@ahmetopus; hayırlı olsun dostum. Kaç m mesafeye kadar verim alabiliyorsun acaba?
Teşekkürler
Şu anda pek uzak mesafe deneme fırsatım olmadı ama 30 m uzaklıktaki bi dükkanı görüyo Dükkanın Sinyal gücü:İyi
Ev içinde Sinyal gücü hep mükemmel de. Dediğim gibi daha dün aldım o sebeple fazla uzak yerleri denemedim. Ama ev için çok güzel bi cihaz tavsiye ederim.
Modemde Airties belki ondan mükemmelde çekiyodur. Bi arkadaş öyle yazmıştı
peki aynı bina içinde 2 yada 3 kat üstten çekiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: dimağ
peki aynı bina içinde 2 yada 3 kat üstten çekiyor mu?
Çekiyor ama mükemmelde değil iyide çekiyo
USB wireless adaptörler çok büyük, Notebook için kullanırken, Notebooku çantaya koyarken çıkarmak gerekiyor, ayrıca PC için kullanıyorsan kasayı öteyeberiye çekerken USB portu kırıyor. Benim önerim cücük tipi USB adaptör, çekim gücü de on numara.
USB wireless adaptörler çok büyük, Notebook için kullanırken, Notebooku çantaya koyarken çıkarmak gerekiyor, ayrıca PC için kullanıyorsan kasayı öteyeberiye çekerken USB portu kırıyor. Benim önerim cücük tipi USB adaptör, çekim gücü de on numara.
Arkadaşlar bu usb adaptörleriçin kullanabileceğimiz programlar neler ben Ralink wriless lan card diye birprogram kullanıyorum ama her pc açışımd akablosuz modem şifresi girmem gerekiyor bir ekre girdiğimde alğılayabilecek bir progra ne önerirsiziniz
merhabalar ;
benim de şöyle bir sorunum var. Evimde bir masa üstü birde laptop var. bir alt kattan anlaşmalı olarak net kullanmaktayım laptopla girdiğimde bir sorun olmuyor fakat masa üstünden bağlandığımda sinyal gücüm çok ama çok yavaş oluyor. hatta arada kopuyor. Sinyal gücü seviyesi : çok düşükte ( tp link belki en ucuz pci adaptorunu kullanmaktayım bağlantı için.) bu sorunu ortadan kaldırmak için daha iyi bir adaptörmü almak lazım ? acill çözüm bekliyorum apartmanınzda kullandığınız ürünleri bana sölerseniz sevinirim.
arkadaşlar kablolu internetle bağlanan bilgisayara wireless adaptör taktığımız zaman bağlantıyı usb adaptörle başka bilgisayarlara dağıtabilirmiyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: CxCxCx
arkadaşlar kablolu internetle bağlanan bilgisayara wireless adaptör taktığımız zaman bağlantıyı usb adaptörle başka bilgisayarlara dağıtabilirmiyiz?
evet
Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim.1 km kadar çekebilen wirelles adaptor var mı?yardımcı olmanızı rica ederim
quote:
Orijinalden alıntı: hunmen
quote:
evet
Emin misin?
quote:
Orijinalden alıntı: hero4262321
quote:
quote:
evet
Emin misin?
kesinlikle evet
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hero4262321
quote:
quote:
evet
Emin misin?
kesinlikle evet
Allah Allah
wireles usb adaptor ile başka bilgisayarlara internet dağıtabilirsiniz
Şu ürün hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar güzel birşey benziyo yorumlarıda olumlu gibi F/P Diyebilirmiyiz..
win7 64 bit desteği sunan uzaktan iyi algılayan masa üstü bilgisayarımda kullanacağım . sağlam bir cihaz tavsiye edebilirmisiniz?
bugun air ties 2310 aldım bugun 50 tl ye. 30 40 metreden sınyalı alabılı mı ?
tp link 822 n , çitf antenli .. kullanan var mı . menzili , çekimi iyi midir. tavsiye eder misiniz. yaklaşık 200 metre uzaktan arada binalar var. çeker mi ya da başk bir tavsiyeniz var mı
selam kardess benım sana bır sorum olacak pekfazla anlamamda wires konularından benım 2 adet laptopum var ancak 2 dairemiz var modem alt katta ust katta belırlı yerlerde ınternet var belırlı yerlerde yok ben bu wires gucunu tamemen ust katta kullanmak ıcın nasıl bır cozum yolu ızlemelıyım sımdıden tesekkurler ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ayqi
Selamlar.. Ben US.Robotics'in 125 mbps Maxg adaptörünü aldım ve 7 liraya aldıgım balık tavası ile kullanıyorum.. Alet çıplakken denedigim zaman bulamadıgı baglantıyı tava ile 18-24 mb de yakalıyorum ve kopma falan yaşamıyorum.. Baglandıgım yer okulun kütüphanesi ve arada 384 metre var (googleearth) arada ağaçlar ve 2 tane fakülte bulunmakta.. Bir de dikkat ettigim bie şey var sizlerin de görüşünü öğrenmek istiyorum(?). Evimin önünden yogun bir trafik geçmekte ve gündüz aldıgım baglantı gece aldıgım baglantıya göre biraz düşüyor. Acaba bunda geçen araçları yarattıgı ses dalgaları AP den aldıgım baglanıyla çakışıyor olabilir mi? Neyse aşağıya 2 tane resim ekliyim de nasıl bir şeye benzedigini görünüz. Bu arada masaüstü pc de kullanıyorum ve 5 metre uzatma usb kablosuyla bilgisayarıa baglı.