bu çıkıyor işte ip adresi neyinse artık

http://img32.imageshack.us/img32/2166/adszxe.jpg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi ve bir kaç soru
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.